@mehmetsunu
ali rıza fırıncı ortalaması 37 km 88 km 'de ama bura bursa osmangazi köprüsü idi ,ve çok sert eğimler yok idi,bu etapta kısada idim,
zafer yalın ortalaması 39.1 ,45 km 'de buranın haritası elime geçmediği için, bilmiyorum sert eğim varmı ,alanya puanlı yarışı,
ve cihat yurtsevende aynı etapta idi,o da 39 ortalama yaptı ,senin anlayacağın iki rakip kısada fırtına ,uzunda ali rıza dostum,3 rakip dişli ,rakipleri asla hafife almıyorum bu hata olur ,
oynayacağım tek bir kişi var ,üzerine oynayacağım ,bu bende saklı kalacak derin devlet hikayesi yani

dün deltadan yeni kilitli ayakkabıları aldım ,bu günde vites teli değişecek ya da değişmeyecek bakacağım ,vites kontrolleri olacak ,
aşağıda mehmet ali dostumun tesbitleri var,,sağolsun ,
Uçmakdere için Taner dostumdan parkura bakmasını istedim. Parkur ilk ve ortadaki düzlük hariç Kaçış grubu havasında geçer. İlk 5 km kadar nötral start olduğuna göre grupla gidilecek, ardından inişli çıkışlı yokuşlar başlıyor, yokuşlarda kendini patlatmadan çıkmaca, inişlerde sürerek dinlenmece, inişlere önde girmeli, önde girilmediyse iki bisiklet mesafe bırakmalı, acemi bisikletçi varsa kaçacak yer bile bırakılmalı, burada gruplarda parçalanmalar çoğalacak, dinlenme noktasında takviyeni mutlaka al, izotonik içecek irtifa farkı çok olduğundan çabuk biter, mümkünse bir tane yedek, ortadaki düzlükte kendine grup yap, son iki tırmanışta Eşik üstü sürüp kendini patlatabilirsin, Tanere göre en son tırmanışta patlatmalı,tabi bu öndeki veya onun hemen ardındaki grup için geçerli, ardından iniiiş ve kısa düzlükten sonra bitişe varış. Bu parkur sprinter sürüş karakterliler için değil, benim gibiler için de değil, daha çok puncheur veya senin gibi tırmanışçılar için.
Keyfin bol olsun
@mehmetsunu
dostum mehmet sunu geçen sene gran fondo ikinciliğini alır iken pekte öyle lay lom lom yapmadım tabi,ama 28.6 'da (43 km 'de )kaldım ,düşük oldu ortalama tabi,burada 3-4 eğim vardı ,senin anlayacağın benim etap bu değildi aslında, benim etabım aynen tekirdağ-şarköy ,biliyorsun kartepe bisiklet takımı zati eğimci idi yıllardır ,
bu arada mete taşkın fena halde kaza yaptı mtb yarışında onun namına üzüldüm (mavi formalı )nedim ile buluştum ,nedim bu yarışta yok malesef ,bu sefer kürsüyü yakalar isem asla yanlış çıkmayacağım

uygulayacağım takdiği o bir kişiye yönlendireceğim ama bunuda buraya yazmayacağım ,sonuçları aynen 23 nisan akşamı buraya sana yazacağım takdik ya başarılı olacak ya da sınıfta çakacağım ,aradan bir süpriz isim var onuda söylemeyeceğim ,en kötü ihtimal ilk onda ortalarda kalırım ya 5 'inci ya 6 'ıncı bakalım.