Scudo Sports

En beğendiğiniz bisiklet markası

1- transition (her modeli ama özellikle kona katili diye tabir edilen dirtbag)
2- kona (Stinky serisi, çok önemli değil ama oldum olası logo tasarımlarını beğenemedim, 2004 sonrası stencil tarzı eskiye göre daha iyi )
3-Cannondale (Hangi modeli söylesem, beğendiğim o kadar çok modeli var ki, chase serisi, artık üretilmeyen gemini serisi, perp vs..... )

Scudo
En beğendiğim tek bir tane yok ama, olur herhalde;
Yol bisikletlerinde: Tommasini, Steelman, Gios ( hala), Cervelo.
Mountain Bike: Steelman, Moots, Merlin.

scott firması insanın vücüt geometrisine en uygun bisiklet üreten firma olduğu için scott bisiklet diyorum. Test'den geçmeyen kadroyu üretime almıyor,ARG'si var daha ne olsun.

bende en çok trek markasının üretmiş olduğu türkiyede sanırım olmuyan (trek soho) beyeniyorum süper bir bisiklet bitiyorum olsa almayı hayaliyorum

@canyon

İstersen getirebilirler. Trek' in sitesinde görüp bu modeli acaba kim alır diye düşündüğüm bir çok modeli gördüm.

Mtb için kadro ararken biraz araştırma yapmıştım kadrolar hakkında :)

şöyle sıralayayım
mtb için

parayı yetiremedim Kona Kula supreme (scandium)(link)
biraz daha hafif olsam JBC Pro Karbon
(link)

Bana en uygunu da Giant XtC Team Embo iyiki de almışım :)

@atahan07

Ne güzel diyorsun. Bana da kendi bisikletlerim çok güzel görünür. Ne de olsa üzerlerinde epey bir emeğim var. Ama yine de onları hiç değilse hayalimde şununla aldatmaktan kendimi alıkoyamıyorum:

http://www.salsacycles.com/images/zoom_motoRapidoFM08.jpg

Nedense de hayalimde hep üzerinde 2008 XT donanım, Formula Oro K24 ve siyah renkte bir Fox maşa ile canlanıyor :) Allahtan uzak veya yakın gelecekte bir Amerika seyahati görünmüyor.

arkadaşlar geçin bunları,

COLNAGODAN başka tanımam

gen arkadaşlarım,italiyanlardan şaşmayın

Geri