Scudo Sports

Efsane rotada ilk yarış heyecanı: Uçmakdere

Umarım büyük kazalar olmaz , geçen yıl basit rotalarda bile çok ciddi kazalar yaşanmıştı en azından peloton dağılırsa kazalar azalır diye ümit ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
Scudo
@serhatylmz

katılıyorum ,pelotonun dağılması bence olacak ,çünki kopmalar olacak ,17 ' inci km ' de çok az iniş olan paso çıkış olan 14 eğimlerin olduğu güzergahta peloton parçalanacak,yaklaşık 9 km .

@Kudret Kurtcebe bakalım yarış havası nasıl olacak. sadece lastiklerin değil taraftarında performansı sorulmalı.;)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@ahmetyavuz

valla yetkili merci yok bu konuda , :):) yani performans konusunu herkese soracak ,bir kere herkes ne olduğunu bence biliyor ,benim katagoride 28 kişi olması benim avantajıma oldu ,50 yaş üstü türkiye genelinde fazla insan yok ,alaydan yetişmiş tabi,yanlız kesin olarak çalışanlar var tabi onları face 'de duvarlarından takip etmekteyim ,bu yarışta 50 yaş üstü favorilerim kesin olarak üç kişi

1- ali rıza fırıncı
2-zafer yalın
3- cihat yurtseven,

kesin idmanlı olarak gelecekler.

çıkış noktamız idman yeri ..

16 km eğimli arazide durmadan bastık geçen ct ,
amaç ,tekirdağda 17 'inci km de başlayan ve 26 'ıncı km 'ye kadar süren 14 eğimlere hazır olmak ,toplam 120 km bana yazdı ,bahtiyara 130 km

(link)

yarış kayıt listeleri güncellendi..

6. Katılım Koşulları

2. madde değişmiş arkadaşlar
  1. Ulusal Egemenlik Kupası amatör yol bisikletçilerine açıktır. Aktif UCI lisansına sahip olan ve profesyonel takım üyesi olan herhangi bir bisikletçinin yarışması yasaktır.
  2. Her katılımcının güncel bisiklet lisansına sahip olması zorunludur.
  3. Son 5 yılda doping cezası alan sporcuların katılması yasaktır.
- See more at: (link)

6. Katılım Koşulları Ulusal Egemenlik Kupası amatör yol bisikletçilerine açıktır. Aktif UCI lisansına sahip olan ve profesyonel takım üyesi olan herhangi bir bisikletçinin yarışması yasaktır. Her katılımcının güncel sağlık raporu veya güncel bisiklet lisansına sahip olması zorunludur.

malesef değiştirmişler eskisi yukardaki idi..zırt pırt değişiklik olur ise kafamız karışır

(link)

arkadaşlar aşağıda bana özelden gelen mesaj .

Günaydın lisans zorunludur. Sağlık raporu ekran görüntüsü bir fotoğrafınız ve tc numaranızı admin@tekirdagbisiklet.org adresine mail gönderirseniz lisans için yardımcı oluruz

arkadaşlar bisiklet forumdan kaç kişi bu yarışa lisansı ile katılıyor ya da sağlık raporu ile cevaplar iseniz sevinirim ,burada bilgi alışverişinde bulunalım ,elden teslim edeceğim sağlık raporunu,keza yunus dostumda geçen sene çıkardığı sağlık raporu ile katılacak aile sağlık ocağındanda çıkartılmakta ,lisansı olanlar 2017 için yenileme yapacaklar ,malum başta 2.maddede güncel sağlık raporu istenmiş idi, sonra güncel lisansa dönüştürüldü, bir çok arkadaş o gün orada sıkıntı yaşayabilir ,lisansı olmayanlar aynen itiraz edeceklerdir başta ben ,gran fondoda bisiklet federasyon başkanı erol bey değil idi ,ayrıca bu lisans zorunluluğu bence çok saçma ,amatör olanda lisans alır her önüne gelen lisanslı olunca pro olmuyor lisans yerine ayrıca kesin olarak sağlık raporununda geçerli olması gerekir.

bu gün bununda çıktısını çıkardım doldurarak yarış günü sağlık raporum ile teslim edeceğim.

