Scudo Sports

En zor gecem

@Owlknife

Bana çarpan araç sahibi kendini sessize almış sanırım. Ne bir geçmiş olsun ne de durumu düzeltmeye yönelik bir adım...

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Scudo
Çok geçmiş olsun hocam, az çok tahmin edebiliyorum acınızı.
Her gün görüyoruz böyle magandaları,sinyalsiz önümüze kıranları,kapı açanları . Artık normalleşmeye başladı,sırf şikayet etsem bakmazlar diye kask kamerası takmıyorum.
Böyle yerlerde en iyisi durarak geçmek,yoksa birdaha geçemeyebiliriz.
Düzelmeyeceğini bilsemde düzelmesi dileğiyle...

@kaskreis

Şimdi durup kontrol edip boş diye çıkmak ve hızlı gelen araç yüzünden çarpılmakta kendime suç bulamıyorum. Fren izi dahi yok yolda kisacasi içimden geçti gitti . Çok tsk ederim

@Auron Sanchez

Ilk gun atıp tutuyormuşhalbuki "telllleeeğfoğn dediin ne gardaş virek S6 " diye .

• Beğen
Tepkiler: kaskreis
@vraptor ben bisikleti elime alıp yaya olarak gitmeyi seçiyorum adamlar çarpsa da akıllanmaz ki

• Beğen
Tepkiler: Free
Formami ve kaskimi bugün görebildim. Kaskin arka kısımda cikintili kısmı ezilmiş ve düz vaziyette duruyor. Formada yırtılma sadece cebin birinde var. InaniyoRum ki Formanın tişörtten daha kalın ve kaygan olmasının avantajını da gördüm.

Fotoğrafta forma temiz görünüyor fakat normalde sırt kısmı komple asfaltın ve aracın pisligi olmuş ,

Dosyalar

• received_10154503919504771.jpeg
    received_10154503919504771.jpeg
    103,3 KB · Okunma: 84
Oncelikle gecmis olsun bizimde turkiye olarak en zor gecemiz 15 temmuzdu :)))) diyerek tribune oynayalim :)) muahahahaha

@Free

Teşekkür ederim sağolun

@vizeli gezgin

Ahahah ☺☺ Tribünlere oynayan kazanıyor. Güzel taktik aslında :) teşekkür ederim

Kardesim alaya aldigİmi sanma sakin simdi detaylari okudum cok gecmis olsun valla bisiklet kulturu gelismedikce magandalarfan rahatlik yok bende atlattim milas tarafinda uzun turdayken

• Beğen
Tepkiler: vraptor
25 Eylülde karakola annemin numarasını vermiştim ve karakoldan annemi aradılar ve benim önce karakola sonra hastaneye gidip rapor almam gerektiğini söylediler. 26 Eylül Pazartesi günü fakülteye gittim ve acilden beni Adli Tıpa sevk ettiler. Muayene olmayı beklerken sadece kırığın var mı ? ? Ağrıların devam ediyor mu ? İz kaldı mı? Dikiş var mı diye sordular ve cevapladım. Doktorun yanındaki yardımcısı fotoğraf makinasını çıkardı sağdan soldan ve ön profilden fotoğrafımı çekip geçmiş olsun diyip yolladılar. Dosya benim aldığım raporla sanırım tamamlanmış. Kat-i Rapor olarak geçiyormuş galiba. Karakoldan aldığım bilgilere göre dosyanın savcılığa gitmedi 3-4 aylık bir süreçmiş. Hala beklemedeyiz.

Ağrılarım hala devam ediyor. Üzerinden 1 aydan fazla zaman geçmesine rağmen hala çekiyoruz acısını..

Gelişme var..

Bana çarpan araç sürücüsü ifade vermiş ve benden "Aynası kırıldığı" gerekçesiyle şikayetçi olmuş.

@vraptor
Insan kani var mi acaba o adamda bi adli tibba yollamak lazim. Gecmis olsun tekrardan

