Ürün hakkında küçük bir araştırma yapmış bir arkadaşımızın yazısını aktarıyorum. Noktayı koymuş.
Bu tur seylere inanip paranizi vermeyin. Hepsi koca bir yalan!!!
Elime bir suru kez gecti bu urun tanidiklarim sayesinde ve ise yaramadigini soyleyebilirim. Size yaptiklari test ilk basta siz beklemezken size baski uyguluyorlar ve dengenizi kaybediyorsunuz. Ikincisinde ise neyle karsi karsiya oldugunuzu bildiginiz icin hem siz hazirlikli oluyorsunuz hem de size uygulanan kuvveti azaltiyorlar.
Bu tur bir urunden hic haberi olmayan birine hic soylemeden ayni testi yapin. Bakin bakalim sonuclari ne oluyor..
iRenew ile baslayan milleti dolandirma akiminin suan icin en populer urunu sadece bu. Quantum kolyeleri, Trion Z, iBalance, Power Balance ve bunun gibi tum urunler insanlari dolandirmak icin yapilmistir!
Tum bu urunlerin Kinesiology uzerine calistigi soyleniyor ancak uzaktan yakindan alakasi yok. Buyrun bununla ilgili video : (link)
Konu hakkinda bilgisi olanlar bunun Kinesiology ile herhangi bir baglantisi olmadigini anlar.
Bu tur urunlerin calisip calismadigini anlamak icin bir suru testler yapildi ve 1 tanesinde bile calistigina dair bir sonuc cikmadi. Zaten ciksa emin olun her yerde yazarlardi. Kisacasi bu tur seylerin calistigina dair 1 tane bile kanit yok.
Zaten dusundugunuz zaman bir insanin dengesini etkileyen en son sey kollaridir. Dengenizi karin kaslariniz ve sirtiniz saglar. Kolunuza taktiginiz bilekligi birakin kolunuzun bile sizin dengenize bir onemi yok.
Ayrica iddilara gore sizi guclu yapan sey aldiginiz bileklik ya da kolye degil onlarin icindeki hologram. Bu hologram nasil bir sey? Yuvarlak, stickerlardan herhangi bir farki olmayan kucucuk bir sey. Guya o seyi cikarip bir yere yapistirdiginizda da ayni etkiyi aliyorsunuz.
Isin komik yani bu hologrami illa kendinize yapistirmaniza gerek yok. Bisiklet suruyorsaniz bisiklete, surf yapiyorsaniz surfboarda yapistirsaniz bile oluyor. Ee kardesim hani bu urun insanin icindeki hucreler sayesinde calisiyordu? Bisikletlerin, surfboardlarin da hucreleri var da bizim haberimiz mi yok?
Bununla ilgili video : (link)
Ben Amerika'da yasiyorum ve Amerika'da insanlarin neredeyse hepsi bu tur urunlerin ise yaramayan sadece insanlari dolandirmak icin ortaya cikarilmis urunler oldugunu biliyorlar. Bu tur urunlerini alana salak gozuyle bakiyorlar.
Sporcularda falan gordugunuz seylere aldanmayin. Hepsi reklam icin. Biri size gelicek bunu 1-2 kere takip kameralarin karsisina cikacaksiniz ve karsiliginda para alacaksiniz dese kim kabul etmez?
Forumlarda ya da internet sitelerinde bunu satan ve hayati pahasina bu urunleri savunan kisilere de inanmayin. Ben de bu tur kolay bir yoldan insanlari kaziklayarak para kazansam ben de aynisini yapardim.
Peki neden internetde satici olmadigi halde bu urunun calistigini iddia eden kisiler var derseniz bunun cevabi de basit.. Uretici firmaya maliyeti 1 dolar bile olmayan bir urune maliyetinin 30-40 kati kadar para odeyen kisiler tabi ki de urunun calistigini soyleyecekler. Olay kafa da bitiyor. Placebo etkisinin ne oldugunu biliyorsaniz demek istedigimi anlarsiniz. Ya da en azindan arastirin..
Amerika da 1960-1970 yillarinda cikan "MIND OVER MATTER" sloganin bir ornegi diyebiliriz. Ne anlama geldigini bilmeyenler arastirip ogrensinler ancak o zaman bu urunu satin alarak gercekte ne aldiginizi anlayabilirsiniz