1günde bitirmek çok sağlam olmak gerekir belirli bir kmden sonra ayaklarda kasmalar olabilir buna dıkkat etmelisiniz
Sıcaklardan dolayı gece surusu keyıflı oluyor fakat akhısar manısa yolu gece surusu için tehlikeli bir yer genellikle o yollarda gece kamyon,tır vb.araçlar oluyor.Gece sürüşü için iyi bir aydınlatma ayarlayın bence hatta tavsıyem sıze metre halınde let ısıklı serıtler satılıyor ve 9voltluk pille çalışıyor bunlardan alıp bisikletin öne ve arkaya takabilirsiniz ve sizi görmeyen kalmaz
Akhisar yolu evet dediğiniz gibi gece tehlikeli olabilir hiç bir aydınlatma yok o yolda ve emniyet şeridi de (asfalt olan kısmı) fazla geniş değil.. :rolleyes:
gruptaki herkesin bu konuda gerekli ekipmanı mevcut diye biliyorum.. eğer yeterli olmayan biri olursa da onu ortaya alır o şekilde idare ederiz..
Bornovada karşılanma konusunda da kimseye rahatsızlık vermek istemem şahsen ama BF İzmir Temsilcisi Korhan Bey de bu konuda aynı teklifi sunmuştu.. Ben Manisadayken heber vereceğim zaten ama isterseniz kendisiyle de irtibat kurabilirsiniz..
yav bu aralar acaip işlere giriştim bildiğin gibi değil şimdi fox maşayı satıyorum 600 ytl ye yenisi 1200 ytl deltadan muhanmed dostumla konuştum benim karbona karbon çatal takacağız senin anlayacağın benim alet acaip hafiflyecek bakalım alıcı olursa pazarlıkta 500 e bırakacağım mal temiz 2 senelik fox maşa yağ kaçırma sorunu yok artı kilitlenmede sorun yok 1 kilo 500 gram ağırlığı bisikletten 1 kilo 500 gram gidince yerine bilemedin 600 gramlık karbon çatal takılınca benim bisiklet 11 kilodan 10 kilo 400 grama düşerki bu yarım kilo bayağı bir fark yaratır önden
bakalım ne olacak bayağı niyetliyim maşayı değiştireceğim
sonrada jantlar slr olacak 10 kilonun altına düşürmeyi düşünüyorum kızımı
Biraz önce Bisikletimi İzmir seferi öncesi bakım yapılması için Delta Bisiklet Kızıltoprak Şubesine götürdüm..
Ulaş Bey ile yaptığım görüşme neticesinde konuyu forum'dan takip ettiğini öğrendim..
Bisikletimle ve yol ile ilgili doğabilecek sıkıntılar hakkında konuştuktan sonra uzun yolda beni rahatsız etmeyecek bir seleye ihtiyacım olduğunu söyledim.. Kendisi de bana Bisikletimin bakımına ve sele değişimine sponsor olabileceğini belirtti..
İlk önce şaka zannettim ama daha sonra İzmir'e benimle birlikte gelecek arkadaşların da bisikletlerinin bakımına sponsor olacağını söylediğinde çok duygulandım ve diyecek söz bulamadım.. Kendisine buradan çok teşekkür ederim..
Evet Arkadaşlar Delta Bisiklet Kızıltoprak Şubesi İzmir'e gelecek pedalşörlerin bakımına spordur..
Hüseyin'm Benim telefon 533 471 3955 daha hızlı haberleşmek için telefon kullanabiliriz. Bu zirveyi ne zaman yapalım.
Bu arada Ulaş'a da teşekürler Ben yarın bisikletle gelicem işe dönüşte Davut'un başına ekşiyeyim bari adam yakında beni dükkandan kovacak
şu zirve olayını yapalımda bizim misafirler var haftasonuna doğru gidecekler heralde akşamları onlarlayım ama çarşamba veya perşembe akşamı toplanabiliriz bende deltaya götürcektim zaten bisikleti bakım zamanı gelmişti ilk bakımdan sonrada hiç gitmedim bayada oldu
delta bisiklet madem böyle bişey yapıyor bizde bi bayrak bi tişört tarzı bişey giyelim hepimiz aynı sponsorun reklamını yapalım derim 4 kişiyiz manisadan katılacaklar olucak izmirde bizi karşılayacaklar olacak iyide olur