Scudo Sports

Elektrikli bisiklet devri

darisi Turkiye'nin basina, Turkiye'de yasayan birinin elektrikli bisiklet almasi icin ya Turkiye'deki sinirli markalara gercek degerinin iki kati fiyatini odemeyi kabul etmesi gerekiyor, ya da karayolu ile yurtdisindan gidip bizzat getirmesi gerekiyor. Yani biz Turkiye'de bunlara ulasmamiz o kadar zor ki, ben bizzat yaklasik 4 aylik bir ugrasim sonrasi anca elde edebildim, bisiklet kitligi da cabasi...

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Scudo
bu öyle bir durum ki, elektrikli bisiklet sevenler de haklı, karşı olanlar da...
ben karşıyım ama e-bike kullanıcılarıyla konuşunca haklı sebepleri var.
kim neyi istiyorsa onu kullansın diyorum.
Aynen katılıyorum, kim neyi seviyorsa vakti varken yapsın

Merhaba benim 5 5.5k gibi bir bütçem var ve elektrikli bisiklet kiti almak istiyorum. İnternette bunu buldum. Bu kitler hakkında gram bilgim yok piyasasını da bilmiyorum. İstanbul'da kullanacağım. Yaşım 15 Ekimde 16 olacağım boyum da 173 falan. Sizce alınır mı bu kit? Forumda yeniyim o yüzden yanlış yere yazdıysam özür dilerim.

edit:link paylaşamıyormuşum düşündüğüm kit elektriklimotor .com .tr adlı sitedeki
48V 1000W ELEKTRİKLİ BİSİKLET DÖNÜŞÜM KİTİ
271501 dosyayı görüntüle
elektrik kiti önerisi için nereye yazmam gerekiyor?

Sen doğru yere yazıyorsun ama kit kullanan forum kullanıcı sayısı çok az , umarım biri çıkar

Merhaba,

Urun linki yerine ekran goruntusu koydugunuz icin bu kit tam olarak nedir, ne degildir fikir yurutmek kolay degil. Secenekler arasinda jant ve akort hazir gelsin dedigine gore tahminimce on tekerlek gobegine takilacak olan motorlardan. Eger boyle ise, tavsiyem montajini kendiniz yapmaya calismayin, eger daha once akort ayari tecrubeniz yoksa sinir hastasi olursunuz. Verin parasini isi bilen birisi yapsin.

Youtube'dan aratin, eger yaygin kullanilan bir urunse kesinlikle incelemesi vardir.

Bu piller ne olacak arkadaşlar 10 sene sonra?

• Üzgün
Tepkiler: RoninRider
Merhaba,

Urun linki yerine ekran goruntusu koydugunuz icin bu kit tam olarak nedir, ne degildir fikir yurutmek kolay degil. Secenekler arasinda jant ve akort hazir gelsin dedigine gore tahminimce on tekerlek gobegine takilacak olan motorlardan. Eger boyle ise, tavsiyem montajini kendiniz yapmaya calismayin, eger daha once akort ayari tecrubeniz yoksa sinir hastasi olursunuz. Verin parasini isi bilen birisi yapsin.

Youtube'dan aratin, eger yaygin kullanilan bir urunse kesinlikle incelemesi vardir.
elektriklimotor.com.tr/48v-1000w-elektrikli-bisiklet-donusum-kiti/
linki kopyalayıp yapıştırınca açılıyor site. Eğer şubelerine gidip yaptırırsam 5300 lira tutuyor. Sizce alınır mı? İnternetteki çoğu kitler pahalı geldi bana motorların güçlerine göre. 5000 tl civarı bütçem var.
.
bu videoda gördüm siteyi fazla anlamıyorum bu işlerden.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bisikletim Salcano City Wind V. Kit takmak istiyorum. Fyatlar 10.000 liraya kadar çıkıyor bu konu hakkın da yardımcı olursanız sevinirim. İki marka var biri Alba diğeri Pillibisiklet bu ikisi arasında hangisi iyidir bir de mid motor mu daha kullanışlı olur diğeri mi? Ayrıca bu paralara değer mi?
Alba 750w mid motor
Pillibisiklet 1500w
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Dosyalar

• 20210704_132418.jpg
    20210704_132418.jpg
    154,8 KB · Okunma: 18
(link)

bu markayı bilen var mı? 175 km yaptırmışlar, sırf bu yüzden alasım var.

shimano steps harici olarak satılmıyor, menzil rekoru onda, bu ona çok yakın, binici çok hafifmiş, 25-30 arası pedal destediği ile 175 km yol gitmiş, 75 kg binici ile de 150 km yapsın, öpüp başıma koyarım.

Alba 750w kit almak daha mantıklı gibi mid motor daha verimli imiş ama bu fiyatlar biraz düşse fena olmaz.

onun menzili nedir? 100 km olabilir.
Yemek siparişi verir gibi sipariş veriyorsun seçenekler var fiyat artıyor sürekli F/P ürün bulmak lazım da hangisi işte bilen biri olsa bilgilendirme yönlendirme yapsa süper olurdu.

telegramdakiler çinden getiriyorlar gibi bir şey dediler, acaba aliexpressden daha ucuza getirmek mümkün olur mu?

Bilmiyorum ilk defa senden duydum Telegram bağlantısını bulup konuşmak lazım kim getiriyor güvenilir mi diye.
İki tane grup buldum ebike diye yazdım bakalım.
İki tane grup buldum ebike diye yazdım bakalım.

Arkadaşlar kit ya da elektrikli bisiklet alırken, Volt değerine dikkat etmenizi öneririm:

24 Volt batarya eski teknoloji

36 Volt batarya güncel ama eskimekte olan teknoloji

48 Volt batarya yeni teknoloji

48 V bataryanın daha uzun menzili olacağı açık ve net.

çünkü ne kadar yüksek voltaj o kadar fazla güç demek.:)

Arkadaşlar kit ya da elektrikli bisiklet alırken, Volt değerine dikkat etmenizi öneririm:

24 Volt batarya eski teknoloji

36 Volt batarya güncel ama eskimekte olan teknoloji

48 Volt batarya yeni teknoloji

48 V bataryanın daha uzun menzili olacağı açık ve net.

çünkü ne kadar yüksek voltaj o kadar fazla güç demek.:)

Hocam arkadaş 48V 22.5 Ah LG marka pil yapıyor 4000 lira fiyat istedi iyimi sizce?

48voltu bosverin 52volta gecirin sisteminizi bence. ama 48 volt 22.5 pil ideal fiyat
elektriklimotor.com.tr/48v-1000w-elektrikli-bisiklet-donusum-kiti/
linki kopyalayıp yapıştırınca açılıyor site. Eğer şubelerine gidip yaptırırsam 5300 lira tutuyor. Sizce alınır mı? İnternetteki çoğu kitler pahalı geldi bana motorların güçlerine göre. 5000 tl civarı bütçem var.
.
bu videoda gördüm siteyi fazla anlamıyorum bu işlerden.

motor bafang degilse uzak durun

48voltu bosverin 52volta gecirin sisteminizi bence. ama 48 volt 22.5 pil ideal fiyat

motor bafang degilse uzak durun
Hocam bunu almayı düşünüyorum riske girmeye değermi?

TRY 3,870.82 33%OFF | Bafang Motor BBS02B 750W 48V 8FUN BBS02 Bafang orta tahrik motoru elektrikli bisiklet elektrikli bisiklet dönüşüm kiti ile C965 DPC18 ekran
(link)

Geri