@vraptor
Abartı gibi olmasın ama belki 1 milyon kez geçtiğim yol. Hemen bildiklerimi söyleyim. Yol bir kere tehlikeli bir bölge, aynı yerde daha önce bir bisiklet kazasıyla daha karşılaşmıştım. Işıksız herkesin geçiş üstünlüğünün kendinde olduğu sanrısına kapıldığı bir yer. Aynı zamanda kimin nereye gideceğinin son saniyeye kadar bilinmediği bir yer. Konaklardan gelen araç sivas caddesinemi dönecek, tekden kolejinemi sapacak, tekden yönünden gelen sivas caddesinemi germir istikametinemi gidecek, meydan tarafından gelen zaten bodoslama dalıyor. Gördüğüm kadarıyla sizin durumunuz yolun her iki tarafını kontrol edip geçmeniz gerekliliğiyle ilgili. Hatta meydan yönüne ekstra dikkat etmeniz. Meydan istikametinden gelen araç için zaten bir yorum yapmaya gerek yok. Adam o üç yol ağzına hızını düşürmeden bodoslama dalmış, sivas caddesinden germire giden bu trafik kurallarına aykırı yola son ana kadar gidiş istikametindeki trafik seçilememesine rağmen rallici gibi 90 la girildiğini gördü bu gözler.

@mariokaldato

Bilmiyorum insan kanı var mı yok mu ama hakkımda hayırlısı olsun..

@mehmetsunu

Dava ne zaman olacak ne olacak bilmiyorum. Öyle bi durumdayım ki arabanın ayna masrafı bile bana kalacak diye korkuyorum..

Dava ne zaman olur fikri olan var mı ? Karakoldan bilgi alamıyorum.

Bisikletler dernegine git kardeşim
Her şeyini anlat Bir care bulurlar
İkinci haklıyken haksız olmamak icin hakeret veya şiddetten kacın
İfadeni aynı şekilde izah et ve sakın heycanlanma ayna masrafını düşünme bile öyle bir şey hak talep edemez cünkü kasko veya trafik sigortası nicin var ?
Senin neyin var ?
Bisiklet bir ulaşım aracıdır
Arabanın ne hakkı varsa aynı şekilde seninde vardır sonucta
2 teker
25 km gören bir alet elinizden geldigi kadar saldırın
Bisikletten sogmayın unutmayınki
Yollar sadece onların degil
2 teker paten ve kaykay sürenlerin de yer aldıgı yerdir
İcini ferah tut

• Beğen
@Selocu_aziz

Öncelikle mesajınız için teşekkür ederim.

Aracın sigortası yokmuş. Ben yerde yatarken bana çarpan sürücü yana yana etrafa ''aracımın sigortası yok başka araç getireyim onunla çarptı diyin'' diyordu.
Ben kazadan sonra 1.5 ay sadece yattım okuluma bile 2 hafta geç başlamak zorunda kaldım.
Kazada telefonum çalındı, yeni aldığım telefondu. Bisiklet kullanılamaz hale geldi o da 4 aylıktı.
Bisikletten soğumadım ama hala bel ağrısı çekiyorum minimum 6. aya kadar binemeyeceğim gibi görünüyor.

Sonradan Zorunlu trafik sigortası yapma ihtimali var mı peki ?

Tutanak falan tutulmadımı
Kanıtlama ihtimaliniz
Ve şahitleriniz de var mı
Gecmişe dogru yoktur
İleriye dönük sigorta olur
Sigorta yaptırdıysa şayet kazanın oluş tarihi
Ve sigor ta başlangıc tarihine bakın

@Selocu_aziz

Şahitim var, onun da ifadesi alındı. Kaza tutanağı olay yerinde olmadı hastaneye gece polis geldi ben anlatamadım durumumdan dolayı bir gün sonra karakola gidip ifademi verdim. kaza oldugu ıcın kamu davası olur dedi zaten dava acıılır dedi memur. şikayetçi oldum ama o adamda şikayetçi olmuş aynası kırıldıgı için :)

• Beğen
Tepkiler: Selocu_aziz
Kazada telefonum çalındı, yeni aldığım telefondu. Bisiklet kullanılamaz hale geldi o da 4 aylıktı.Bisikletten soğumadım ama hala bel ağrısı çekiyorum minimum 6. aya kadar binemeyeceğim gibi görünüyor. Sonradan Zorunlu trafik sigortası yapma ihtimali var mı peki?

Öncelikle geçmiş olsun, cana değil mala gelsin...
Cep tlf IMEI nosunu biliyorsanız Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu na müracaat ile tlfnu kullanıma kapatırabilirsiniz...( tfl adınıza faturalı ise)
Geçmiş tarihli Zorunlu Trafik Sigortası yaptırılıamaz, sistem vadesi geçen poliçeye otomatik olarak faiz taahhakkuk ediyor plakayı aldıysanız sigortacı bir arkadaş aracın sigorta geçmişini çıkarabilir...(Kasko zorunlu değildir)
İmkanınız varsa mutlaka bir spor hekimine görünmenizi tavsiye ederim, spora dönüş için önerileri olacaktır...

• Beğen
Geri