Scudo Sports

Edirne

Scudo
@M.Ergun GÖZET

Selam M.Ergün arkadaşım.
Edirne'den foruma yaptığın katkıları zaten yakından takip ediyoruz. İl temsilciliği görevini çok başarıyla üstleneceğinden hiç kuşkumuz yok. Başarılar diliyorum.
Sınır kenti olmanızın avantajıyla ve daha önceki emeklerini bildiğimden, Edirne'den Balkanlara düzenlenecek bisiklet turlarının bürokratik engellerini aşmanızı ve sizden çokça Bulgaristan, Yunanistan turları organize etmenizi bekliyorum. Kolay gelsin şimdiden.Bursa'dan selamlar...

@ibrahim Kızılkaya

Teşekkürler İbrahim Bey. Bizler de sizin o muhteşem etkinliklerinizi bf'dan gıptayla izliyoruz. Amacımız bir; bisikletin geniş yığınlara yayılması. Bu arada 25 Haziran cuma günü sözünü ettiğiniz bir etkinliğimiz başlıyor. Edosk Edirne-Selanik-Üsküp bisiklet turu. 9 Edosk bisikletçisi ve bir kameramandan oluşan ekiple yine yollara çıkıyoruz. En kısa zamanda görüşmek üzere...

@Hakan Eşme

Teşekkür ederim Hakan arkadaşım. Sizlerle de biran önce ortak etkinlikler yapalım. Özellikle sonbahar sezonunda sizin o taraflara kamplı bir tur düzenlemeyi düşünüyoruz. Birlikte olursak seviniriz...

• Beğen
Tepkiler: Hakan Eşme
Her daim kapımız açık...
Bizim için de çok keyifli bir etkinlik olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
hayırlı olsun... güzel etkinlikler bekliyoruz edirnede zaten pekte etkinlik yok bari bisiklet güzel olsun:)

@SEMİH BAŞSARAY

Semih arkadaşım Edirneyle ilgin var sanırım. Edosk'a bekleriz seni. Kulüp olarak sezonu kapatmış bulunuyoruz. Son etkinliğimiz Edirne-Selanik-Üsküp Balkan Kardeşliği Turuydu. (750 km.)( https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=66572)
Yeni sezon Eylül ayında başlıyor. Sizleri de bekleriz...

Ben Arife günü Memlekete yani Edirne'ye geliyorum. Bayram zamanında tura çıkıcak kişiler varsa onlara ulaşabileceğim telefon numalaralarını verebilirler mi acaba ? Bisikletimi almadan Edirne'ye gelmeyi düşünmüyorum çünkü . :)

Arkadaşlar bisikletim 2 gündür kayıp..Edirne il sınırları içinde olma ihtimali yüksek.Gören olursa ve bana ulaşırsa sevinirim.

2009 SEDONA 711V,KADRO 16'',RENGİ MAVİ SİYAH

05063937889

@acemi07

en kısa sürede bulunur inşallah, orjinalinden farklı ayırt edici bir parçası veya yeri varmı, olurda görürsek haber verelim.

CUMHURİYET HAFTASI ETKİNLİĞİ 2. GELENEKSEL BİSİKLET YARIŞI

Tarih: 24 Ekim 2010
Başlangıç saati: 10:00
Buluşma Yeri: Belediye önü.

Parkur:
Belediye önü- Talatpaşa asfaltı- Ayşekadın- Migros- Kipa- Olin- Bosnaköy yolu- Protokol Evi önü- Meriç ve Tunca köprüsü- Kaleiçi seddesi altı- Gazimihal- Talatpaşa asfaltı- Atatürk heykeli önü- Belediye
Yarış Mesafesi: 20 km. Yarış Komitesi: Sadrettin ALICI, Sadi ÇALIŞKAN, Serkan D. TUFAN, Gökhun İ. YÜCEL, Arda ARMUT, Selami

GENEL
Katılım şartları: Kask / Spor kıyafetler

Ödüller:
1. Kupa, EBİS tişört, şapka, flama
2. Kupa, EBİS tişört, şapka, flama
3. Kupa, EBİS tişört, şapka, flama

Müracaat: Yarışmaya katılacakların, yarışın olacağı son 1 haftaya kadar yarış rehberlerine adlarını yazdırmaları gerekmektedir.

* Yarışa katılacak tüm sporculara Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün katılım belgesi vereilecektir.
* Yarış için şehir dışından gelen sporcular için Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tesislerinde yer tahsis edilmiş olup ücretleri 15.00 Tl dir.
* Kayıt veya detaylı bilgi için 0537 707 66 69 - 0537 356 52 86 - 0532 394 90 84

serkan ağabi bu sene yaş kategorileride koymuşsunuz çok iyi olmuş macit ağabiyle biz geliyoruz bir aksilik olmazsa...

• Beğen
Tepkiler: doruktuf
Geri