Scudo Sports

Edirne

Scudo
Evet dönüş de bisikletle olacak ; Yarın sabah 09:00 Migros önünden çıkıyoruz ve Kırcasalih'e kadar gideceğiz,yaklaşık 120 kmlik bir parkur olacak.

Meteoroloji 20 km/h rüzgar gösteriyor ve dönüşte karşıdan gelecek bakalım etkisi ne olacak :D

Evet müthiş rüzgar vardı dün ve bugün. Kuzeydoğudan çok kuvvetli poyraz esiyordu. Canımdan bezdim antrenman yaparken.

pazar belki bir arkadaşımla tekirdağa gelebiliriz isterseniz görüşebiliriz arkadaşlar rota olarak uçmakdere düşünüyruz sabah 09,00 da orda oluruz kısmetse

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Abi Uçmakderede dikkat edin tozlu yol yollarda kayalar var dikkat edin! Ama oraya varınca inanı yoldaki engelleri silip geçiyosunuz.Daha fazla kafanızı şişirmiyim ben şimdiden hayırlı yolculuklar...Yolunuz açık olsun.... iyi pedallar...

SAYGILARIMLA...

cumartesi saat 09.00 gibi buluşup çıkalım
güzergahı konuşuruz

Of...Keşke dershane olmasada bende gelsem.İnşallah ailem izin verirse dershaneyi asıp gelebilirim...Yolunuz açık olsun.

SAYGILARIMLA...

Biraz geç kalabilirim, arka lastik patlamış. Yeni fark ettim. Sabah erken kalkıp tamir ettirmem gerkecek.

İslam abinin yerine söylesem ayıp olmaz heralde İslam abi askerden döndü.Vatani görevini bitirip.Trakyada gezilerine başlıyor yavaş yavaş...

Geri