Scudo Sports

EN sıcak Geleneksel Caddebostan Çarşamba gecesi Turumuz

Kamerayı kendinden en uzakta tutan kimdir?

• Resim 1

• Resim 2

• Resim 3

• Toplam katılım
    22
Scudo
@vinovenito

Evet Korhan kardeş hepsini yaparız.. Fatih'in istediği gibi yokuşları hep iniş'de yaparız.. :)

Şimdi, bu resimlerde uzaktaki bir nesneyi yakışlaştırma olayı geçekleştiği için (optik zoom olayı bu oluyor :) ) bence Resim1 in en çok oy alması lazım.. çekilen nesneye yakınlaşmak için sen yükseğe çıkarak daha yakın olmaya çalışmışsın. Fakat ne yazıkki ben böyle düşünmeden önce Resim 3 e oy atmıştım :D :D

slm hüseyin bey,ayaklarınıza sağlık,harika bir gezi yapmışsınız:) :)
valla bizimde gece manzaralı bir yolumuz olsa deditdirdiniz:rolleyes: :rolleyes:
paylaşım için teşekkürler

Arkadaşlar ayaklarınıza sağlık,beklenen gezi yine katılımcılarıyla mükemmel olmuşş..;)

Herkese selamlar...;)

Arkadaşlar ,eğer ben kazanırsam (ki öyle görünüyor) ,foruma üyeliği bedava yapacağımmmmmmmm:D:D:D

Yani aramızda kalsın hakikaten keyifli bir tur oldu. Muhabbet oldu, gülme oldu, pedal basma oldu, yeme oldu, içme oldu daha ne diyim.:) Allah tekrarını siz sevgili dostlarımla beraber nasip etsin.:p

Sevgiler

MFG(+)

Bir konuyu netleştirmemiz gerekiyor.Anket sonucunda kazanan arkadaşın çayını bizzat ben ısmarlayıp servis edeceğim.Herhangi bir şaibe olmaması bakımından kamuoyuna duyurulur...:D Henüz oy kullanmamış seçmenlerin de boş vaatlere değil gerçeklere oy vermelerini,sonradan pişman olmamaları adına hatırlatırım...:p

benim bi sorum olacaktı oylama gizli mi olacaktı yoksa açık oylama mı?eğer gizli oysa 1. resime oy verdiğimi söylemiyecem de:) :)

@veterinerhekim

Oylama açık zarf usulü yapılıyor :D Şunu da belirtmek gerekiyor ki ikinci ve üçüncülere de kıtlama çay ısmarlanacaktır,tarafımdan...:p

@Hüseyin Suda
eyoooo:) çayı garantiledik o zaman, birinci ne kazanıyordu? yoksam birinci olan anketi kayıp mı ediyordu?:D :D

Çarşamba çekilen hiç bir yerde görmediğiniz resimler

(parmaklar yukarı)

(link)

BU bir forum isterem yorum.Olmadı rep......

Parmaklar yukarı :all right
(link)

Ahanda ikinci seri

parmaklar yukarı
Buda video

(link)

arkadaşlar gene muhteşem geçmiş geziniz
hüseyin ellerine sağlık çektiğin resimler ve yorumların gene olağan üstü
katılım bu sefer yüksek olmuş
bizim gelemediğimiz geceler de katılım yüksek oluyor :D
paylaşımınız için teşekkürler
oylamaya ben de katılıcam bakalım ne olucak

@Hüseyin Suda

Anketimiz 04 Temmuz 2007 Çarşamba günü saat 12:00'da sona erecektir.Şu an itibariyle Resim 3 2 bardak çaya,Resim1 ve Resim 2 kıtlama çay ödüllerine yakın gözüküyorlar.Önemle duyurulur...

o sıcak gecede, serin serin dolaşmıssınız.
tebrikler ve de paylaşım için teşekkürler...

e çayları nerede içiyoruz peki,
adaya falan mı gitsek acep?

*delidir, kuyuya taş atıp kaçar*

Merhaba arkadaşlar,

Çarşamba günkü turda eşim Selen ile birlikte çok keyifli vakit geçirdik. Hoş sohbetler ettik, sayenizde bisiklete binmeyi öğrenmeye başladık :) Ekibi çok beğendik ve bundan sonra çaşamba turlarını kaçırmamaya çalşacağız. Kondisonumuzu biraz artırdıktan sonra da uzun mesafeli gezilere eşlik edebiliriz.

Başta bizi ekibe davet eden Nazım Abi olmak üzere, bize 40 yıllık dostmuşuz gibi sıcak davranan tüm arkadaşlara teşekkürler. Artık biz de bisikletforum'un müdavimlerindeniz.

Herkese sevgiler

Geri