Scudo Sports

Eldiven tavsiyesi

Selamlar, bu ürünü yeni aldım.

Screenshot_20210502-121816.jpg

(link)

Yaz için gayet rahat.

Cırtlı olmaması hoşuma gitti. Daha pratik.
Ama çanta vb. cırtına fena yapışıyor üst kısmı...:D

Scudo
@_Madmexx _ Buna da baktım ama biraz daha avuç içi desteği olsun istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@Burak Altaç genelde ince eldivenleri tercih ediyorum yaz sıcaklarında.

Bu eldiveni de yorumlarında ince yazdığı için, internetten sipariş verdim. iç kısmı bana kalın geldi, ama terletmedigi için kullanmaya devam ediyorum. Magazadan görerek almazdım. Sizin için belki yeterli olabilir. Görerek almak en garantisi tabii.

Sizi yanıltmayayım, eldiveni tekrar inceledim, dolgu kısmı yok denecek kadar az. Bana içteki süet ve baş parmak üstündeki kumaş kısım sıkıcı (kışlık gibi) gelmiş demek ki.:hhhhhh:

IMG_20210502_123137.jpgIMG_20210502_123148.jpg

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Burak Altaç genelde ince eldivenleri tercih ediyorum yaz sıcaklarında.

Bu eldiveni de yorumlarında ince yazdığı için, internetten sipariş verdim. iç kısmı bana kalın geldi, ama terletmedigi için kullanmaya devam ediyorum. Magazadan görerek almazdım. Sizin için belki yeterli olabilir. Görerek almak en garantisi tabii.
Teşekkürler. Decathlon ,evime 10 dakika mesafede,hafta içi gidip bakacağım.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Geçmiş olsun. Kışlık,baharlık ve yazlık tüm eldivenler Decathlon'dan olsun o zaman :)
1992 yılında çok pahalı olduğu için uyduruk bir bisiklet eldiveni alamayıp, vücut geliştirenlerin kullandığı deri siyah eldivenler aklıma geldi. Elimi terle karışık maviye boyardı. Hey gibi hey. Şimdi oturmuş giro stardura (yazması bile zor) eldiven öneriyorum. Yine pahalı meretler. 140 liraya eldiven mı olur diyeceğim, bi kilo rakı 250 lira napak diyeceksiniz. Haklisiniz

Yeşil olanı aldım, jel dolgu baya iyi. Malzemesi de kaliteli tavsiye ederim.

(link)

Ben de Aliexpress'ten aldım. Kapanma nedeniyle deneme fırsatı olmadı. Kuponla 7,5 Dolar + 17 TL vergiye mal oldu. Beğenirsem uzun parmaklısını da alırım.

20210502_132109(1).jpg

20210502_132859.jpg20210502_132906.jpg
Çok tatlı eldiven 2 tane parmak yeri var çıkarırken oradan rahatlıkla çıkartıyorsunuz. Üstü ince ama içi elcikleri hissettirmeyecek kadar kalın. Fiyatı 70 80 falan olmuştur 60 a almıştım

@_Madmexx _ bu eldivenden ben de kullanıyorum. Avuç içi kısımlarında dolgu ya da jel yok, çok çok ince bir sünger var yalnızca.

O baş parmak üstündeki kalin olan kısım havlu görevi görüyor, terlediginiz zaman ter silmek için güzel bir özellik bu, eldivenlerde 👍

TRY 97.32 44%OFF | Giyo 2020 Breathable Lycra Fabric Unisex Cycling Gloves Road Bike Riding MTB DH Racing Outdoor Mittens Bicycle Half Finger Glove
(link)
Tavsiye ederim

Yeni bir eldiven aldım ama uzun süredir bisiklet suremedigim için kullanamadim.

İlk izlenim olarak hoşuma gitti. Decathlon eldivenlerinden sonra avuç içi jel-dolgu
destekleri gayet iyi seviyede diyebilirim. Bilek desteği, ter silme kısmı ve eldivenleri kolay çıkarma ipi mevcut.

Dolgular sayesinde ulnar siniri uzerindeki baskıyı azalttığı için "karpal tünel" sendromundan koruyucu özelliği olduğunu söylüyor ürün tanıtımında.

70 TL gibi bir fiyatı var.
IMG_20210502_174407.jpgIMG_20210502_174326.jpgIMG_20210502_174432.jpg

(link)
Erkek için olanı var mı bilmiyorum. Avuç içindeki dolgulardan çok memnunum. Sekiz ay önce bunu almadan evvel mağazalarda baktığım hiçbir eldivende böyle destekler yoktu. Tek olumsuz nokta, parmak uçlarının yıpranmaya başlaması oldu. Bu durum da kullanıma göre sanırım normal.

Decathlon çok kaliteli değil, ancak kaliteli ürünler artık çok pahalı ülkemizde. 700 ve 900 serisi eldivenler bulursanız başka yere bakmayın. Muadilleri çok pahalı gerçekten.
Ben eldiven, tayt ve gözlükte stok yapmıştım Decathlondan. Mesela 30 liraya 900 serisi eldiven, 11 liraya da birkaç tane gözlük almıştım. Şimdi acayip pahalandı. Şimdi bunlar iyice hoşafı çıkana kadar kullanırım artık.
Çok üzülüyorum çok. Alım gücümüz çok düştü.

Sora nın eldivenleri hakkında bilgisi olan?

Evet jel ve koruma yok ama bu zamana kadar elime cuk diye oturan elimin rahat ettiği tek eldiven diyebilirim.

Geri