Scudo Sports

Elveda İstanbul.. :( Merhaba İzmir..! :)

Ya aslında Barış hocamın dediği gibi de olur.. :)

Yani gece saat 4 de çıkarız.. Çıkarız ama Yalova ya nasıl gideriz..? :rolleyes:

Eskihisara kadar pedallayıp oradan karşıya Topçulara feribotla geçeriz geçtikten sonra da Yalova ya kadar tekrar pedallarız.. :cool:

E biz bunca yolu padallayana kadar saat zaten bizim normal hareket saatimize denk gelecek.. :eek:

Boşuna yorulmamız da yanımıza kar kalacak.. :D

Böyle iyi abicim.. :in: Pendik ve Bostancı daki ilk feribotlarla direk Yalova, oradan da macera başlar, selametle gideriz..

Scudo
aynen 4 de kadıköyden çıksan sen 6 dan erken topçulara varamayız yarım saat feribot 6 30 oldu yarım saat yalova 7 oldu :D tek karı 45 dakika :D hiç gerek yok :) en iyisi sabah ilk feribotla yalovaya geçmek barış abiyide bu turda görmek istiyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Nostoc Domenica
Evet arkadaşlar İzmir e son 9 gün..

Katılım Durumu:

1. Nostoc Domenica :in:

2. Samet ÖZDEMİR :in:

3. Çağrı KOLÇAK :in:

4. Sedat Abi (Naza Çekiyor) :D

5. Barış Abi (K.Maraşa Gitmezse Gelir) :rolleyes:

6. Arda (İşindeki Projeye Bağlı Olarak Hareket Edecek) :p

7. Zekeriya Abi (Daha yeni gidip-geldi İzmire ama bize de sözü vardı o yüzden ne yapacağı belli olmaz) :D

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
@Nostoc Domenica

Hüseyin bu kadro tamamı gelebilecek olsa walla varya müthiş olur.Kalite 10 numara.Gırgır şamata muhabbet yolun nasıl bittiğini anlamayız walla :)

• Beğen
@arda taşan

evet dostum haklısın.. :eek: sen uyardıktan sonra listeye tekrar bir baktım da..

liste şekillendikçe turun heyecanının da iyice arttığını farkettim..:)

acayip eğlenceli olacağı kesin artık bursadan sonra gırgırdan şamatadan karnımıza ağrılar giripde turu yarıda kesmezsek iyidir :D çok zevkli olacak heyecanla bekliyorum hergün hayalini kuruyorum :) sedat abi gelir ya artık performans demesin ben ona zor yetişiyorum :)

19 temmuz otobüsle dönüş ilk gün gidebildiğimiz kadar gidicez balıkesir akhisar falan ikinci gün geri kalan yolu tamamlayıp gece otobüse atlayıp geri dönücez.

Haydarpaşandan ilk tren 05:00'da 06:00 'da Gebze'de oluyor.

Pendik'den ilk deniz otobüsü 07:00
Bostancıdan 07:45'de ->8:45'de yalovada oluyor.

Pendikden binmek daha mantıklı 8:00'de yalovadan çıkmış oluruz. bende geliyorum :D:D:D naza çekmiyorum :))) pehhhh
güneş yükselmeden Bursa'da oluruz.

ooooo sedat abiden beklenen açıklama geldi :) bostancıdan o saatdeyse geç olur evet ya pendikten gidelim yada eğer pazar günü saat 5 de tren varsa onunla gebzeye geçip ordan devam edelim 6 da gebzede 7 de topçularda oluruz 7 20 de yalovadan çıkmış oluruz ama 2 saatde önceden çıkıp 40 dakika kazanıcaz oda var :)

Evet Sedat Abi de geliyor.. (En sonunda) :D

Katılım Durumu:

1. Nostoc Domenica :in:

2. Samet ÖZDEMİR :in:

3. Çağrı KOLÇAK :in:

4. Sedat Abi :in:

5. Barış Abi (K.Maraşa Gitmezse Gelir) :rolleyes:

6. Arda (İşindeki Projeye Bağlı Olarak Hareket Edecek) :p

7. Zekeriya Abi (Daha yeni gidip-geldi İzmire ama bize de sözü vardı o yüzden ne yapacağı belli olmaz) :D

arkadaşlar bandırma üzerinden gitseniz hem trafiksiz hem kısa malum tatilciler yollarda trafik yoğun olacaktır.heryerdede emniyet şeridi yok biraz tehlikeli olacağı kanısındayım.

• Beğen
@burak ekemen

katılıyorum en az trafik neresi ise orası uygun okulların kapanması ile tatilcilerin hucumuna uğruyor her yer
mayıs aylarında su düşen ve erikli ve esen köyde trafik sıfırdı haziran tenmuz ağustosda oralar iptal
eylül ve ekimde epey turlayacağım oraları su düşen esenköy ve erikli

İlk hava tahminleri bu şekilde :)

18.07.2010 İstanbul 30derece Güneşli
19.07.2010 İstanbul 31derece Güneşli

18.07.2010 Bursa 37derece Bulutlu
19.07.2010 Bursa 37derece Bulutlu

18.07.2010 Balıkesir 35derece Bulutlu
19.07.2010 Balıkesir 35derece Bulutlu

18.07.2010 İzmir 39 derece Bulutlu
19.07.2010 İzmir 40 derece Bulutlu

Genel olarak sıcaklık fazla gözüküyor.Bulutlu olması belki iyi olabilir ama derecenin yüksek olması genede çok rahatsız edecektir.

• Beğen
İzmir'e günler kala güzel,yorucu,hüzünlü,macera dolu tur olucak gibi görünüyor....

19Temmuz'da senelik izinde olucağım pazartesıye denk gelıyor.Manisa'dan hareket edicek gibi gözüküyor çıkış saatini Manisa'dan haber verebilirseniz Manisa'ya gelip size İzmir'e kadar eşlik edebilirim...

İrtibat için +90 555 523 43 49

• Beğen
@burak ekemen

uyarınız için teşekkürler..

pazar günü yola çıkacağımız için fazla bir yoğunluk olmayacağını düşünüyoruz..

emniyet şeridi konusuna da gelince evet haklısınız her yerde yok fakat kısa mesafelerde bu sıkıntıları yaşayacağız..

zorlu olacağını biliyoruz zaten bizi sabırsızlandıran yanı da bu..

..ama dediğiniz gibi bu tür olumsuzlukları da göz önünde bulundurmak gerekir tabi ki..

@arda taşan

abi istanbul iyiymiş de şu ikinci sıradaki "bursa 37" baya tedirgin edici gibi görünüyor..

ama sabah çıkacağımız için bursayı da güneş daha tepeye çıkmadan geçeriz diye düşünüyorum.. :in:

@Ferhat Şener

tabiki isterseniz bize eşlik edebilirsiniz.. bundan memnuniyet duyarız..

fakat ilk mesajda da belirttiğim gibi öncelikli hedef bir gün içinde bitirmek..

gece sürüşü, özellikle sıcak hava nedeniyle bizim için iyi bir fırsat olacağından konaklamadan devam edip turu gece tamamlayabiliriz..

ben numaranızı kaydettim aksi bir durum olsun/olmasın akhisardayken sizi haberdar ederiz..:in:

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Arkadaşlar iş yoğunluğum nedeni ile İzmir turunuza üzelerek katılamayacağımı bildirmek isterim.Çok istedim ama olmadı:( neyse kardeşler sizleri takip edeceğim.Pedallamaya devammmm

• Beğen
Geri