yanılıyorsun dostum çoktan rakipler belli oldu ,
1- ali rıza fırıncı ,,
88 km 'de 37 ortalama yaptı
2- zafer yalın
45 km 'de 39.1 ortalaması var tabi kısa mesafede
3- cihat yurtseven
45 km 'de o da 39.1 ortalama yaptı
kısada ben ne yaptım 43 km 'de 28.6 çok geride kaldım gördüğün gibi ,,yani kısada beni ezen iki kişi var ,uzunda zati ali rıza turbo ,o gün ali rıza uçuşa geçecek onu uzaktan takip edeceğim ,deryasında beni bitirir ,tavşanın oyununa gelmeden onu uzak mesafeden kontrol etmecede bu mesafe fazla olmamalı tabi,yanlız kısalarda zafer yalın ve cihat bakalım uzunda ne yapacak ,derecelerini bulamadım ,burada önemli olan biliyorsun ilk 26 km
zaman barajına takılmamak ,ama daha sonra eğimler var tırmanışlar var son şarköye doğru ciddi eğimlerin olmadığını videodan gördüm ,kartepe bisiklet takımı bitmedi mehmet aga ,özelden gene toplanıyoruz bu ct ben erkan bahtiyar aynen dudullu-bıçkıderede 33 km durmadan basacağız ,bir saat 31 dakika idi eski rekor ,6 adet eğim var köy içlerinden kısa duvar eğimler söz konusu.
şimdi diyecenki 43 km 'yi durmadan bastın 1 saat 30 dakikada peki niye 33 km 'de 1 saat 31 dakika oldu nedeni bura öyle marmara fondoya benzemez uzun eğimler var ..marmara fondoda uzun eğimler felan görmedim ben ..kısa idi,
yukardaki ciddi ortalamaları öyle 50-34 ile yaptıklarını zannetmiyorum ayna kol dişliler büyük olabilir,ya 52 ya 53 arka rublelerde küçük tabi 11-28 olabilir ,bu durumda son tahlilde mehmet aga ilk on hedeflenecek.
şair sururi anlık 21 eğim ,,bura kısa mesafe eğim hikaye tabi ,esas önemli olan 7 km 10 km süren ve asla eğimden taviz vermeyen eğimlerde olmak işin zoru budur..