_Madmexx _
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.418
- Başlangıç
- 1984—85
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Teşekkürler. Decathlon ,evime 10 dakika mesafede,hafta içi gidip bakacağım.@Burak Altaç genelde ince eldivenleri tercih ediyorum yaz sıcaklarında.
Bu eldiveni de yorumlarında ince yazdığı için, internetten sipariş verdim. iç kısmı bana kalın geldi, ama terletmedigi için kullanmaya devam ediyorum. Magazadan görerek almazdım. Sizin için belki yeterli olabilir. Görerek almak en garantisi tabii.
1992 yılında çok pahalı olduğu için uyduruk bir bisiklet eldiveni alamayıp, vücut geliştirenlerin kullandığı deri siyah eldivenler aklıma geldi. Elimi terle karışık maviye boyardı. Hey gibi hey. Şimdi oturmuş giro stardura (yazması bile zor) eldiven öneriyorum. Yine pahalı meretler. 140 liraya eldiven mı olur diyeceğim, bi kilo rakı 250 lira napak diyeceksiniz. HaklisinizGeçmiş olsun. Kışlık,baharlık ve yazlık tüm eldivenler Decathlon'dan olsun o zaman![]()
Aynınsının kırmızısı sepetimde duruyorduBen de Aliexpress'ten aldım. Kapanma nedeniyle deneme fırsatı olmadı. Kuponla 7,5 Dolar + 17 TL vergiye mal oldu. Beğenirsem uzun parmaklısını da alırım.
262678 dosyayı görüntüle
Jel ve koruma yok demişler kullanımı nasıl..?