Scudo Sports

El çizimleri yapabilen yetenekli arkadaşlar haydi içeriye...

resimlere devam ankarada çizdiğim iki resim :D , tarayıcı olmadığı için resmini çekmek zorunda kaldım oda biraz bulanık çıktı ama :( işte resimler

http://img507.imageshack.us/img507/1041/pict0036hc0.jpg
http://img128.imageshack.us/img128/1520/pict0035qm8.jpg
eskişehire en kısa sürede dönüyorum o zamana kadar hepsi bu:D

Scudo
@ErkaL

Bisiklet çizimi iyi, ama figür baştan savma olmuş. Grafik okumuş bir arkadaştan daha iyisini beklerdim doğrusu. :)

resim çizerken resimi bozacak kötü yerler çizilmez mesela bi manzara resmi çiziyorsan orda dışardaki çöpleri çizmessin :)

Ben bu kadarini da cizemem orasi ayri, ama 3 nokta dikkatimi cekti;

Amortisor markasi (Fox sponsorlugu var sanirim cizerin ;))
Kadro modeli (Ekolayzir olmus, halbuki Faith)
Arka kaliper ucuyor :)

@HaliliOzturk

Amortisörü neden fox yaptım bende bilmiyom bakmadan direk fox yazmışım aklımda o var hep bu aralar

Arka kaliper harbi uçuyor ben orda kaliperi çizmekte biraz zorlandım hani gölgeleri filan vermek için onun içinden tam konsantre olamamışım orda

Teşekkür Ederim Yorumlarınız için

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
güzel olmuş baba. bende iyi karikatür çizerim ama bisiklet çizmeyi hiç denemedim. senden gaza geldim bi deniyim.çalışmalarının devamını bekliyorum.(mucuk)

http://c4.pinkbike.com/photo/1270/pbpic1270898.jpg
Can Ateş Güneş,Can Ateş Güneş...Diyorum televizyon izlerken kendi kendime nerden hatırlıyorum bu ismi diye.Sonradan bir şimşek çakıverdi.Tamam bisikletforum diye.:) Gerçi zaten bisikletler falanda geçti konuşmada sonradan.CNN'de çıktı kendileri bir kaç dakika önce. :)

Bu arada zafer sidal'ın yaptığı motor resimleri ne öyle.Özellikle 5. sayfadakiler.Repsol'e ayrı bir hayran kaldım zaten.Ne yaptın zafer abi.Fotoğrafını kağıda yapıştırıp resmini falan mı çektin. :D

@ErkaL

Abi bu mükemmel ötesii bişey.NWD 5 Cedric Gracia :rolleyes: Can abi aşmışın sen artık bittim ben bu çizimlere nwd'yi izlermiş gibi oldum cedric'i görünce :D

Zafer Abinin "gsx-r" ına ve "cbr"ına hayran kaldım..Onun yüzünden diğerleri gölgede kalıyor.:DNasıl bir yetenektir bu ya..Ellerinizie sağlık..Bisiklet resimleride çok başarılı ama nedir bu Downhill sevdası?

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
zafer sidal arkadaşın çizdiği kopya gibi geldi..kimseyi rencide etmek istemem ancak bu resimlerin orjinallerini buldum ve photoshopta karşılaştırınca birebir aynı orantıda çıktı..Bana göre ya kopya yada büyük bir yetenek ve buralarda harcanıyor :)

@Genie
bu tepkiyi daha önce çok kez aldım fakat resimleri birebir aynı olması için uzun saatler harcıyorum sonuçta ben çizdiğim bir honda veya suzuki resmini benzetemedikten sonra değil burada yayınlamak dosyamda bile tutmam ayrıca ben kimseye orjinal olduğunu kanıtlamak zorunda değilim ama çok merak edenler eskişehire gelip resimleri görebilir. herkese iyi forumlar

@zafer sidal

O zaman çok güzel el becerin var ..Bence sadece bu tarz resimlerle kısıtlama..Bilmiyorum başka çalışmaların varmı ama farklı alanlara yönelmeni tavsiye ederim..Tabi buişi sadece zevk için yapıyorsan ayrı...Kolay gelsin iyi çalışmalar

@FAİK

bu nasıl bir dhdir anlayamadım:Dkadro 18" falan:Dhani tahtadan yapılan bisikletler varya onlara benzemiş güzel olmuş ama:D

Dh a bakın..Arka amortisörü yok..Daha çok taytay olmuş bu..:D:D:D
Ama arka hazne gerçekten güzel olmuşş..Eline sağlık..

Geri