Scudo Sports

Eldiven tavsiyesi

@C.Koc
Çok terleten bir eldiven bence. Soğukta daha da üşümenize sebep oluyor. 2-3 kez kullanıp emekliye ayırdım mecburen :kötü: (0-10 dereceler arasında kullandım) Belki düşük nabızlı sürüşlerde sorun olmuyordur ama pek kış antrenmanlarına uygun değil.
(Giant chill kullanıyorum normalde, çok memnunum yedek olarak almıştım bu ürünü)

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Scudo
@el_Aksa_1903
Tavsiyem iyi gidon sargısı / elcik edinip eldiveni bisiklete özel değil mevsime göre seçmeniz olur. Ürünler bisiklet için olunca fiyatlar katlanıyor. İyi bir elcik veya sargıya yatırım yapmak daha karlı bir iş. Eldivenlerimi jel destekli seçmem gerekmiyor böylece. En ucuz eldiven bile işimi görüyor.

aliexpress den alabilirsiniz 1 ay da geliyor en babası aldığım 2 eldivende 20 günü geçmeden geldi tayt forma takımları eldiven hepsini aliexpressden alıyorum burada ki fırsatçılara meydan bırakmayın tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: CIPTIS
@BerkEvren bende iki eldiven mevcut diğeri daha ince ama hava 5 dereceden aşağı ise kesinlikle bu eldiveni kullanıyorum ama 5-6 dereceden daha sıcak havalarda doğru terletiyor ama hiç üşütmedi beni..

@el_Aksa_1903 -1 derecede kullandım ama -5 derecede kullanmadım

Eksi sıcaklıklarda Decathlon'dan aldığım kayak eldivenimi kullanıyorum ben. Başkası kesmiyor.

@BerkEvren
Merhaba, peki hangi gidon sargısını önerirsiniz?

Tavsiyelerinizi beklerim

(link)
Bu ürünü kullanan var mı acaba? Yol ve cross bisiklette kullanmayı düşünüyorum. Fiyatını hakeden bir ürün müdür?

Linkteki ürünün fiyat performansı nedir acaba, kullanan var mı?

(link)

Ben Tchibodan bi eldiven almıştım piyasaya göre fiyatı çok iyi ve kaliteli bir eldivendi maalesef bir yerlerde unuttum kayboldu gitti. Sonrasında tekrar bulamayınca Mavic Aksium eldiven aldım ondan da çok memnunum işimi fazlasıyla görüyor. Bir de geçenlerde decathlonda bakmıştım oradaki bisiklet eldivenleri de gayet iyiydi. Ortalama bir kullanıcı için bu üç seçenek oldukça yeterli olur diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Turisti
(link) @nkucuk35 Bundan bahsediyorsunuz galiba aynısından bende de var

Mab1K
memnunmusunuz,bende alıcam bu eldivenden jelli diye geçiyor sanırım,şuan kullandığım eldivende jel yok ve uzun yolda avuçlarımda uyuşma oluyor,belki bu eldiven çözüm olabilir.

@Mab1K
Evet buydu. Tekrar stoklarına girmiş sanırım. Aldım bir çift daha yedekte dursun Hatırlatma gibi oldu valla çok sağolun :)

• Beğen
Tepkiler: Turisti
@seko35.50
Bende 2tane sipariş vermiştim gayet güzel hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Bugün Beşiktaş Bike&outdoor'dan peşin 50TL'ye Zozo eldiven aldım. 2 saatlik bir sürüş yaptım. Ellerimdeki acı ve uyuşma gitti. İçindeki jel dolgu oldukça iyi. Ama daha uzun sürüşlerde ne olur bilemem.

(link)

(link) Muhteşem

Konuyu horlatayım 😁
Eldiven çeşitlerine bakarken malum yurtdışı siteleri ile fiyat farkı 25 TL ürünü 50-60 TL ye satmak nedir ?
Bu sadece bir örnek
Elektronik sigara kullanıyorum aynı durumu onda da yaşadım 2 sene önce 2. El Ato. 90 TL bende kızdım 70 TL ye sıfır atomizer aldım malum sitelerden kargo ücreti yok
Ama şuan gümrük vergisi var diye denemedim takılma ihtimali hep vardı zaten

Konuyu horlatayım 😁
Eldiven çeşitlerine bakarken malum yurtdışı siteleri ile fiyat farkı 25 TL ürünü 50-60 TL ye satmak nedir ?
Bu sadece bir örnek
Elektronik sigara kullanıyorum aynı durumu onda da yaşadım 2 sene önce 2. El Ato. 90 TL bende kızdım 70 TL ye sıfır atomizer aldım malum sitelerden kargo ücreti yok
Ama şuan gümrük vergisi var diye denemedim takılma ihtimali hep vardı zaten

Türk esnafının satış formülünü veriyorum (Yurtdışı fiyat*2)*1.18KDV = 1 adet Fiyatına aldım 2 adet Fiyatına sattım :D
Lastik alırken de aynı sorunu yaşadım ben.

1 Adet Fiyat :
1594066584237.png
2adet 60* 7tl 420 * 1.2 vergi 504tl :D (doları 7 tl aldım )
1594066624771.png

Oğuzhan Yazman

Satış adetlerinin az olması birim maliyeti yükseltiyor. %18 KDV nin üzerine, sektörden ek ithalat vergisi alınıyor. Üstüne yüzde 10 ikinci bir ek ithalat vergisi Eylül ayına kadar alınacağı duyuruldu. Anladığım kadarıyla devlet ithalatı kısıtlayıcı tedbirler uyguluyor. Bunu sadece bisiklet sektöründe yapmiyor.

Mesela yakından bildiğim ses sistemlerinde de ayni mevzu var. Ithalatçı miknatis oranını düşük göstererek vergide hileye başvuruyor ve çok zor durumda olduklarını söyleyip kendilerini savunuyorlar. Keza yakın zamanda daha büyük ölçeklisi ilaç sektöründe de oldu. Devlet ithal ilacı doktorlara reçeteye yazdırmamaya zorladı. Bunun neticesinde çoğu yabancı ilaç firmaları ürünlerini Türkiye'de imal ettirmeye başladı.

Tekrar bisiklete dönersek bundan 15-20 sene evvelsine kadar çoğu bisiklet mağazası Trek scott vs satarken şimdi yerli üretim satan mağazalar haline dönüştüler. Biraz da onların açısından bakarsak, ithal ürünü ağir vergi maliyetleriyle değilde kabul edilebilir fiyatlarla getirebilseler satiş adetleri yükselecek ve bu da birim maliyetine yansiyacak.

• Beğen
Tepkiler: tos0648
Bende önerilerinizi almak istiyorum. Ortopedi doktoruyum katlanır bir bisiklet aldım eldiven olarak elleri rahat ettirecek ne önerirsiniz?

Geri