Mesut Barlak
Üye
- Tepki
- 4
- Bisiklet
- Atala
Merhaba abilerim(ablalarım) 16 yaşımdayım.(1.85 boy 89 kilo fit vücut)Yaşıma aldanmayın fiziğim olsun psikolojik yönden olgunluk disiplinim benden yaşca büyük abimlerimle aynıdır ve genellikle kimse 16 yaşımda olduğuma inanmaz. Bu kadar uzatmamın sebebi o yaşta bişey yapamazsın diyenlerden dolayı.
Konuma geleyim. Üç ay sonra ve ya seneye yazın Afyon'dan Muğla'ya Muğla'dan sonra İzmir Balıkesir üzerinden tekrar Afyon'a şehirlerarası tur düzenlemek istiyorum tek başıma bütün ne gerekiyorsa hesap ettim pedal çevirirken pişik olursam diye pudraya(krem vb) kadar en ince detayını hesap ettim
Neden böyle bişey yapmak istiyorum diye sorarsanız. Yaşam denen muallakta gidip gelirken koşuştururken insanlar unutuyorlar çoğu şeyi, hatta kendilerini de. dalıyorsun hayat keşmekeşine, çark dönüyor sen de dönüyorsun. mesela sabahtan akşama kadar çalışıyorsun bir miktar para için. zaten hep toplama kampları gibi görmüşümdür işyerlerini hemen girdiğimde oraya ait değilsin diyor içimdeki ses(OKUMUYORUM BİR İŞ HAYATIM VAR). sabah köleler servislerle getirilir, akşam da tabiri caizse suyu çıkmış bir halde bırakılır ait oldukları yere. ertesi gün ve ondan sonraki gün ve ondan sonraki gün devam eder ben yarın ne olacağını tahmin etmek istemiyorum sonu yoktur bunların. servislere hiç göz attınız mı takıldı mı bilmiyorum ama özellikle akşam iş dönüşü bir göz gezdirin yorgun, bitkin, duyguları körelmiş ve onu heyecana getiren tek şeyin fenerbahçe, galatasaray veya başka bir takımın galibiyeti olan insanlar göreceksiniz belki de eşi ve çocukları bilemeyiz belki de mutlular ama yanlış yerde asıl mutluluk yakınlarda hemde hiç umulmadık bir yerlerde. Ve ben oralara gitmek için büyümeyi beklemek istemiyorum Benim bile bu yaşta röntgenini çektiğim bu dünyanın diğer insanlar tarafından görülememiş olması ve ya görülüp birşey yapmamaları nedendir Herşey para mı okul mu iş mi siyaset mi bilemiyorum birşeyleri yanlış yapıyoruz... Sizlere sorum şu daha önce benim gibi yaşlarda ve ya daha küçükken bu tip turlar yaptınız mı başınızdan ne gibi olaylar geçti? Yapacağım şey hakkında ne düşünüyorsunuz?
Konuma geleyim. Üç ay sonra ve ya seneye yazın Afyon'dan Muğla'ya Muğla'dan sonra İzmir Balıkesir üzerinden tekrar Afyon'a şehirlerarası tur düzenlemek istiyorum tek başıma bütün ne gerekiyorsa hesap ettim pedal çevirirken pişik olursam diye pudraya(krem vb) kadar en ince detayını hesap ettim