Scudo Sports

EFX bileklik.

@d.berkay

Tok karına kullanınız diyorsunuz yani. :p :)

Denemek lazım. Böyle yorumlar olunca iyice merak ediyor insan. :)

Scudo
Hakikaten ben de çok merak ettim şimdi

@d.berkay

Peki testler diyorsunuz bu testler neler biraz bilgi verebilirmisiniz?
Örn: Bacaklarını ayırabildiğin kadar ayırmak mı mesela?

spor magzalarında satılmaya başlamış eger aynı ürünse cok dikkat etmedim ama 29 lira fiyatı vardı

• Beğen
Tepkiler: sadana
Ne bileklikmiş ya abi. Bu tür metalik aksamların güç vermek konusu bana hiç de cazip gelmiyor. Sporcu zaten beslenmesini, antrenmanını yapıyor. Bu kadar güç istiyorsa Muzlu süt, ceviz ve bal katsın zinciri dahi kırar. Ve organları da besler.En güzeli doğal beslenme!

@sadana

Bu bileklik güç vermesi gibi bir durum söz konusu olmuyor. Sadece vücudunuzda var olan kuvveti eşit bir şekilde dağıtıp verimli kullanmanızı ve denge durumunuza gelmenizi sağlıyor. En azından ben bunu gördüm.

@Ercan Saygılı

Satış temsilcisi sahtelerine karşı uyardı ve tüm mağazalarda orjinal ürünün satış fiyatının 79 tl olduğunu söyledi.

Bu kadar yazıyorum ama yalnış anlaşılmak istemem ne satış temsilcisiyim ne de reklam yapma derdi olan biriyim. Sadece gördüklerimi ve bildiklerimi aktarmak istedim.

Biraz araştırdım. Youtube'da bir kaç video buldum.
Bizim yaptığımız testler
bunlardandı. Enteresan olarak gerçekten aynı etkiyi, deneyen herkeste gösterdi.

Bilimsel bir tek cümle bulamadım yazılanlar arasında, ne bir element ismi, ne bir literatür, ne bir bilimsel yazar, ne bir bilim adamının ismi, bilekliğin resmine bakınca her şey dahil turizm tesislerinde kolumuza taktıkları silikon bileklik işte, içinde ne var diye tahlile götüren oldu mu? sanmam. :) son 15 yılda ülkemde cehaletin buralara kadar gelmiş olması utanç verici. Çocukluğumda altın kaplı kürecikleri olan bir bileklik satılıyordu pek çok insan ya tutarsa diye o bileklikten almıştı, o zaman da onlara ahmak gözüyle bakıyordum, aradan 30 yıl geçti toplumsal bilinç seviyesi yükseleceğine düşüyor.

Geri