Benim gördüğüm kadarıyla Delta bisikletlerini yeni ürün ve hizmetlerini tanıtıyor. Forum masraflarını ödüyorsa niye olmasın. Suyla dönmüyor ya bu forum...
Diğer markaların tanıtımlarını da üyeler yapıyor zaten kimsenin silindiğini görmedim. Ben mesela meridaları tanıttım kimse silmedi hatta teşekkür edildi
Fakat delta sıfır ürünlerin 2.el kısmında ticari amaçla satılmasını istemiyor anladığım kadarıyla. Buna da hak vermemek elde değil. Atıyorum aktif pedal 2. el kısmını sıfır ürünlerle doldursa hiç yakışık almaz gerçekten. Üyelerin 1-2 sıfır ürün satmasına da izin veriliyor . Ben mesela ebayden eldiven aldım geç geldi satışa koyabilir miyim dedim. Sorun yok dediler.
Ehh Fuji indirim yaptı. Bu da yazıldı forumda kimse konuyu silmedi deltanın satışları düşer diye..
Ben forumda sadece içerik konusunda bir sıkıntı görüyorum . Sıkıntı da demiyeleim de daha ileri seviye bir forum olabilirdi. içerik sağlayabilecek çok bilgili kişilerin fazla yazmadığı da açık. Bunun da sebebi bunu sağlayabilecek kişilerin benim gibi acemilerden bıkmış olup pek yazmaması sanırım.
İnternet yaygınlaştıkça seviye daha da düşecektir bu kesin. Bunu aşmak için aklıma gelen arka kapı veya rütbe sistemi olabilri.
Mesela arka kapı dediğimiz bir bölüm olur burayı herkes okuyabilir ama sadece izin verilenler yazar. İşte mesaj sayısına bakılmadan camiada tanınanlar, en az 24 ay üye olup her ay en az 15 post atanlar veya direkman yöneticilerin tanıdıkları kişiler gibi. Belki o zaman içerik daha zenginleşir daha doğrusu içerik kalitesi artar. ..
Ben kendim naçizane düşümcemle şimdilik hele Delta konusunda bir sıkıntı görmüyorum forumda .