emre0x5d
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 240
Ne zamandır diyorum üniversiteye bisikletle gidip geleceğim diye ama bir türlü uygulamaya koyamadım. Sırf şu lanet yol yüzünden. Sizce tek şeridi olan bir yolda şeridi kapatıp gidersem çok tepki alır mıyım? Yasal hız sınırı zaten 50 falan orda, 30 bile olabilir. Ama herkes 60-70 ile gidiyor. Bana ne önerirsiniz bu konuda?
Bisikletle 50'lere çıkıp o hızda seyredip şeridi kapatmak gerçekçi bir hedef olur mu mesela?
Yolu tarif edeyim:
Baraj üstü köprü, gidiş geliş olmak üzere iki şerit bir yol. Emniyet şeridi çok dar ve tam ortasında kedi gözü sıralı. Yol bisikletiyle üzerinden geçilmez yani. Sağ tarafta korkuluk var bodur beton direkler arası örülmüş şekilde. Çarpmak çok kötü sonuçlanır yani. Sağ taraf da uçurum zaten.
Bisikletle 50'lere çıkıp o hızda seyredip şeridi kapatmak gerçekçi bir hedef olur mu mesela?
Yolu tarif edeyim:
Baraj üstü köprü, gidiş geliş olmak üzere iki şerit bir yol. Emniyet şeridi çok dar ve tam ortasında kedi gözü sıralı. Yol bisikletiyle üzerinden geçilmez yani. Sağ tarafta korkuluk var bodur beton direkler arası örülmüş şekilde. Çarpmak çok kötü sonuçlanır yani. Sağ taraf da uçurum zaten.