Az önce lisansımı çıkarttım. Anadolu yakasındaki Burhan Felek yüzme havuzunun arkasında Galatasaray yüzme okulu var orada sicil-lisans bölümünde çıkartılıyor lisans. Belgeleri verdim 2 dakika içinde pvc kaplayıp verdiler hemen.

Gerekli belgeler: "bisiklet sporu yapmasında sakınca yoktur." ibareli sağlık raporu. (sağlık ocağından alınabiliyor.), 2 vesikalık fotoğraf,
(link) adresinden "3.Ferdi sporcularda bir adet tescil fişi" excel dosyasını bilgisayar üzerinden doldurup çıktısını alıyorsunuz. fotoğrafın birini buna yapıştırıp imzalıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: avkebele
@televole2

oradan bende sağlık raporu çıkardım 10 liraya ama lisans değil tabi ,zannetmiyorum sorun yaratsınlar yukardaki form şu anda elimde onuda doldurup teslim edeceğim, aynı gran fondoda olduğu gibi ,baştan bir kere yazdılardı zati, ama sonda öyle değiştirme olmaz ,bu yarışa hem lisanslılar alınacak hemde elinde gençlik ve spor bakanlığından sağlık raporu olanlar aynen kabul edilecekler .

şimdi bizim görevimiz taraftar olmak. acaba taraftarlık lisansı isterler mi sormak lazım. Kudret abimizi orda yalnız bırakmayalım!

@ahmetyavuz

yav yeni köye adet getirmesinler lisansı olanlarıda aldılar, sağlık raporu olanlarıda üstelik bisiklet federasyonu ile gençlik ve spor bakanlığı yaptı bu işi..nerde gran fondo marmarada ,

@Kudret Kurtcebe
sorayım abi istiyorsan en yetkili kişiye. sonra yarış günü sıkıntı olmasın.

@ahmetyavuz

gerek yok dostum, burada yunus arkadaşta aynı durumda zati onla beraber vereceğiz sağlık raporunu ayrıca aşağıdaki formu doldurup vereceğiz.

yukarda herhangi bir hastalığı varmı sorusuna verilecek en sağlam kaynak gençlik ve spor bakanlığının bana verdiği 10 nisan 2017 tarihli sağlık raporu ,onu görmezden asla gelemezler ,bizzat yarışı düzenleyenler arasında gençlik ve spor bakanlığı zati var ,sorun olacağını zannetmiyorum..bakanlıktan kapı gibi kağıt var elimde ..

@Kudret Kurtcebe abi konuyla ilgileniyorum.

@Kudret Kurtcebe en yetkili kişiden öğrendim abi lisans şart diyor. eğer sağlık raporu fotoğraf ve tc kimlik fotonu gönderirsen çıkartalım dediler

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@ahmetyavuz

iyide bahtiyar erkan ben yunus daha bir sürü adam var bu durumdan haberi olmayan ne olacak şimdi ,o gün orada sıkıntı olacak o gün herkese lisansmı verecekler, internet üzerinden göndermez isek ne olacak ,elden teslim kabul etmiyorlarmı aynı günde verelim sağlık raporunu bunlarıda bir öğrenebilir isen dostum iyi olacakta bu durumdanda aynen şikayetçiyim
başta neden 2 .maddede değişikliğe gidildi ,2 maddede sağlık raporu güncel olanları kabul edecekler idi ,durumu bahtiyara erkana ve yunusa ileteyim konuya baksınlar

@Kudret Kurtcebe lisans şart dedi abi bana whatsapptan fotoğraf sağlık raporunu tckimlik nonu yolllarsan ben halledicem

@ahmetyavuz

yav bende whats upp yok cep yok ,derdim çok ahmet benim,
ahmet ben teknolojiyi kullanmam fazla ,elden vereceğim her şeyi .

