Scudo Sports

Edirne

Biz ucmakdere gezimizi yaptık gercekten güzeldi tekirdagdaki arkadaşlarla başka zorlu parkurlar varsa birlikte gezilere varız.

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Scudo
kardeşim haber verdi koştum parkın önündeydiniz ama araya araba girdi yetişemedim

• Beğen
Merhaba arkadaşlar,epeydir forum'a girmiyordum,TÜBİT olarak yaz döneminde Meriç nehri boyunca Enez'e gidip geldik(toplam 340 km yaptık),Kofçaz'ın Topçular köyündeki Topçubaba'yı anma etkinliğine gidip geldik(toplam 192 km) ve kısa gezilerimiz de oldu,

Bu hafta cumartesi günü Lalapaşa-Küçünlü köyüne bisiklet gezimiz var yol toplam 85-90 km,Büyükdöllük-Çömlekakpınar-Hanlıyenice köyleri istikametinden gitmeyi düşünüyoruz.

Buluşma yeri: Zübeyde Hanım Parkı
Saat: 8:30
Tarih: 24 Ekim cumartesi

Not: - Gelcek arkadaşlar bisikletlerini bakımdan geçirirlerse iyi olur çünkü orta ölçekli gezilerimizden,sonra yolda traktör aramak zorunda kalmayalım :)
- Yemek ve içme için bir şeyler getirirseniz iyi olur.

Sağlıcakla kalın.

Vay Ali kardeşim, epey oldu sizlerle görüşmeyeli. Nasılsınız ? Uygun olsa idim siz genç kardeşlerimle olmak için gelirdim. Maalesef seyahatim var gelemeyeceğim. Özledim sizleri yawww

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
İyidir Kamil abi,valla abi seni ilk ve son 4 sene önce Cahit Hocalar Edirne geldiğinde görmüştüm sonra da bi daha hiç görüşemedik :) Neyse bi dahakine artık abi...

Facebook da Burç Deniz Hocamızın yazdığını iletiyorum;

@Burç Deniz

ve devamında da ben alıyorum mikrofonu elime;

EDOSK'un 29 Ekimde Sarayakpınar Şehitlik Ziyaret Gezisi var.EBİS'in de aynı tarihte Atatürk Heykeli-Lozan Anıtı halk sürüşü var, devamında da kokteyl; kulüplerin faaliyet programlarında yazanlar bunlar en azından.. Bir arkadaştan da TUBİT'in benzer bir planı oldugunu duydum; Balkan Şehitliği gibi (kesinliği olmasa da duydugum).. Gönül ister etkinlikler birleştirilsin..

Mesela;

Sarayakpınar yerine Sarayiçindeki Balkan Şehitliği ziyareti olabilir.. Atatürk Heykeli Önünde Buluşma, Balkan Şehitliği Ziyareti, Saraçlar Geçişi, Karaağaç Yolu Üzerindeki Jandarma Şehitliği, Lozan Anıtı...

Ya da

Önce Sarayakpınar Şehitlik Ziyareti, devamında Atatürk Heykelinde buluşma ve halkın katılımı.. Karaağaç Yolu Üzerindeki Jandarma Şehitliği, Lozan Anıtı...

Aklıma gelen ilk iki durum bu oldu.. Ya da son ihtimal;

Ortak çıkış noktası; Atatürk Heykeli Saygı Duruşu ve devamında Grupların ayrılıp kendi programlarını yerine getirmesi..

Önceden verilen programlarda değişiklik yapmak kolay bir iş değil ama bunu BİSİKLET hatta geçin bisikleti CUMHURİYET için yapmak bir arada olmak, programları birlestiremiyorsak bile en azından başlangıç noktasını bir yapmak bunu Ata'mıza olan saygıdan dolayı yapmak gerekir diye düsünüyorum..

Sizlerden de görüşlerinizi paylaşmanızı istiyorum...

Saygılar..

Başlıkta bahsi geçen kulüp, topluluk adları alfabetik olarak sıralanmıştır...

Desteğiniz için teşekkürler Aytekin hocam... Tekrardan yolunuz düşecek mi eDirne'ye acaba önümüzdeki günlerde.. Tanıştık mı tanışamadık mı ağırladık mı ağırlayamadık mı bilemedim.. Bir de eDirne'de bisikletle gerçek anlamda ilk çıkışıma denk geldi sizin ziyaretiniz..Şahsım adıma her birinizi tekrar tekrar beklerim..

• Beğen
selam arkadaşlar.
ben tuna nehri kıyısına bisikletle tek başıma gitmek istiyorum.bu mümkünmüdür?
istanbuldan hareket edeceğim geziyi mart ayın da yıllık iznimin bir haftasını kullanarak gerçekleştire4ceğim.
tren yoluna yakın bir güzergah düşünüyorum. yorulursam yolda kalırsam trenle eve dönebileyim diye.
bu geziyi yaparken uğramam gereken köyler kasabalar olacak. bir radyonun tanıtımı amacıyla böyle bir gezi yapmayı düşünüyorum da. olursa eğer broşür dağıtacağım olmazsa üzerimde kaskımda radyo amblemi ile dolaşacağım.
kafamdaki genel fikir budur.
bu konuyu burda açtım ama bir sakıncası yoktur heralde.
gelen bilgilere göre sizlere danışacağım konularda olacaktır.
saygı ve sevgilerimle.
galipulusoy@hotmail.com

güzel fikir neden olmasın güzergah konusunda pek fikrim yok olsaydı seve seve yardımcı olurdum

Geri