Scudo Sports

Efsane konu Yıllardır süre gelen savaş "YOL vs MTB"

Scudo
@chnkrmz
Ooo iyi 15 sene oturdum Bağcılar da Çınar Mahallesi :)

Şimdi bisiklet için daha elverişli bir ortamdayım Arnavutköy

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@chnkrmz
Hayır Tabya yukarıda kalıyor Yüzyıl a doğru. Çınar Mahallesi merkezde.

Tabi uzun zaman oldu ordan ayrılalı

@ÇaNakkaLeRuHu ortaköy tarafına gidilen arnavut köy mü.
oraya bazen tur düzenliyoz olmadı ortalarda biyerde buluşuruz :D

@chnkrmz
Yok hayır :) Gaziosmanpaşa - Arnavutköy... Tabi şu an Arnavutköy ilçe Gaziosmanpaşa'ya bağlı değil.

@Bahadır EKİCİ
29x2.35 lastikle kullaniyorum kendimle kiyasladim.Abartmayi seven bi toplum oldugumuz icin sallamayin dedim:D
Bende o zaman bi sikinti var:koptum:
Etrafimdada pisikletli yokki kiyas yapayim:ssrtcbya:

@kokomarmaris
O şekil kıyas yapamazsın ki her türlü koşul performansa etki eder. bende 27.5x2.25 kullanıyorum. Ama eminim her türlü koşulda seni ezerim herşey bacak ta biter :)

@ÇaNakkaLeRuHu
Ayni parkur ayni,tür bisikletle(detaya girmiyorum ki prof degilim) kiyas olarak dusundum,duzelteyim.
Beni ezersin demek:koptum:

@chnkrmz Altindaki mtb ile durmadan,kendini cok fazla zorlamadan,ortalama 42 derece sicaklik oglen vakti,dumduz asfalt bir yolda kac km gidebilirsin ya da gittin.Ezip ezemeyecegini soyleyeyim:D

@chnkrmz
yav düşünüyorum da parkur u tanımıyorum gezmeye çok gittim de kapıları kaçırma meselesi var işte fazla da zaman kalmadı ...

Dolmuştur şimdiye zaten

Yaş konusunda ezemeyecegin kesin bak.Bunu biliyorum.;)

@kokomarmaris aynı dediğin sıcaklıkta tur yaptım. ama öldüm ya yarım kilo ter attım. 25 km sürdüm ortalama 13 km/s :D
@ÇaNakkaLeRuHu kayt yaptıysan gel parkuru bende bilmiyom eğlencesine artık :D

@kokomarmaris
Sen şu benim videoyu bi izlesene hiç duruyormuyum acaba kaç derece yokuşlu yollarda bile :)

@chnkrmz
yok kayıt yapmadım. Dolmuştur zaten.

@chnkrmz
Ödüllerde iyiydi ha 3.000tl. fena para değil :)

@ÇaNakkaLeRuHu hedfefim ilk 30 a girmek. başka bişe istemiyorum :D düz de ve yokuşlarda çok iyi olmasamda inişlerde kendime güveniyorum. :islik:

@chnkrmz
İnşaallah girersin. Bende gelip kaçak mı katılsam ne etsem :)

Geri