Evet Korhan kardeş hepsini yaparız.. Fatih'in istediği gibi yokuşları hep iniş'de yaparız..
Şimdi, bu resimlerde uzaktaki bir nesneyi yakışlaştırma olayı geçekleştiği için (optik zoom olayı bu oluyor ) bence Resim1 in en çok oy alması lazım.. çekilen nesneye yakınlaşmak için sen yükseğe çıkarak daha yakın olmaya çalışmışsın. Fakat ne yazıkki ben böyle düşünmeden önce Resim 3 e oy atmıştım
slm hüseyin bey,ayaklarınıza sağlık,harika bir gezi yapmışsınız
valla bizimde gece manzaralı bir yolumuz olsa deditdirdiniz:rolleyes: :rolleyes:
paylaşım için teşekkürler
Yani aramızda kalsın hakikaten keyifli bir tur oldu. Muhabbet oldu, gülme oldu, pedal basma oldu, yeme oldu, içme oldu daha ne diyim. Allah tekrarını siz sevgili dostlarımla beraber nasip etsin.
Bir konuyu netleştirmemiz gerekiyor.Anket sonucunda kazanan arkadaşın çayını bizzat ben ısmarlayıp servis edeceğim.Herhangi bir şaibe olmaması bakımından kamuoyuna duyurulur... Henüz oy kullanmamış seçmenlerin de boş vaatlere değil gerçeklere oy vermelerini,sonradan pişman olmamaları adına hatırlatırım...
arkadaşlar gene muhteşem geçmiş geziniz
hüseyin ellerine sağlık çektiğin resimler ve yorumların gene olağan üstü
katılım bu sefer yüksek olmuş
bizim gelemediğimiz geceler de katılım yüksek oluyor
paylaşımınız için teşekkürler
oylamaya ben de katılıcam bakalım ne olucak
Anketimiz 04 Temmuz 2007 Çarşamba günü saat 12:00'da sona erecektir.Şu an itibariyle Resim 3 2 bardak çaya,Resim1 ve Resim 2 kıtlama çay ödüllerine yakın gözüküyorlar.Önemle duyurulur...
Çarşamba günkü turda eşim Selen ile birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Hoş sohbetler ettik, sayenizde bisiklete binmeyi öğrenmeye başladık Ekibi çok beğendik ve bundan sonra çaşamba turlarını kaçırmamaya çalşacağız. Kondisonumuzu biraz artırdıktan sonra da uzun mesafeli gezilere eşlik edebiliriz.
Başta bizi ekibe davet eden Nazım Abi olmak üzere, bize 40 yıllık dostmuşuz gibi sıcak davranan tüm arkadaşlara teşekkürler. Artık biz de bisikletforum'un müdavimlerindeniz.