Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet

Erdoğanlar dünya ahiret Allah razı olsun sizden işinizi hakkıyla yapıyorsunuz.

Scudo
12 Ocak 2021'de Giro'nun Agilis model kaskını sipariş vermiştim. Siparişimin üstünden 24 saat içinde Ankara'dan İzmir'e ulaştı. Hızlı ve güvenilirler. Kendilerine teşekkür ediyorum.

Teşekkür ediyorum @Erdoğanlar Bisiklet
(link) gidon siparişimi kargoda zarar görmeyecek şekilde kutulama yaptığınız için.
Ben havalı poşete veya üzerine karton sarıp gönderirler diye bekliyordum. Koca kutu geldi.
İşini hakkıyla yapan tüm esnafımıza hayırlı işler dilerim. Baştacısınız.

Aslında olayın üzerinden 1 sene geçti, aklımdaydı hep ama anca şimdi yazıyorum. Aralık ayının sonu bir bisiklet almak için araştırma yaparken en uygun Erdoğanlar'da olduğunu gördük. Arayıp sorduk fiyatı neden daha uygun teşhir ürünü mü (değilmiş), İstanbul'a kargoda sorun olur mu vs gibi sorulara cevaplar aldıktan sonra yeni yıl tatili, hafta sonu girdi araya. Yeni yılın ilk iş günü alalım artık dedik ama girip baktığımızda yeni yılla beraber bisiklet %25 zamlanmıştı. Aslında yapacak bir şey yoktu bisiklet zaten piyasa fiyatına çekilmişti ama bi şansımızı denemek için aradık. Ve inanılmaz bir kibarlıkla 1 gün için sizi kırmayalım diyip önceki fiyatından verdiler. O günden sonra bisiklet ihtiyaçlarım için ilk baktığım sitedir. Buradan da teşekkürlerimi iletmiş olayım, geç de olsa :)

Son bir ay içerisinde @Erdoğanlar Bisiklet ten aynakol yaprakları, ruble, zincir ve bir çift lastik satın aldım. Aldığım aynakol yaprakları, zincir ve ruble bırakın Türkiye piyasasını neredeyse yurt dışından arkadaşa getirtmeli durumdan bile daha uygun fiyata geldi. Bunun haricinde almış olduğum bir çift Schwalbe lastiğin kadroma çok uygun olmaması nedeni ile hiç sorgu sualsiz, uzatmadan farklı bir ebatı ile değişimini yaptılar. Buradan Erdoğanlar Bisiklete teşekkür ediyorum. Başta şehrimiz Bursa, daha sonrasında tüm illerdeki bisikletçilerin aynı ticari politikayı uygulamasını diliyorum.

ilkeli bir firma çok alışveriş yaptım onlardan. en son lastık aldım hatta aradım öncesinde . kurlar arttı siz artıracakmısınız diye şimano artır derse artırırız dediler. bende risk almamak için lastiği satın aldım. Şimdi fiyatına bakıyorum fiyatına vittorya corsa hala 1830 tl. Kuru yansıtmamışlar. Oysa bazı firmalar müşterinin velinimet olduğunu unutup hemen fiyatları yansıttılar.

Biraz önce kulüp adına bazı şeyler aldık.Hemen kargoya hazır hale geitrdiler.Yarın sabah bizde inşallah.İşini düzgün yapan sevdiğim bir esnaf.

Mart ayında Ankara'da iken fırsat bu fırsat deyip bütün bisikletçileri gezmiştim. Müşteri ile gerçekten çok ilgililer. İnternetten alışveriş yaptığımda da hemen kargoladılar paketleri. Prensipli bir firma izlenimi bıraktı bende.

• Beğen
Tepkiler: Adil ÜNALDI
Ben de alışverişimden memnun kaldım.

• Beğen
4 5 gün önce bende gittim mağazaya girince epey pahalıdır malzeme satışları görüntüsü var. internetten satışlarından bilmesem mağazayı dışardan görünce girmezdim :D

İyiler hoşlar da mağazayı dağın başından daha merkezi bir yere taşısalar keşke. Aynı ilçedeyiz ama kargo parası ödettiriyorum adamlara.

• Beğen
Erdoğanlar bisiklette indirim kodu olan varsa alabilirim

bir ürün erdoğanlarda varsa onlardan alınır başka yere bakılmaz. işlerini çok iyi yapıyorlar, müşteri için ne gerekiyorsa yapıyorlar. hızlı kargo var . sorun olduğu zaman sorgusuz sualsiz değişim yaparlar. umarım daha da büyürler

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Arkadaşıma hediye etmek için, 2-3 haftadır bugün yarın alırım diye ertelediğim selenin kendi sitelerinde 2950 TL'den 4215 çıktığını 4-5 gün önce görünce perşembe gecesi n11 mağazalarında ki fiyata bakmak aklıma geldi ve fiyatı hala 2950 TL. Tabi anında siparişi verdim. N11 kuponu, kredi kartı puanı derken sele bana 2700 TL' ye geldi.

Ertesi gün benim siparişi onaylamadan önce N11' e baktığımda, burada ki fiyatı da siteleri ile aynı yapmışlar. Ben ürün iptal olacak diye beklerken sele bugün elime ulaştı. Çakal esnaf olmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.

Arkadaşıma hediye etmek için, 2-3 haftadır bugün yarın alırım diye ertelediğim selenin kendi sitelerinde 2950 TL'den 4215 çıktığını 4-5 gün önce görünce perşembe gecesi n11 mağazalarında ki fiyata bakmak aklıma geldi ve fiyatı hala 2950 TL. Tabi anında siparişi verdim. N11 kuponu, kredi kartı puanı derken sele bana 2700 TL' ye geldi.

Ertesi gün benim siparişi onaylamadan önce N11' e baktığımda, burada ki fiyatı da siteleri ile aynı yapmışlar. Ben ürün iptal olacak diye beklerken sele bugün elime ulaştı. Çakal esnaf olmadıkları için kendilerine teşekkür ediyorum.
Hangi seleymiş meraklandım :)

B17? :p

• Hahaha
Tepkiler: Sinyor
Satıcıların müşterilerine karşı adil olması gerektiğinin çok önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum. Elbette fiyatları değiştirme hakları var, ancak bunu tutarlı bir şekilde yapmalılar. Bu vakada satıcı önce web sitesindeki fiyatı yükseltti, ancak daha sonra birisinin seleyi daha düşük bir fiyattan sipariş ettiğini görünce tüm platformlardaki fiyatı değiştirdi. Bu çok iyi bir hamle ve bence övgüyü hak ediyor.

Geri