Scudo Sports

Ergon GP3 Elcik

@Türko
Brooks elcik almayı planlıyordum aslında ben forumda inceleme yorum vs bulamadım sence hangisini almalıyım? Bu arada yurtdışı alışverişe karşıyım zaten vergi eklenince fiyatlar yaklaştı + olarak ülkemizdeki parayı yurtdışına götürmekten de hoşlanmıyorum

Scudo
@ByRe4L brooksda barend olmadığı için düşünmedim. ergon ise yurtiçi satan bir yer bulamadım. olmazsa olmazım değil şu an.

Kendi soruma kendim cevap vermiş olayım. İlerde ilgilenen arkadaşlara faydası olabilir.
İnceleme - Ergon GP5 elcik
Bu konuda L nin erkeklere S nin ise bayanlara önerildiği yazmakta.

• Beğen
Tepkiler: ByRe4L
@Türko

Merhaba, Ergon GP5'i ilk kez, fuarda, Bisiklet Gezgini satndında görmüştüm. Şu an yeni bisikletimde (Tito) kullanıyorum ve çok memnunum. Kelebek gidona ihtiyaç kalmıyor. Turculara öneririm.

@five
Uzun turlar için tribar taksam daha rahat olmaz mı?

@ByRe4L

Olabilir tabi. Zaman zaman ben de aynı pozisyonda sürmekten dolayı ağrılar çekiyorum. Tribar pozisyonunda olduğu gibi dirseklerin dayanabileceği bir platform güzel olur ama onun da handikapı uzun kilometreler boyunca öne doğru eğilmenin bel ağrısına sebep olabilecek olması. İnsan zaman zaman daha dik konumda sürerek belini rahatlatmak istiyor.

Sonuçta rahatlık tercihe bağlı

Kazasız ve keyifli turlar

five

• Beğen
Tepkiler: ByRe4L
Bontrager varken diğerleri hikaye :D Özellikle jelli olanlar....
Hocam Bontrager Satellite IsoZone gibi bir elciği kastediyorsunuz sanırım. Trek bisikletlerde elciğin altında köpük malzeme üzerine montaj yapılıyor sanırım. Normal bir gidona montaj yapsak olurmu ve aynı rahatlığı elde edebilirmiyiz.

Hocam Bontrager Satellite IsoZone gibi bir elciği kastediyorsunuz sanırım. Trek bisikletlerde elciğin altında köpük malzeme üzerine montaj yapılıyor sanırım. Normal bir gidona montaj yapsak olurmu ve aynı rahatlığı elde edebilirmiyiz.
Videolardan gördüğüm kadarıyla elcik için gidonda özel bir boşluk var oraya oturtuluyor. Normal gidona uyacağını sanmıyorum. Güncel trek modellerinde bontrager elcikler jelsiz geliyor çoğunda ve rahat değil.

Ek olarak Ergon gp3 kullanıyorum şuanda. Eldiven ile hic rahat gelmedi. Eldiven olmadan kullanmam gereken bir anda konforun çok arttığını fark ettim. Düz başka bir elcik aldığımda satmayı planlıyorum.

Geri