Scudo Sports

Elveda İstanbul.. :( Merhaba İzmir..! :)

Scudo
deltaya da bu kıyağı için sonsuz teşekkürler o zaman. cuma istanbula gelir gelmez götürsem olur heralde

evet bi bomba daha engin abide bizimle geliyor Engin YILDIZ şelale ekibinden :) esenköye arka aktarıcısı kırıldığı için gelememişti inş. bu turda aramızda olucak :)

şu zirveyi cuma akşamı yapsak ilk önce deltada buluşup bisikletlerimizin bakımını yaptırsak ardından tur planımızı yapsak nasıl olur?

ibrahim saoalsın kardeşim ;)

@samet_özdemir

+1 oy bu fikire. bana çok iyi uyar. ordan sonra da bisikleti hüseyinin eve bırakırım. özledi bisiklet macera yaşamak istiyo:D

ben cumaya kadar anca müsait olucam gibi misafirler var onlarlayım bu hafta cuma günü kaçarım anca o yüzden cuma dedim :)

Arkadaşlar biraz önce Delta Bisiklet'ten Ulaş Bey ile bisikletlerimizin bakım gününü kararlaştırmak için görüştüm.. Cuma'ya kadar gelinmesi konusunda karar kıldık..

Ayrıca topluca gitmek yerine tek tek gidilmesi daha iyi olacaktır..

Bu nedenle haftaiçi herhangi bir gün saat 19:00'a kadar gidersek daha makbul geçer..

Çağrı dostum senin durumunu da söyledim.. Cuma günü geldiğinde (saat kaçta geleceksin bilmiyorum cepten ulaşamadım sana) gidebilirsin kardeşim..

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ozan
Bu arada İzmir Zirvesini de Cuma akşam saat 20:00'da Caddebostan Migros Önünde buluştuktan sonra grubun uygun gördüğü bir yerde yapalım..

Sedat abiyle görüştüm saatin uygun olduğunu söyledi..

Samet ve Çağrı telefondan size ulaşamadım.. Nerdesiniz..? :D

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Ozan
@İbrahim Ozan

Eyvallah hocam..

Herşeyden önce inanmak önemli olan..

Biz inanıyoruz.. Zorluklarında farkındayız..

Ulaş Bey de sanırım bendeki bu inancı gördü ki böyle bir teklifte bulundu..

Son Durum:

1. Nostoc Domenica :in:

2. Samet ÖZDEMİR :in:

3. Çağrı KOLÇAK :in:

4. Sedat GÖKÇEK :in:

5. Engin YILDIZ :in:

6. Barış Abi (K.Maraşa Gitmezse Gelir) :rolleyes: (Bak Hala Ümitliyiz)

7. Arda (İşindeki Projeye Bağlı Olarak Hareket Edecek) :p (Arda nerede bu arada..? :rolleyes: )

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
Evet arkadaşlar Cuma günü İzmir Zirvesini gerçekleştirmek adına Caddebostan Migros önünde saat 20:00'de buluşuyoruz..! :)

eyytt geldim burdayım kardeşim kusura bakma biras geç döndüm sana telden müsait deildim o sıra neyse cuma günü g-5 i yapıyoruz mekan belli bence fenerbahçe çimlerin üzeri :D doğayla iç içe :) ben perşembe günü götürebilicem bisikleti daha bellide değil :S

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
@Barış Özkan

Barış Senide bekleriz. Bu arada geçenlerde Suadiye'de vınnnn diye geçtin yanımızdan :D:D:D abi bu ne hız seslenemedim bile :):):)

Geri