Scudo Sports

Erciyes üniversitesi

Selam arkadaşlar etkinlikler Facebook'tan oluşturulsa daha fazla katılan olmaz mı? Ayrıca haberleşme bakımından da daha kolay olur bence. Ben Hisarcık'ta oturuyorum. Özellikle Erciyes'e çıkan arkadaş olursa eşlik etmek isterim.

Scudo
Erciyes gözümü korkuttu. Bugün doğugarajından başlayarak pastırmacılar parkı oradan kuzeyçevreyolu ve ildem bitiminden tekrar doğu garajına ortalama 30 la bir tur yaptım canım çıktı. Erciyes mi. İyi bir hazırlıkla belki...

@mehmetsunu

tatmin oluyorsanız problem yok fakat sizi fazla samimi gördüm.

Kapadokya'ya gitmek isteyen arkadaşlar varsa gidebilirz, yatılı bile gidebilirm, çadırım ve uyku tulumum mevcuttur. İrtibata geçmenizi isterim benimle

• Beğen
Tepkiler: bullkan
beyler bisikleti aldıktan sonra bir erciyes öğrencisi olarak benide aranıza alırmısınız=)?

merhaba arkadaşlar bende erciyes üniversitesi'nde okuyorum. Bisikletimi 3 gün önce aldım. Kısa mesafeli geziler olursa bende katılmak isterim.

@Erdal Keskin

Hoşgeldin kardeşim hangi bölümdesin?

@Ersin Erbeden
erteleye erteleye 1 yıl sürdü ama sırf senin için gittim ;)
(link)

2013-2014 sezonunda yeni arkadaşları görmek isteriz.

Selamlar.

Hâlâ aktif mi bi deneyim şansımı. :)

2017 den selamlar sanırım kimse kalmamış :)

@Dochtour merhabalar, okulda bisikletle ilgili ne tür aktiviteler var acaba

@kaankkoc Kaybis var. Öğrenciler deli gibi kaybis kullanıyor :D
Ben hep eleştiriyordum o bisikletleri ama bir kez kullandım gerçekten iş görüyor. Bu sene de kullanımı baya arttı.

@mehmet.ali ah o kaybisler :D hocam bende 2. Sınıfa geçicem fakat kendi bisikletimi yeni alabildiğim için uzağım bu konulara bisiklet kulübü ya da aktivitelerle ilgili bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim :)

@kaankkoc benim bildiğim kulup yok hocam.. ama biz ürloji anabilim dalı olarak işe bisikletlerle gidip geliyoruz mesela Fakülteyi burda bitirmediğim için bihaberim açıkcası.

• Beğen
Tepkiler: kaankkoc
Şuan Mersin'deyim ama üniversitenin başlamasıyla beraber tekrar orada olacağım. Yol bisikletim var. Buraya yorum bırakayım da, çağıracak olan olursa falan Ekim'den itibaren bana yazabilir :)

• Beğen
Tepkiler: kaankkoc
Geri