Scudo Sports

Ege Üniversitesi Bisiklet Topluluğu Turları Hakkında Bilgi

arkadaşlar öğrenci olmak şartı elbette gerekli ama mezunları da bu işten uzak tutmayın derim.ben bir ege mezunu olarak egeli kimliğinin okulun bitmesiyle ortadan kalkmadığını düşünüyorum.mezun olduğunuzda ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. böyle yaparak ege üniversiteli nesiller arasında da bir iletişim köprüsü oluşur.ortak payda gerekliyse bisiklet sevdası ve ege üniversiteli olmak yeterde artar bile.

Scudo
yazın topluluğun günlük bisiklet gezileri olmuyor daha doğrusu topluluk faaliyeti olarak birşey yapmıyoruz. kendi aramızda toplanıp geziyoruz. yani resmi olarak günlük turlar yapmıyoruz onun yerine uzun yada orta boyutta turlar düzenliyoruz. okul acıkken planladığımız turları yazın fırsat bulup yapmaya çalışıyoruz.

bende bu sene ege üniversitesini kazandım. bu gruba üye olmak istiyorum okul açıldıgında. yarış bisikletim var isketi çok iyi durumda fakat diğer parçaları sorunlu bu konuda da yardımcı olabilir misiniz ? ayrıca bisiklet temin edebildiğinizi söylemişsiniz bu ne şekilde oluyor ? yani ücret vb

merhaba gökhan, turlarımızda genelde arazi sürüşleri oluyor, bu yüzden yarış bisikletini anca asfalt yollarda yapacağımız turlarda kullanabilirsin. Ancak odamızın sağladığı bisikletler(mtb) var, bunları o haftaki tura katılacak bisikletsiz arkadaşlar arasında yoğunluğa göre paylaştırıılıyor, böylece de bisikletsiz arkadaşların katılımı sağlanıyor

@Gökhan Yüksel

öncelikle egeye hoşgeldin gökhan, hiç pişman olmayacaksın egeyi seçtiğine emin ol ;) sercanında söylediği gibi biz EBİT olarak daha çok toprak yolda sürüyoruz bisikletlerimizi bu yüzden yol bisikletleri değil de daha çok tercih ettiklerimiz mtb bisikletleri oluyor. ama asfalt yollarda yaptığımız turlar da mutlaka oluyor.

ücret olaraksa; ege üniversitesi sağlık kültür ve spor daire başkanlığının belirlediği öğrenci toplulukları ve kulüplerine katılım ücreti var. bu geçen yıl yanlış hatırlamıyorsam 15 liraydı. bunun dışında bir ücret talebimiz yok.
okul açılır açılmaz kayıt masalarımızı açacağız, gel mutlaka... bizi bol pedallı, keyifli koca bi yıl bekliyor :rolleyes:
kayıtlarda görüşmek üzere hoşçakal

Çok heyecanlıyım EBİT'e katılacağım için. bir yıldır festival fotoğraflarına bakıp hayal kuruyordum ki gerçekleşecek...

aramızda bulunmandan bizde mutluluk duyarız. geçtiğimiz dönem bir festival yapmadık ancak bu sene ilkinden daha kapsamlı bir festival yapmak için çalışmalarımız sürüyor.

@cnyt klc

bunu bizde isteriz ancak maalesef mümkün değil. çünkü okula yaptığımız her işin hesabını vermekle yükümlüyüz ve verdiğimiz raporlarda ege üniversitesinin öğrencisi olmayan(geçmişte olsa bile) kişileri gösteremiyoruz. herhangibir durum oluştuğunda bunu açıklayamazsak eğer hem bizim kişisel hemde okul önünde gerçekçiliğimiz kalmaz ve bunun çeşitli yaptırımları olur ve soruşturmaya geçirmeye kadar ilerler. çünkü resmi bir kurumun resmi bir topluluğuyuz.

@alpinist63

Bu kadar istekli olmanız çok güzel. Şimdiden hoşgeldiniz

Merhaba arkadaşlar, Ege Üniversitesi Türk Müziği Konservatuvarı öğrencisiyim. Bizim fakültemiz merkeze biraz uzak olduğu için bu tip etkinliklerden habersiz kalıyoruz, meydanada çok fazla gelme durumumuz olmadığı için. Ancak bu yıl kesinlikle EBIT'e katılmak istiyorum. Başvuru tarihleri ve detaylarıyla ilgili bir haber var mı?

andaç merhaba. okul açılır açılmaz çalışmalara başlayacağız. önce bütün topluluklar mediko ile bir toplantı yapıp kayıt masalarımızı açacağımız tarihleri belirleyeceğiz. şu an için kesin bir tarih yok ama bu tarihler genelde okulun ilk haftası ya da ikinci haftasına denk geliyor. bu yıl tahminimce yine böyle olur. tarihler belli olduğunda duyurusunu burdan da yapar, haberleşiriz. kayıt masamızda görüşmek üzere, hoşçakal

Sevgili derya ben Emre NAKİPOĞLU, Uludağ Üniversitesi Bisiklet Topluluğu başkanıyım... Biz tüm Türkiye genelinde bir bisiklet şenliği yapmayı okul açıldıktan sonra yapmayı düşünüyoruz bir takım sıkıntılarımızı ve prosüdürleri eğer aşabilirsek. Ve okullarında kapanmasıyla birlikte seneye ege turunu
düşünüyoruz ve yanımızda izmir ' i bilen, ve sahilde dondurma ısmarlayacak bisikletçi arkadaşlarımızı
arıyoruz.... Görüşmek dileğiyle ....

merhaba ben genar ebitin şuanki başkanıyım. bizde geçen sene bir festival yapmıştık bu senede bir tane yapmayı planlıyoruz. sizede hertürlü yardımı elimizden geldiğince yaparız. siz turunza başlayın izmire yaklaştığınızda haberimiz olsun bütün dondurmalar bizden...

@derya.yildirim

Bence sınırlamanız çok kötü olmuş izmirde bisklet toplulukları bir hayli fazla burada farketmiyor ama geldiğim yerde toplam bisikletçi sayısı 30 u geçmez sporun gelişmesi açısından bu işlerin biraz daha serbest olmasını isterdim çünkü iş resmiyete binince ailelerde daha sıcak bakıyor.Örneğin şehirler arası bir organizasyonda tur güzergahına göre dışarıdan gelen elbet oluyor.

Okulda dersler başladı mı ki :), ayrıca dersler başladığında da odanın her zaman açık olacağı gibi bir durum yok... Haftaya gelirsen mutlaka birilerini bulabilirsin, özellikle 12-13, 16-18 saatlerinde gelirsen bu ihtimalin en yüksek olduğu zaman aralıklarıdır...

@alpinist63

Geri