@ahmetyavuz
valla yetkili merci yok bu konuda ,

yani performans konusunu herkese soracak ,bir kere herkes ne olduğunu bence biliyor ,benim katagoride 28 kişi olması benim avantajıma oldu ,50 yaş üstü türkiye genelinde fazla insan yok ,alaydan yetişmiş tabi,yanlız kesin olarak çalışanlar var tabi onları face 'de duvarlarından takip etmekteyim ,bu yarışta 50 yaş üstü favorilerim kesin olarak üç kişi
1- ali rıza fırıncı
2-zafer yalın
3- cihat yurtseven,
kesin idmanlı olarak gelecekler.
çıkış noktamız idman yeri ..
16 km eğimli arazide durmadan bastık geçen ct ,
amaç ,tekirdağda 17 'inci km de başlayan ve 26 'ıncı km 'ye kadar süren 14 eğimlere hazır olmak ,toplam 120 km bana yazdı ,bahtiyara 130 km
(link)
yarış kayıt listeleri güncellendi..
6. Katılım Koşulları
2. madde değişmiş arkadaşlar
- Ulusal Egemenlik Kupası amatör yol bisikletçilerine açıktır. Aktif UCI lisansına sahip olan ve profesyonel takım üyesi olan herhangi bir bisikletçinin yarışması yasaktır.
- Her katılımcının güncel bisiklet lisansına sahip olması zorunludur.
- Son 5 yılda doping cezası alan sporcuların katılması yasaktır.
- See more at: (link)
6. Katılım Koşulları Ulusal Egemenlik Kupası amatör yol bisikletçilerine açıktır. Aktif UCI lisansına sahip olan ve profesyonel takım üyesi olan herhangi bir bisikletçinin yarışması yasaktır. Her katılımcının güncel sağlık raporu veya güncel bisiklet lisansına sahip olması zorunludur.
malesef değiştirmişler eskisi yukardaki idi..zırt pırt değişiklik olur ise kafamız karışır
(link)
arkadaşlar aşağıda bana özelden gelen mesaj .
Günaydın lisans zorunludur. Sağlık raporu ekran görüntüsü bir fotoğrafınız ve tc numaranızı
admin@tekirdagbisiklet.org adresine mail gönderirseniz lisans için yardımcı oluruz
arkadaşlar bisiklet forumdan kaç kişi bu yarışa lisansı ile katılıyor ya da sağlık raporu ile cevaplar iseniz sevinirim ,burada bilgi alışverişinde bulunalım ,elden teslim edeceğim sağlık raporunu,keza yunus dostumda geçen sene çıkardığı sağlık raporu ile katılacak aile sağlık ocağındanda çıkartılmakta ,lisansı olanlar 2017 için yenileme yapacaklar ,malum başta 2.maddede güncel sağlık raporu istenmiş idi, sonra güncel lisansa dönüştürüldü, bir çok arkadaş o gün orada sıkıntı yaşayabilir ,lisansı olmayanlar aynen itiraz edeceklerdir başta ben ,gran fondoda bisiklet federasyon başkanı erol bey değil idi ,ayrıca bu lisans zorunluluğu bence çok saçma ,amatör olanda lisans alır her önüne gelen lisanslı olunca pro olmuyor lisans yerine ayrıca kesin olarak sağlık raporununda geçerli olması gerekir.
bu gün bununda çıktısını çıkardım doldurarak yarış günü sağlık raporum ile teslim edeceğim.