@Spartiat
Barış bey; konu ile alakalı mesajlarını az önce okudum. (bugun bir müşterimin bilgisi doğrultusunda.) Sipariş geldiğinde herkes gibi sizde telefonla destek alsaydınız inanın şu an ürünü monte etmiştiniz
Arkadaşlar yoğunluktan 68mm-70mm olanları karıştırmıştır.
Burada çalışan arkadaşların hatası var kabul ediyorum ancak size aşağıda ilettiğim ekran görüntüsünü incelemenizi istiyorum. Satın aldığınız platformda ürün talebini "İADE&GERİ ÖDEME" olarak açmışsınız. Resmin sağ üst köşesinde görebilirsiniz.
Yani ürün tarafımıza ulaştığında platform sadece tek bir seçenek sunuyor. Bizde doğal olarak para iadenizi yapıyoruz.
Biz tarafta bir hata olmuş ancak siz tarafta da aynı şekilde bir hata olmuş. Biz tarafta yapılan hata altında bir mana aramak bence yanlış. Günde 150-200 tane kargo çıkıyor. Bu tip hatalar olabiliyor insalık hali.
Sizde her müşterimiz gibi telefon, e-mail, HB destek, HB soru, n11 soru, gg soru vb yollar ile bize ulaşabilirsiniz. Zira bu saatte bile soruları cevaplıyorum

Sadece bu konuyu takip eden bisiklet severlerin konuyu
doğru olarak yorumlamaları adına aşağıdaki resmi paylaşıyorum.
288947 dosyayı görüntüle
Firmamız fiyatlar konusunda düşündüğünüz gibi bir politika izlemez. TÜRKİYE de Shimano fiyatlarında çoğu üründe en iyi fiyatları veriyoruz.
Ürünün fiyatlarını Shimano yükseltse bile biz yine en iyi fiyat politikası uygularız.
İstediğiniz ürün stokda 192 tane var.
Eğer ihtiyacınız var ise HB ye ödediğiniz tutarı yarın havale yapın ürünü sevk edeyim.
1 tane ürün zararına satılsa veya kar edilmese tarafımızca bir sorun teşkil etmez.
Ancak lütfen rica ediyorum mail veya telefonla ulaşın 
Bilgileri aşağıda iletiyorum.
TEL: 0312 4419080
Mail:
info@erdoganlarbisiklet.com
İlginize teşekkürler. En azından geç de olsa bir cevap aldığıma ve konunun fiyat artışıyla ilgili olmadığına sevindim.
Müsaadenizle ben de "
Sadece bu konuyu takip eden bisiklet severlerin konuyu doğru olarak yorumlamaları adına aşağıdaki resmi paylaşıyorum." mesajınızdaki altı çizili kısma istinaden,
konuyu yanlış aktarmadığımı göstermek için aşağıdaki bilgileri vereyim:
HepsiBurada'da ürünü değiştirmek için uygulanabilecek adımlar aşağıdaki gibi:
Örneğin aynı siparişte sizden aldığım diğer ürünü değiştirmeyi deneyelim:
İsteğim "değişim" olduğu için, diğer seçenekler uymadığından yukarıdan "Talep oluştur"u seçiyorum. Değişim talebi yapacağım.
Bu seçenekler çıkıyor:
Burada bir servisiniz olup rapor düzenletemeyeceğime göre yukarıdaki ekranda kırmızı seçeneği değil, mavi seçeneği seçiyorum: "
İade veya ürün değişimi yapmak için buradan talep oluşturabilirsiniz" seçeneğindeki "buradan"a tıklıyorum ve bu sayfaya ulaşıyorum:
Gördüğünüz gibi tek konu "İade nedeni". Başka bir çare olmadığı için "yanlış ürün geldi" seçeneğini işaretleyip diğer bütün değişim taleplerimde olduğu gibi Açıklama kısmına talebimi yazıyorum. Boşuna yazdırmıyorlarsa bu talep paylaştığınız ekran görüntüsünün alt kısmında görünüyor olmalı:
Bu şekilde yazdığımda diğer firmalar iade talebini reddediyor ve birkaç gün sonra doğru ürün elime geçiyor.
Hepsiburada'nın arabiriminde düzgün bir değişim seçeneği sunmayı başaramamış olması benim kabahatim değil. Sipariş verilenin yerine kullanılması hiçbir şekilde mümkün olmayan bir ürünün gönderilmiş olması da öyle. Bu nedenle buraya kadar bir hatam olduğunu kabul etmiyorum. Şimdi iletişim yollarına bakalım:
HepsiBurada'dan sormayı seçenekler arasında sunmuşsunuz, ancak öyle bir seçenek yok, çünkü firmanız o kısımda listelenmiyor:
Dolayısıyla oradan soramamış olmak da benim hatam değil.
HB destekten bir yere varmanın imkansızlığını da sanırım deneyimlememişsiniz

HB ile iletişimde gerçekten işe yarayan tek seçenek "HepsiBurada Ayşenur" twitter hesabı. Onun çözüm yöntemi ise iade başlatıp hediye çeki vermek. Ben ise doğru göbeği istiyorum.
Geriye kalan iletişim yollarından telefon seçeneğini bilerek kullanmıyorum, çünkü söz uçar, yazı kalır. Sorunun ne olduğunu anlatmak, karşı tarafın not almayıp unutması ihtimali ve bir kaydı olmaması nedeniyle işlevsel değil.
Kalan yollardan ise
burada da belirttiğim gibi önceden çok hızlı cevap aldığımdan bu hesabı oldukça aktif olarak kullandığınızı düşünerek buradan yazdım. Hatta dönüp
bu,
bu ve hatta
bu mesajları tekrar okursanız "
Firmamız fiyatlar konusunda düşündüğünüz gibi bir politika izlemez." cümlenizdeki gibi düşünmediğimi, size ne kadar güvendiğimi, olumsuz bir sonuç beklemediğini ve sonucun bende hayal kırıklığına yol açtığını görebilirsiniz.
Şimdi ne olacak? Güncel fiyatlarla almak istemediğimden göbek değişimini başka bahara erteledim, önce forumdan bir arkadaşımızın önerisini deneyeceğim.
Şu anda Erdoğanlar'a nasıl bakıyorum? Bir can sıkıntısı oldu, geçti gitti. Hala sitenizdeki sepetim ve platformlardaki sepetlerim mağazalarınızdan ürünlerle dolu. Hala bu forumdaki ya da başka platformlardaki bütün malzeme linklerini sitenizden veriyorum. Son birkaç günde paylaştığım mesajlara bakarak bile görebilirsiniz. Sadece "ne aldıysan o gelir" güven listemde biraz gerilediniz. Çok mu önemli? Aslında değil, ne sizin, ne benim için. Benim için neler neler görmüşken bunun lafı bile olmaz.
Diğer yandan, mesajım ve sonrasında başkaları tarafından yazılan mesajlarda olumsuz bir görüntü ortaya çıktığını görüyorum ve bu konudaki rahatsızlığınıza hak veriyorum.
Ancak şu anda düzeltme seçeneği sunsanız bile o seçenek sunuluncaya kadar olay yukarıda detaylandırdığım gibi benden kaynaklı olmayan sebeplerden benim maddi zarara uğramama yol açtı. Bu yüzden herhangi bir suçum yokken, aslında ulaşmak bile gerekmemeliyken ürünün yanlış gelmesinden başlayıp değişimin başarılamamasına varan olumsuzluk sürecinde serzenişte bulunmuş olmama hak verin. Cevap vermiş olmanız bile benim için değerli.
İlginiz için tekrar teşekkür ederim.