Scudo Sports

En Sevdiğiniz yemek..?

Mert Bağcılar

Forum Bağımlısı
Tepki
1.176
Bisiklet
Cannondale
Arkadaşlar birisiyle tanıştığımda sorduum sorulardan birisidir:EN ÇOK NE YEMEĞİ SEVESİN?:D...şimdide size soruom en çok ne yemeği seversiniz?...ben zeytin yağlı dolma:)
bide yarıştan önceki akşam ne yediğinizi yazarsanız çok makbule geçer.

• Beğen
Tepkiler: sertacr88
Scudo
Etli pilav. Eti şöyle bir kavurcaksın; tadından yenmez.

Köfte türleri, adana urfa tarzı kebaplar, tavuk şiş, pizza, birde her türlü balık. Çorbalardan süzme mercimek. (lisedeyken bir kase ile bir ekmek yerdik çorba çabuk bitmesin diye az az yerdik)

ben genelde yemeklerdense tatlı yı severim :) sevdigim yemek patlıcan kebabı tatlı ise fırında sutlac :)

hepsi.. yemek ayırt etmem. bir kere sabah kahvaltısında yoğurtlu ( sarımsak var ) soslu makarna yedim:D

mevsimine göre balık izgara&kızartma sonrasında fıstıklı baklava antep işi.ispir kuru fasulyesi sonrası fırın sütlaç bana bişiler oluyo yeter.

Köfte,patates kızartması,hamburger,pilav,mercimek,lahmacun,pide
tatlı olarak baklava,bülbül yuvası,sütlaç ..
içecek olarak herşey :)

Esasında bu ihtiyaca, zamana ve duruma göre değişiyor. Sabah sıcak bir poğaça double porsiyon iskenderden daha iyidir; değil mi?

çok pisboğazım acıktım mı bi çok şeyi yerim:D
bamya bile severim ben mesela..
favorim tavuklu pilav,bol yoğurtlu..

acı olanları cok severım acı oldugu surece pek fark etmez:boese157: :boese157: :boese157: :D ama ıspanak çeşitleri tavuk sote farklı bı yere sahıp benım için:)

sucuk favorim
patates kızartması
son olarakta olmazsa olmaz dediğim
tüm balık türlerinden yapılan her çeşit menüye bayılırım

Her türlü sebze ve balık yemeği. Ama öncelikle:

Fırında beşamel soslu karnıbahar (bol sarımsaklı olacak ve annem yapacak :))

Haşlanmış, kaşar soslu kalamar (vallahi çok lezzetli :))

Profiterol (benim yaptığım olacak :))

Ayrıca her türlü pilavdan ve ıspanaktan nefret ederim, hiçbir güç bana yediremez. :D

Kırmızı et ile yapılan kebap, tava ve fırın yemeklerini severim ama yanında sebze olmalı. Et yemeklerinin vaz geçilmez yoldaşı kuru soğan, acı biber, salatalar, brokoli, karnabahar,ıspanak vs. mutlaka olmalı. Bamya yemekleri Antep, Urfa tarzı yapılırsa lezetle yerim.

@nyx

çok pis boğazmışsın sende yahu..:) :D .ne o aç kaldım mı kaplumbağa kabuğu yılan derisi bile yerimde de askere yollayalım seni bari..:p ;) (askerlik anılarında hep anlatırlar ya özelikle dağ komandoları..:eek: .)

valla içinde (hatta kokusunda balık türleri olmasında) onun haricinde herşeyden az da olsa yemeğe dikkat ederim...ama benide favorim zeytinyağlı dolma (annem yapıcak yalnız:D ;) )

Geri