Scudo Sports

En iyi 18650 pil hangisi?

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
arkadaşlar. aliexpress ten siparişim olan piller iptal oldu gelmedi. bende sirkeciden almayı planlıyorum. biraz pahalıya gelecek ama napalım. gece sürüşüne çok çıkıyorum ve aydınlatma önemli.
cree marka t6 led li canavar ön aydınlatıcıya kaliteli 18650 pil lazım.
ne tercih edersiniz aceba.

şuan elimde bir tane 2000 mAH lık var. birtane daha almayı düşünüyorum.

Scudo
internet üzerinden sipariş edeceğim bi link varmı. sirkeciye de bakarım bulursam alırım.

(link)

bu iş görür kalitede mi ?

(link) seni uzun süre yolda bırakmaz...

karaköy'de var ben almıştım 2300 mah policenin.10 lira tanesi ve 2500 mah tan sonrasının pek real olmadıgını söylemıstı oradakı arkadaş. saygılar.

Piyasa da bulunan bir çok pilin içeriğini (İçini) Panasonic' in ürettiğini biliyormuydunuz?

En yüksek (gerçek) kapasiteli ve kaliteli model Panasonic NCR18650b modeli. 3400mAh kapasitesi var. Kendim ve birkaç arkadaş için aldıklarımı bizzat test ettim, ölçüm sonuçları 3200-3300 mAh arasında çıktı. Araştırırsanız internette karşılaştırmalı testler var. Ucuz 18650 pillerin test sonuçları berbat.

(link)

sanırım o pil bu pil.
fiyatıda iyimiş baya :)

Aynı zamanda elektronik sigara kullanıcısı olarak panasonic CGR AW,SONY ve Efest markalarını önerebilirim elektronik sigara sitelerinden 18650 pil ve şarj cihazlarını temin edebilirsiniz. Daha detaylı linklerle süsleyip bir mesaj tatil dönüşü mutlaka yazacağım.

http://img.tapatalk.com/d/14/08/26/u6e7ajy3.jpg
Benim kullandığım piller.
Tapatalk 2

şu sanayide arabalarına çakma xenonlarına 50 liralık ampul taktırıp, yasak olmasına rağmen gözümüzü alanlar bitti. bisiklet yolunda ledli aydınlatıcılarını karşıdan gelen bisikletlilerin gözlerine doğru tutan bisikletliler başladı.

şu ledlerin ayarını da bir yapmayı öğrenin artık, yola tutacaksınız şu ledleri. tam karşıdan gelen bisikletlinin gözüne değil...

sözüm meclisten dışarı o kişiler kendilerini biliyor belki foruma girip de görürler diye yazdım...

Bisiklet yolları o kadar karanlık oluyor mu ki? (Bilmediğimden soruyorum)

yahu ben bisiklet gözlüğü ile görüyorum ışığım da var sadece ön tekerin altını çukur vs olur diye gösteriyor

adamlar 2 ledi sonuna kadar açıyorlar bir de yola değil tam gözümüze geliyor...

Durdurup hiç ikaz etmeyi denediniz mi? Belki bir işe yarar diyeceğim ama Nüfus çok fazla.. :):) Hangisiniz uyaracaksınız... :)

@Halil EROĞLU

Vaktiyle çok araştırdım, Panasonic ncr18650b ve a (ncr18650a 3100mAh olan versiyonu) pillerin üstünlüğü kabul edilmiş durumda, firmalar ikincilik için yarışıyor. :) Karaköy'de üzerinde 3400 mAh yazan abidik gubidik marka pillere inanmayın. Benden tavsiye, paranızı sokağa atarsınız. Yurt içinde ncr18650a için 30-35 tl arası isterler hatta 50 lira isteyen bile oldu tanesine, ben buyincoins den almıştım tanesini 7 dolara, geçen gün aliexpress de gördüm 6,85. Pil sayısını abartmazsanız gümrük sorunu olmadan halledersiniz.

ncr18650a ile ncr18650b arasında harf değişmesinden başka bi fark varmı peki

mesajda yazdım dostum sanırım gözünden kaçtı, nominal değer farkı var biri 3400mAh diğeri 3100mAh

sirkeciden alırım artık ikisinden birini hangisi varsa.

Fazla araştırmadan bisiklet için bi fener aldım ama pili için 18650 yazıyor.. İnternette arama yaptığımda genelde kampçıların kullandığı fenerlerde kullanıldığından OUTDOOR bölümüne açtım konuyu. Elektronik marketlerde satılmıyor, internet harici nereden alınır, hangi marka alınır, tehlikesi var mı, bütün 18650 piller tekrar şarj edilir mi vs bilgisi, tecrübesi olanlar varsa yardımcı olursa sevinirim.

@emeritus pil satan dükkanlarda elektronikçilerde bulabilirsiniz. tabi kocaeliyi bilmiyorum bulabilirmisiniz öyle bir yeri. Ama internet üzerinden de satın alabilirsiniz. Tekrar tekrar şarj edilebilir li-ion dur türüde. hatta tam bitmeden bile şarj edebilirsiniz pili sakıncası olmaz çünkü hafızalı pil değildir. piyasada samsung, olight, efest,sony ve lg markalarını bulabilirsiniz. samsung lg ve sony nin çakmaları da bol miktarda bulunuyor aliexpress de falan dikkat edin. pilin tanesi 15 liradan aşağı olursa şüphe ile yaklaşın. efest ve olight ın çakmasını pek görmedim ama fiyatlarıda ona göre tabiki de

• Beğen
Tepkiler: emeritus
Geri