Scudo Sports

Elveda İstanbul.. :( Merhaba İzmir..! :)

@Kudret Kurtcebe

Abi 200'den sonraki güç mevzusunda şöyle bi örnek vereyim..

Mesela ben iş yerinde öğlen aralarında yarım saat 45 dakika koşuyorum.. bazen bir saate vardığı da oluyor.. Koşarken "yeter artık yoruldum" diyorsun ama o bir saatin sonuna gelindiğinde daha da koşsan koşarsın yani..

Durduğun zaman sen duruyorsun ama ayaklar hala koşmak istiyor..

Bu da adrenalinle alakalı birşey sanırım.. :rolleyes:

Şimdi bisiklette de öyle bi patlama anını yakalayabilirsek belli bir saat ve km sonra fazla hissettirmez diye düşünüyorum.. :rolleyes:

Scudo
@Nostoc Domenica

burada dikkat edilecek durum koşarken kaslar başka çalışır bisiklete binerken başka çalışır triatloncuların antramanlarını biliyorsun yüzme koşma ve bisiklete binme aynı anda oluyor ve dünyanın en zor sporu bence bu triatlon
antramanları bile ağır şimdi sen genede 200 km üstüne çıktığında bunu bisikletle ilk kez yaşacaksın iznik gölünde 200 ü gördük gerçi ama orda rampa yoktu dikkatli olmakta fayda var artı 300 km yi devirdiğinde son kalan 100 km ye gücün kalmalı
sıkı beş rampa varsa oralarda fazla güç harcanmamasında bence fayda var

@Kudret Kurtcebe

abi olmazsa o rampalarda tutunacak bir kamyon bulur o şekilde çıkarız rampaları gücümüzde bize kalır.. :D

@Nostoc Domenica

Güzel fikir. :p

Bu arada Samet nerde, bilen varmı?

burdayım engin abi tek tek kaçırdığım yerleri okudum iç lastik alıcam yanımada dış lastikte alsammı diye düşünüyordum 2 tane dış lastiğim var yedek isterseniz ikisinide alırım taşımaya üşendiğim için kararsızdım :) sele arkası bagaja bağlarım artık çantanın üstüne çantamın üstüne küçük türk bayrağı açıcam bitanede bulabilirsem ufak ebatlarda

deniz konusuna gelince eğer izmire vakitli varırsak yani 1 gecede sabah çeşmeye otobüsle geçebiliriz fahrettin altaydan büyük otobüsler kalkıyor çeşmeye 1 saat falan yaklaşık ılıcada denize girip gecede 12 otobüsüyle falan direk çeşmeden istanbula dönebiliriz. ;)

engin abi yarın zirveden önce yetişebilirsem gidicem deltaya yetişemezsem cumartesi öğleden sonra artık.

@samet_özdemir

Ben sana ufak bayrak getiririm.

Bayrak aslında iyi fikir, hiç olmazsa Turist sanmazlar bu sefer. :in:

Delta'ya Cumartesi gidersen birlikte gideriz.

Saat kaç gibi İzmir'e varmayı düşünüyorsunuz?

Haftasonu ve karanlık olmaması durumunda sizi Akhisar'da karşılayıp İzmir'e kadar eşlik etmek isterim.

@Agamemnon

Dostum,
Şididen saat vermek doğru olmaz, tur günü için, size ulaşabileceğimiz bir cep numarası yazarsanız, sizinle iletişime geçeriz..

tura pazar günü başlayacağımız için akhisarda gece olucaz yada pazartesi sabah akhisarda olucaz haftasonu veya gündüz vakti orda olmamız çok zor pazar sabahı yola çıkıcaz çünkü.
engin abi eğer cuam günü olmazsa haberleşiriz cumartesi beraber gideriz ;)

@samet_özdemir

samet
akhisarda pazartesi akşamı saat 02.00 de olursanız bence şık olur sabahtan hesaplarsan 08.00 den 17 saat sonra saat 02.00 de akhisara yetişmece
bence olur hiç uyku olmayacak ve izmire ulaşıldığında zati bilemedin bir iki saat sonra sabah olur izmirden otobüse sabah binersiniz otobüste uyursunuz dönüşte

Topiği sessiz sessiz takip etmekteyim :) , zirveye gelirim inş. ;) Haftasonu maraşa gitmesem bile bu tura sağlık nedenlerinden dolayı katılamazdım :(. Dizimde problem var en kısa zamanda doktora gidicem. Süpriz yapardım size arabayal eşlik ederdim ve fotoğrafınızı çekerdim ;)

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
hadi bakalım bu akşam istanbul yolcusuyum. samet deltaya cuma akşam zirveden önce gidiceksen de bana bi haber atarsın telefonanden bende o saatlerde gidicem heralde. sahilden gelirim pendiğe kadar oradan devam ederiz.

kudret abi saat 2 den daha erken akhisarda oluruz bence saat 8 de yalovadan hareket edicez 11 de bursada olsak bursa susurluk arası düz yol 110 km 5 de susurlukta olsak akhisarda en geç 11 de oluruz gibime geliyor oda en geç

tamamdır engin abi haberleşiriz ararım ben seni ;) zaten yarın zirvede var ( bu arada bu zirvede g-5 gibi oldu harbiden :) )

barış abi keşke gelebilseydin çok iyi olurdu ama önce sağlık tabi geçmiş olsun inş. en kısa zamanda düzelir ;)

tamamdır çağrı ben işte olucam saat 18:00 da işten çıkıyorum kartalda buluşuruz 9 palmiyelerin orda ;)
bu arada benimde bi arkadaşım pazar akşamı tatile gidecekmiş izmire yolda karşılaşırız sizinle diyodu unuttuğumuz yada yolda başımıza bişey gelirse lazım olacak bişey olursa o bize getirir :)

turun ayrıntılarını merakla bekliyorum.bu tayfayla bende turlamak istiyorum.birdahakine ne olursa olsun sizleyim

turu tamamlar tamamlamaz resimleri atıcam detaylarıyla birlikte pilim bitmesin diye yolda yedek pil bile aldım. :)

@samet_özdemir

samet başarılar yedek teker al üşenme çünki yol uzun bir lastik yarılması işi berbat eder evet 5 adet rampa varmış baba rampalar tek sorun orda olur kamyonları yakalayın derim yarın saat akşam sekizde migros önünde olacağım

alıyorum abi gözüm korktu teker yarılmalarından :) sele arkası bagaja çantamın arkasına bağlarım artık :) yarın görüşürüz abi bende ordayım :)

Anlaşılan hazırlıklar tamam, pedalınıza kuvvet o zamanç Merak ettiğim izmir dönüşü nasıl olacak araba veya uçakla mı dönülecek ?

Geri