Scudo Sports

Elimden gelen budur 1979 model peugeot px10

Scudo
Maşallah diyorum. Bende klasik bir peugeot arıyorum, bulabilirsem bende yapacağım. sizlerin bu paylaşımları bizleri felaket ateşliyor :)

• Beğen
Tepkiler: ERDİNÇ DURAN
Bir bisikletçide 100 tl ye peugeot tur bisikleti buldum, alıp almama konusunda kararsızım, size resimlerini özelden atarım beraber değerlendirelim mümkünse

• Beğen
Daha ne gelsin elinizden süper çalışma .Sormak istediğim bisikletin kadro dışı aynakol frenler vs nasıl parlattınız.

• Beğen
@krizagold teşekkür ederim... esasında işin sırrı 1 litre benzinde... kaba pisliğini temizledikten sonra sert bir fırça ve benzin yardımıyla iyice yıkadım... benzin bütün kiri söküp attı... sonrasında motosiklet için aldığım motor yağı vardı ondan sürdüm biraz, montaj yaparkende temiz bir bezke sildim, ortaya böyle bişey çıktı...

@FatihC. tabi neden olmasın...gönderin fotoğrafları, aklım fikrim yettiğince yardımcı olmaya çalışayım...

tebrikler çok güzel bir çalışma kuzenimde de bu bisiklete çok benzer bir sarda vardı geçen sene 2 ay kadar binmiştim. binerken biraz bakım yapmıştım ancak şimdi yine odunluk da çürümeye terk edildi çok üzülüyorum böyle olmasına ama şuan yenileme imkanım yok, ancak ilk fırsatta toplamaya kararlıyım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
bisiklet benim olmadığı için bişey diyemiyorum ama konuşabilirim kuzenimle eğer almak isterseniz.

• Beğen
@muhyt bi kaç fotoğraf gönderbilirseniz bi bakayım...yol biskleti ve yüksek kadroysa konuşuruz tekrar...

• Beğen
geçen sene çektiğim iki fotoğrafı buldum onları ekledim.2014-05-12 08.30.21.jpg 2014-05-12 08.30.34.jpg

• Beğen
Tepkiler: krizagold
Abi eline koluna sağlık.ben böyle işleri görünce o kadar özeniyorum o kadar takdir ediyorum ki.ama işte yer yok imkan yok.elim de pek yatkın değil..ne yapalım bize de bakmak düşüyor.nazar değmesin

@muhyt iyi gibi duruyor...maşası sanki yamuk gibi , göz yanılgısıda olabilir, iyi bakmak lazım...gerçi yamuksa bile çok sorun değil yenileri astar boyalı 30-35 lira cşvarında... sıcak geçme kadro olduğundan güzel bir klasik görünümü olabilir... fren kaliperler esk BMX kaliperlerinden, iş görüyorsa ilk etapta iyi bişeyle değişmeye gerek yok gibi... jantların parlaklığına bakılırsa orijinal sanırım... fren kolları siyaha boyanmış galiba, boya sökücüyle boyası temizlenip alüminyum görüntüsü sağlanabilir... gidon boğazını bulmak çok zor, nette bir tek konyada bir bisikletçi satıyor bu boğazları, onun dışında bit pazarlarında bulunuyor...selesi rahat gibi duruyor...ve sanırım 54cm lik kadro, boyunuz uzunsa dikkat edin ve bir çift lastik şart gibi... vites takımları ayna kol falan gözükmediğinden bişey diyemiyorum...

eğer hala aynı fiayttaysa, kaçırma al derim ben...zamanla iyi bişey çıkarırsın..

benden bu kadar ...ukalalık ettiysem affola...

@Matiz Allah razı olsun kardeşim...daha iyilerini yapabilirsin, yeterki iste...

• Beğen
Discovery Chanel'daki programların kıvamında bir çalışma olmuş. Her bir resmi dakikalarca inceledim. Konuyu tekrar okusam bıkmam. Elinize sağlık.. bir de atölyenize bayıldım.

@ozdenmir yaw utandırmayın beni...:eek:ops::eek:ops: çok teşekkür ederim...elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum...

• Beğen
@ERDİNÇ DURAN çok teşekkürler yorumlar için, çok istiyorum aslında böyle bir klasik kadro yenilemek umarım bir gün yenileme fırsatım olur.

@Belmont
Kamalı ayna kol diye geçer. Vidayı birazcık gevşetin çekiçle vurun birazdaha gevşetin gene vurun. Amaç: vidayı tamamen çıkartısanız kama yı (mil i) ezerve üst kısmını(vurduğunuz yeri) şişirirsiniz ve kamayı keserek çıkartmak zorunda kalırısnız. Fotodaki ayna kol üzerinde gözüken minik civatayı kast ediyorum yani civatanın üzerine vurun milin değil.http://4.bp.blogspot.com/-nsSnP7hNBYo/T7_mqaoJJ6I/AAAAAAAAADc/ZYmG7-4mmgc/s1600/DSC_0150.JPG

• Beğen
Tepkiler: Tamer Dinç
Geri