Scudo Sports

El çizimleri yapabilen yetenekli arkadaşlar haydi içeriye...

ben remin üzerindeki dh yazısını öylesine yazmıştım yani bisikletin dh old belirtmek için değil ama olsun

Scudo
ben araba resımlerı cızıorum cok guzel ama hıc bısıklet cızemem neden olabılır eren cevaplarsan sevınırım....

arabada olsa sen gönder bakalım zaten konu bu el çizimi bende araba resmi çiziyorum normalde ara sıra bisiklet

(link)
Aston Martin DB7

(link)

(link)
Ferrari F360 Spider

(link)

(link)
Kt.

(link)
Kt.

(link)

(link)
Zamanında Peugeot yarışması için tasarlamıştım...Kt.

(link)
Kt.

(link)
Kt.

(link)
Kt.

(link)

(link)
Clk

Kt: Kendi tasarımım:)

Astonlar, f360 ve Clk'yı pastel boya ile çizmiştim.Taaa 8-10 sene önce...

çalışmaların gerçekten çok güzel 8-10 yıl çnceden demişsin peki şimdi çizmiyormusun bence devam etmelisin

doğuştan çok etkisi yok aslında, azıcık çalışmayla düzgün şeyler çıkarabiliyor insan, baltalı ilah olmadıkça yani :D

arkadaşınkiler ayrı o belli tabi :D

süpersin onur abi pastel boyayla bi m3 csl çizebilirmisin bana bende güzel bi motosiklet çizerim :D sana iyi çalışmalar onur abi

@zafer sidal

Şu an çizmiyorum pek.Ama senden bi motorsiklet alabilirim:) :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: zafersidal
@FAİK

Yok şu an pek çizmiyorum.Beğenmene sevindim. Sen de tasarlamaya devam etmelisin bence...

• Beğen
Tepkiler: Faik BİLGİN
@BlackDahliaMurder

Mükemmel çizimler.Tebrik ederim.Hele kahvenin köpüklerine bayıldım

• Beğen
Tepkiler: BlackDahliaMurder
@elise111s

özellikle concept art çizimlerin çok nefis :) şu an neyle uğraşıyorsun merak ediyorum. grafik tasarım? endüstri ürünleri tasarımı? başka birşey? yetenek ortada çünkü :)

@BlackDahliaMurder

Consept Art? Elektrik Öğretmenliği bitirdim. Kpss'ye girdim.
Meeeeemur olacağım:)

Çünkü öğretmenlik atamaları çok kısıtlı. Endüstriyel tasarım falan da seçemedim , Malum meslek lisesi çıkışlıyız ek puan vs... Yoksa zamanında öss'de 200 puanım vardı:D

İçimde kalmıştır hep tasarımla ilgili bi şeyler yapmak, ama hayat böyle işte. Mutlu olmasını bilmeli her şartta insan...

@elise111s
çizmeye başlıyorum bu ayın sonunda esk.ye döndüğümde veririm abi resmi;)

• Beğen
Tepkiler: Onur Kula
Geri