Scudo Sports

Edirne

@ali alper uyar

Alperim selamlar
Arkadaşlara söz vermiş olmasaydım aranızda olmayı çok isterdim :( Bir dahaki sefere inşallah..
Dün gece eve geldiğim gibi babam hemen senden bahsetmeye başladı :)
Babamın bana söylediği şu oldu :
-Alper dedi ki sende reflü varmış ..(Ah dedim Alper yaktın beni) :)
Hemen bi ilaç aldım midemdeki ağrım hafifledi ;) Çok sağol

Yakın bi zamanda tekrar görüşmek dileğiyle

Scudo
Arkadaşlar carreforun alt tarafındaki değirmenden sanayi yönüne giderken,Dsi köprüsünü geçince sağ tarafta 3-4 katlı boş bir bina var,Bugün binanın bahçesinde 7-8 tane battal boy,çeşit çeşit köpek vardı,Bugün kapı kapalıydı fakat tellerde delik falan varsa sakata gelmeyeyim diye ben hemen geri döndüm,oraya yolunuz düşerse dikkatli olun :)

Bana her zaman uygun :D Fakat salı günü dersanede sabahçı olduğum için biraz erken ayrılabilirim ben.

• Beğen
Tepkiler: ali alper uyar
tabiki fazla takılmayız o zaman ne zaman isterseniz çıkarız ne zaman isterseniz döneriz olur mu?

tamam tunahan 9 gibi burger king in önünde buluşalım bi karaağaç yapar geliriz bu akşam ders çalışmam lazım da benim erken kaçarız

bu gece de güzel bi gezi yaptık gezi güzergahımızda selanik -atina gezisine hazırlanan birisiyle tanıştık Edirne bisiklet klübünden serkan abi de sohbetimize katılınca gezinin tadı bir başka oldu:)

• Beğen
Tepkiler: Tunahan_06
Alper işten çıkmış eve gidiyordum ki saat 19,15 gibi Merkez İlköğretim Okulunun oradan geçerken seni gördüm..
ALPER diye seslendim ama duymadın herhalde :)

Neyse bir dahakine

• Beğen
Tepkiler: ali alper uyar
ya saat 6 gibi gençlik spor müdürlüğünün önünde buluşup çarşıya ineceğiz ya onu anlatmaya çalıştım belki sonra da bişiler yaparız:)

• Beğen
Tepkiler: Berker Kartel
Oh be cuma dersanede yok bu sefer rahat rahat orda olurum :D

Bayram Tatili için Bursa'ya gitme durumum var..
Eğer gidersem Cuma akşamüstü yola cıkacagım ve size katılamam :(
Gitmezsem haberleşiriz size katılabilirim

1 Aylık zorunlu dinlenmenin ardından.

Cumartesi günü 9:30'da sahilde Ordu Evinin karşısındaki banklarda buluşuyoruz.

Rotayı: Sahilden Altınova, Barbaros, Kumbağ, Yeniköy, Mermer, Naip, Barbaros, Kumbağ ve Tekirdağ olucak gibi düşündüm. 50-70 km gibi gözüküyor.
Rota değişikliklerine açığım. Mesala Naip, Yazır, Nusratlı, ( Eski Malkara yolu )Bağcılık Araştırma üzerinden Tekirdağ'da olabilir.

Katılmak isteyenler lütfen "kask" edinerek geliniz. Yol durumunu göz önüne alarak su ve erzak yanınıza almanız tavsiye edilir.

En fazla zorluyacak yer Kumbağ, Yeniköy arası olucak.

Bilgi için : ucakmak@superposta.com

Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Arkadaşlar bayramın son günü Edirne-Havsa gideceğim.Yorgunluk durumuna göre Uzunköprü tarafına doğru da biraz pedallayabilirim :) Eşlik edebilecek olan var mı ?

Teşekkürler Uğur abi ama ne yazıkki dershanem yüzünden sizinle beraber olamayacağım.Çarşamba,perşembe,cuma günü sizlerile birlikte olabilir.Sonra okul,dershane,ders,ders :(.Size şimdiden iyi turlar kasksız yola çıkmayın.Hoşçakalın...

SAYGILARIMLA...

Geri