Scudo Sports

En iyi plan, plan olmamasıdır. Plansız Ege Turu başlıyor

rockbu

Aktif Üye
Tepki
159
Turun ayrıntılarını planlamadığım için ancak tura çıkmaya birkaç gün kala duyurusunu yapabiliyorum. Evet bu turun özelliği plansız olmasıdır. Dedim ki şartlar uygun olduğunda Ege turu yapacağım ve aylardır bunun alt yapısını hazırlamaya çalışıyordum. Sonunda şartları uygun hale getirdim. Plansız derken; çıkış tarihi, nerde yatılır, nerde dinlenilir, yol-trafik durumu, gezilecek yerler vs. tam olarak bilmiyorum ve çok da araştırmadım. Tabi ki kafamda oluşturduğum bir plan var ama her şey yüzeysel. Yolda karşılaşacağım plansızlıktan kaynaklanan aksaklıkları yolculuğun tadı olarak hatıra defterimde kaleme alacağım. Sizleri bilgilendirmek amaçlı tahmini bir rota planı çıkartalım ki o tarihlerde benimle aynı yerde bulunan veya rotası oradan geçen bisikletlilerle tanışıp birlikte pedallayabilme fırsatımız olsun.

26.06.08 Perşembe Sapanca’dan yola çıkış.
Günde ortalama 80km yapsam,
İlk günün sonunda İznik Gölü civarında kamp yapabilirim.

Amaç varmak değil, yolda olmak felsefesine göre bölgenin gezilecek yerlerini gezmeden oradan ayrılmak yok :)

En geç 4. günün sonunda Bandırma’da ki arkadaşımla buluşurum.

O tarihten ilk haftanın sonuna kadar Çanakkale’yi gezip ayrılmış olurum.

Manisa’da sonerveozer rumuzlu Soner Ozer arkadaşımla buluşup birlikte İzmir’e kadar pedallarız. Belki daha ileri… :)

3-5 Temmuz civarı İzmir’de olurum büyük ihtimalle. Özellikle İzmir’i gezmeden ayrılmak yok. Yani en az 2 gün orada pedallarım.

10 Temmuz da Muğla’da olmaya çalışacağım. Duruma göre Bodrum veya Marmaris’te birkaç gün konaklayabilirim.

Evet gözleri havaya dikerek anca bu kadar bilgi verebiliyorum :) Turu Muğla’da bitirip bitirmeyeceğim tamamen psikolojime bağlı. Güzergahın herhangi bir yerinden istenilen mesafe kadar beraber yolculuk yapmamız mümkün. Hatta şöyle söyleyelim: Lütfen beni bu yolculukta yalnız bırakmayın :) Aklında ( uzun-kısa fark etmez ) tura çıkma düşünceleri olan varsa yolları ve zamanı kesiştirebilmemiz yeterli olacaktır ;)

Scudo
Gelebildiğim yere kadar, hatta sonuna kadar eşlik etmek isterdim fakat yaz okulum nedeni ile ve yeterli kondisyonum olmadığı için mümkün değil.
Bir dahaki sefere inşallah.Yolun açık olsun.

Ben bu tur için yaz okulundan vaz geçtim :) Başka bi zamanda pedallamak dileğiyle..

Tebrikler.

Bizlerin yillar sonra ulastigi yere sen ilk turunda baslamissin. Yani plansiz, programsiz kilometre, ortalama hiz gozetmeden doga ile kucaklasman. Imrendim sana, yolun acik olsun.

www.mumju.com

Ben de aynı duyguları paylaşıyorum..

En güzeli, kafana göre, plansız hareket...

Tebrikler, başarılar ve kazasız-belasız geri dönmen dileğiyle...

Tebrikler.

Bizlerin yillar sonra ulastigi yere sen ilk turunda baslamissin. Yani plansiz, programsiz kilometre, ortalama hiz gozetmeden doga ile...

Teşekkür ederim Ahmet Abi. Bazı şeyleri bilmemek ve yolda öğrenmek bana heyecan veriyor onun için ayrıntılı plan çıkarmıyorum. Senin gibi tecrübeli birisinden bu sözleri duymak çok güzel. Kişisel web siteni daha önce de incelemiştim sen bu işin ehli olmuşsun artık :)

Ben de aynı duyguları paylaşıyorum..

En güzeli, kafana göre, plansız hareket...

Tebrikler, başarılar ve kazasız-belasız geri dönmen dileğiyle...

Güzel dileklerin için teşekkür ederim.

meslekdaşız galiba ..iyi yolculuklar

Teşekkürler. Harita mühendisisiniz galiba. Ben mezun olabilirsem meslektaş olcaz :)

@sonerveozer

Üşenmeyip yolları çizdiğin için sağol :) güzergah hemen hemen öyle. Tabiki sapmalar olabilir. Yola çıkalım bakalım güzergah güncel duruma göre bölüm bölüm kesinleşir.

• Beğen
Tepkiler: sonerveozer
Selam Rockbu kardesim,
Mugla'ya gelecek olursan görüselim.
Adnan Cangir
Mugla Bisiklet Platformu
Kurucu Üyesi

@purplesky

Merhaba Muğla'ya kadar devam etmeyi çok isterdim ama bazı nedenlerden dolayı turu izmirde bitirmek durumundayım :( ama izmir-muğla arasını ileri bi tarihte tamamlıycam. Turun ayrıntılarını eve dönünce forumda paylaşıcam. Şimdilik hoşçakalın.

@rockbu

Meslektaşım,fotoları koysana fırsat olunca.Merak ettim.
teşekkürler

@HarryBlade

rockbu döndü,epey oldu dostum.şu an imar uygulamaları ile haftanın 7günü meşgul,hatta yarınki turuma bile gelemiyor:)

Geri