Scudo Sports

Egzersizin yararları

Arkadaşlar merhaba
Aranızda yeniden bisiklet kullanmaya başlayan bir pilates eğitmeni olarak
Güzel bir ihtiyacı karşılayacağını düşündüğüm (belki birçoğunuzun uyguladığı) sürüş öncesi ısınma egzersizlerinden en temellerini , en kolay uygulanabilecek şekilde gruplayıp paylaşımını aşağıdaki instagram adresinde yaptım. Dileyenler bir göz atabilirler .) Sorunuz varsa ve yorumunuzu da sevinerek alırım
Keyifli sürüşler herkese :))
pilates_ayla
Ayla hocam takibe aldık. Bir kaç ısınma hareketi yapıyordum. Çok esnek olmamakla beraber denemeye çalışırız.:harika:

Scudo
Arkadaşlar merhaba
Aranızda yeniden bisiklet kullanmaya başlayan bir pilates eğitmeni olarak
Güzel bir ihtiyacı karşılayacağını düşündüğüm (belki birçoğunuzun uyguladığı) sürüş öncesi ısınma egzersizlerinden en temellerini , en kolay uygulanabilecek şekilde gruplayıp paylaşımını aşağıdaki instagram adresinde yaptım. Dileyenler bir göz atabilirler .) Sorunuz varsa ve yorumunuzu da sevinerek alırım
Keyifli sürüşler herkese :))
pilates_ayla
Ben bu tarz hareketleri sürüş sonrası kasları esnetmek için yapıyorum. Sürüş öncesi ısınma için on dakikalık Z1 sürüşü, camiada genel kabul görmüş bir yöntem. Ben de öyle yapıyorum.
Bisiklete binen bir uzmanı aramızda görmek ayrıca sevindirici. 😊 Takip.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
"Organizmada bir stres karşısında, bu strese karşı koyacak bir uyum oluşumuna neden olur. İşte, insan vücudunun bir stres karşısındaki durumunu, “egzersiz, emosyonel(heyecansal) stresin fizyolojik sonuçlarını elimine eder, ” telkini bazı uzmanlarca ortaya atılmıştır. Egzersiz bu konuda muhtemelen şu mekanizmayla haraket eder. “Egzersiz sonucunda adrenal bezlerinin uyarılma eşiği düşer. Uyarılma artar, böylece antistres streoidlerinin büyük bir depo oluşturmasına ve strese yanıt süresinin kısalmasına neden olur.” Bu nedenle insanların iç tansiyonlarını azaltmak için de spor yapmaları gerekmektedir."
Birçok faydası var fakat sadece bu bile bisikletle gidilir mi o kadar yol diyenler için yeterli :).
İyiymiş. Sevdim bu bilgiyi. ask acısınada faydası var mı :D
Ben bu tarz hareketleri sürüş sonrası kasları esnetmek için yapıyorum. Sürüş öncesi ısınma için on dakikalık Z1 sürüşü, camiada genel kabul görmüş bir yöntem. Ben de öyle yapıyorum.
Bisiklete binen bir uzmanı aramızda görmek ayrıca sevindirici. 😊 Takip.
Z1 nedir :kötü:

@osmancan71 Z1 yani Zone 1(Bölge 1). Maksimum nabzın %50si ile %60 ı arasında kalan nabız aralığıdır. Nabza dayalı antrenman yaparken nabız bölgeleri kullanılır.

@Eshquia™ teşekkürler yorum için
merhaba yeniden aranızda olmak güzel

Geri