Scudo Sports

En sevdiğiniz 5 bisikletçi

En iyi sizce hangisi?

• Alberto Contador

• Christopher Froome

• Nairo Quintana

• Vincenzo Nibali

Sonuçlar oy kullandıktan sonra görülebilir.

taner07

Forum Bağımlısı
Tepki
4.255
İsim
Taner Yılmaz
Bisiklet
b'Twin
Evet arkadaşlar, başlıkta dediği gibi herkes izlemekten keyif aldığı, hayran olduğu 5 bisikletçiyi paylaşabilir mi? Çok gerilere gidip efsaneleri yazmayın lütfen, olabildiğince güncel bir liste olsun :) Öncelikle ben başlayayım;

1. Alberto Contador
2. Andy Schleck
3. Fabian Cancellara
4. Alejandro Valverde
5. Tony Martin

Scudo
Tony Martin oylama listesinde görünmüyor.

1. Alberto Contador
2. Fabian Cancellara
3. Tom Boonen
4. Mark Cavendish
5. John Degenkolb

İngiltere kralı,
Rahmetli Başkan Kennedy
Taçsız Kral Pele
Backenbauer
Kaleci Mayer
Nadia Komanaçi
Brigitte Bardot
Fenerbahçeli Cemil

Durun yanlış konuya gelmişim. En sevdiğim tek bir bisikletçi vardır. Emily Batty :p

http://www.bisiklethaber.com/wordpress/wordpress/wp-content/uploads/2012/08/Emily-Batty-trek-team-bikes1.jpg

http://www.bisiklethaber.com/wordpress/wordpress/wp-content/uploads/2012/08/Emily-Batty-trek-team-bikes1.jpg

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

@CandanC

Bu forumda aerodinamik karbon bir bisiklet kadar sevilemezsin, ancak sözde severiz derler :)

• Beğen
Tepkiler: thomisus lx
1 @CandanC :)
2 Yenibosna-Bahcelievler bisiklet grubu arkadaşlarım
3 Diğer bisiklet arkadaşlarım

Pendik efor bisiklet sevgili şenol:):) sonra kendim bide büyük hayranı olduğum ve bayağı takdir ettiğim '''juliana buhring'''

Hahahah cevaplar müthiş ya, bisikletçi deyince tabi Türkçe kullanınca herşey akla geliyor :D Keşke ''profesyonel'' yazsaydım gerçi böyle daha eğlenceli bir konu oldu :D

@Murat Cömez Şuanda en güçlü olan genel klasman iddialıları arasından bir anket bu :)

@taner07

Pardon, ben sadece baslikta 5 bisikletci ve ilk yorumunuzdada 5 bisikletci oldugunu düsünerek anketde 5. kisi unutulmus sandim. Tekrar özürdilerim.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri