Selam arkadaşlar etkinlikler Facebook'tan oluşturulsa daha fazla katılan olmaz mı? Ayrıca haberleşme bakımından da daha kolay olur bence. Ben Hisarcık'ta oturuyorum. Özellikle Erciyes'e çıkan arkadaş olursa eşlik etmek isterim.
Erciyes gözümü korkuttu. Bugün doğugarajından başlayarak pastırmacılar parkı oradan kuzeyçevreyolu ve ildem bitiminden tekrar doğu garajına ortalama 30 la bir tur yaptım canım çıktı. Erciyes mi. İyi bir hazırlıkla belki...
@kaankkoc Kaybis var. Öğrenciler deli gibi kaybis kullanıyor
Ben hep eleştiriyordum o bisikletleri ama bir kez kullandım gerçekten iş görüyor. Bu sene de kullanımı baya arttı.
@mehmet.ali ah o kaybisler hocam bende 2. Sınıfa geçicem fakat kendi bisikletimi yeni alabildiğim için uzağım bu konulara bisiklet kulübü ya da aktivitelerle ilgili bilginiz varsa aydınlatırsanız sevinirim
@kaankkoc benim bildiğim kulup yok hocam.. ama biz ürloji anabilim dalı olarak işe bisikletlerle gidip geliyoruz mesela Fakülteyi burda bitirmediğim için bihaberim açıkcası.
Şuan Mersin'deyim ama üniversitenin başlamasıyla beraber tekrar orada olacağım. Yol bisikletim var. Buraya yorum bırakayım da, çağıracak olan olursa falan Ekim'den itibaren bana yazabilir