The Working Dead Daimi Üye Kayıt 8 Mayıs 2018 Mesaj 294 Tepki 177 Yaş 34 Şehir İstanbul İsim Eb Başlangıç 2022—23 Bisiklet Bisan Bisiklet türü Dağ bisikleti 5 Ocak 2024 #41 Tekrardan selamlar, bisikletim farklı renk geldi ancak beğendiğim için iade etmedim, sizce rengi nasıl abiler? Dosyalar IMG_20240105_164713.jpg 175,1 KB · Okunma: 41
Tekrardan selamlar, bisikletim farklı renk geldi ancak beğendiğim için iade etmedim, sizce rengi nasıl abiler?
Spartiat 🌲🌳🚴🚴🚴🌳🌲 Kayıt 10 Ekim 2019 Mesaj 5.396 Tepki 13.411 Yaş 50 Şehir İzmir/Karşıyaka İsim H. Barış NEVRES Başlangıç 1986—87 Bisiklet Diğer 5 Ocak 2024 #42 The Working Dead demiş ki: Tekrardan selamlar, bisikletim farklı renk geldi ancak beğendiğim için iade etmedim, sizce rengi nasıl abiler? Hepsini görüntüle... 2024 modellerden gelmiş, daha iyi olmuş. Bence daha güzel. Tepkiler: The Working Dead
The Working Dead demiş ki: Tekrardan selamlar, bisikletim farklı renk geldi ancak beğendiğim için iade etmedim, sizce rengi nasıl abiler? Hepsini görüntüle... 2024 modellerden gelmiş, daha iyi olmuş. Bence daha güzel.
Covanni Üye Kayıt 2 Kasım 2023 Mesaj 34 Tepki 137 Yaş 42 Şehir izmir İsim Oki Başlangıç 1988—89 Bisiklet Diğer Bisiklet türü Dağ bisikleti 5 Ocak 2024 #43 The Working Dead demiş ki: Teşekkürler herkese, artik eskisi gibi esnek ve sağlam değilim, sağlığım için mtb yi bıraktım. Bisiklet henüz kargolanmadı ama rengi duruşu vs hoşuma gitti, siyah kahverengi modeli. Gelince paylaşırım. Hepsini görüntüle... Aynısını alt komşum kullanıyor, hatta arkasında çocuk koltuğu monte etmiş ve çocuğuyla geziyor genelde. Bana hiç abes gelmemişti, çok tatlıydı hatta. Edit: Size gelenin rengi de hoşmuş, güzel günlerde kullanın... Tepkiler: The Working Dead
The Working Dead demiş ki: Teşekkürler herkese, artik eskisi gibi esnek ve sağlam değilim, sağlığım için mtb yi bıraktım. Bisiklet henüz kargolanmadı ama rengi duruşu vs hoşuma gitti, siyah kahverengi modeli. Gelince paylaşırım. Hepsini görüntüle... Aynısını alt komşum kullanıyor, hatta arkasında çocuk koltuğu monte etmiş ve çocuğuyla geziyor genelde. Bana hiç abes gelmemişti, çok tatlıydı hatta. Edit: Size gelenin rengi de hoşmuş, güzel günlerde kullanın...
The Working Dead Daimi Üye Kayıt 8 Mayıs 2018 Mesaj 294 Tepki 177 Yaş 34 Şehir İstanbul İsim Eb Başlangıç 2022—23 Bisiklet Bisan Bisiklet türü Dağ bisikleti 5 Ocak 2024 #44 Covanni demiş ki: Aynısını alt komşum kullanıyor, hatta arkasında çocuk koltuğu monte etmiş ve çocuğuyla geziyor genelde. Bana hiç abes gelmemişti, çok tatlıydı hatta. Edit: Size gelenin rengi de hoşmuş, güzel günlerde kullanın... Hepsini görüntüle... Çok teşekkür ederim abi. Tepkiler: Covanni
Covanni demiş ki: Aynısını alt komşum kullanıyor, hatta arkasında çocuk koltuğu monte etmiş ve çocuğuyla geziyor genelde. Bana hiç abes gelmemişti, çok tatlıydı hatta. Edit: Size gelenin rengi de hoşmuş, güzel günlerde kullanın... Hepsini görüntüle... Çok teşekkür ederim abi.