@ahmetyavuz

fotoğraf nedir vesikalıkmı ?

iki adet vesikalık resim var sağlık raporu var yeni,
tc kimlik var, bunların hepsini yanıma alıp zati geleceğim o zaman bana orada lisansı versinler benim derdimde bu ..

@Kudret Kurtcebe abi konu komşuda bi whatssaplı bi telefon vardır bi fotoğrafını çeksin sağlık raporunu tc kimlik nonu bana gönder işi kolaylaştıralım yarış günü belgen hazır olsun

(link)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
helal olsun cok güzel bir organizasyon yapıyorlar,anladım kadarı ile illa yarıştan bir gun önce gelmeye gerek yok,boşa masraf olmucak gidenlere,herşeyi güzelce düşünülmüş bir iş,nede olsa mutlu ercevik hoca herşeyi güzelce düşünmüş anlaşılan,cok lazim aslında memlekete böyle iş bilen organize edebilen insan...

@mutlu07

tek sorun şu oldu ,

6. Katılım Koşulları Ulusal Egemenlik Kupası amatör yol bisikletçilerine açıktır. Aktif UCI lisansına sahip olan ve profesyonel takım üyesi olan herhangi bir bisikletçinin yarışması yasaktır. Her katılımcının güncel sağlık raporu veya güncel bisiklet lisansına sahip olması zorunludur

önce bu yazıldı
sonra ise,

6. Katılım Koşulları

2. madde değişmiş

Ulusal Egemenlik Kupası amatör yol bisikletçilerine açıktır. Aktif UCI lisansına sahip olan ve profesyonel takım üyesi olan herhangi bir bisikletçinin yarışması yasaktır.
Her katılımcının güncel bisiklet lisansına sahip olması zorunludur.

sonra değişti tabi buda kafaların karışmasına sebebiyet verdi ,yanlız tekirdağ il bisiklet temsilçiliğine özelden ulaştım yardımcı oluruz dediler ,gelen cevap aşağıda ,

Günaydın lisans zorunludur. Sağlık raporu ekran görüntüsü bir fotoğrafınız ve tc numaranızı admin@tekirdagbisiklet.org adresine mail gönderirseniz lisans için yardımcı oluruz

admin@tekirdagbisiklet.org ' adresi üzerinden göndermeye çalıştım evrakları ama hata dedi ,bende face üzerinden özelden gönderdim okeylendi sonuçta ,evraklar yanımda gideceğim kimlik ile tabi ,ayrıca tekirdağ belediyesine verilecek ıslak imzalı formuda doldurdum onuda yarış öncesi vereceğim .

(link)

sorulan sorulara cevap verilmemeside başka handikap tabi..ender aslan arkadaş sormuş soruyu cevap alamamış.
sağ köşede iki kez aynı soruyu gene sormuş cevap verilmemiş.
saat 11.00 den yarışın 12.00 'e alınması durumu ise aynı gün 23 nisan etkinlikleri var ,kayıt olanlar hemen açıklanmamış idi sonradan açıklandı bunun dışında şimdilik her şey iyi gidiyor ,tabi yarış esnasında inşallah araçlar felan olmaz yolda o zaman risk faktörü olur.

@Kudret Kurtcebe Kudret Bey bu evrağı bu şekilde paylaşmayın isterseniz. Kötü niyetli kişilerin elinde olmaması gereken bilgiler içeriyor. İyi günler.

@trainspotting35

o.k kaldırdım .:harika:

bu gün yunus dostum lisansını aynen aldı
yarış öncesi ona verilecek

1- sağlık raporu
2- 2 adet vesikalık resim
3- kimliğim nosu ,kimliğin ön sayfasını gönderdi

whatss uptan işi bitirdi sıra benimkide
valla teknolojinin iyi tarafı bu galba ...

Geri