Scudo Sports

Edirne

Scudo
Aytekin Kardeşim; C.tesi akşamı burada olursan, ciğer benden, söz...Seninle burada birlikte olmak harika bir olay. Ama pazar günü ben ve bazı arkadaşlar burada olamayacağız. Kalan arkadaşlar seni burada layıkıyla ağırlayacaklardır. Seni ve tüm Bisikletliler Derneği üyelerini bekliyoruz...

Merhabalar, şu organizasyon ile alakamız var mı? Bugün çarşıda afişini gördüm de

merhaba,
bu pankart
12 nisan'da Yunanistan'ın Orestieda şehrindeki bisiklet şenliğinin pankartı..
Orestieda'daki Şenliğe Edirne Doğa Sporları Kulübü
Yani Biz Kulüp olarak 25 kişilik bir ekip oradaki şenliğe davetliyiz..
Bu pankart o pankart..
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Recep Manavoğlu
Berker bey, Orestiada şehrine mi davet ediliyoruz o gün şimdi? Oraya gidenler olacak mı?

İlanı okudum da, orestiada ne kadar mesafede edirneye bilginiz var mı?

Biz Kulüp olarak 12 Nisan Pazar günü orestieda'ya qidiyoruz..
Aynı gün Kulüp olarak Edirne'de Bisiklet şenliği düzenliyoruz..Fakat Biz 20-25 kişi Yunanistan'daki Şenliğe davetli olduğumuz için Edirne'deki şenliğe katılamayacagız..
Edirne'deki Şenliği Kulübümüzden 2-3 üye organize edecek..

Belediye önünden pazarkule 10 km.
Pazarkuleden Orestieda 25 km.
gidiş dönüş toplam 70 km. oluyor...
Yunanistan'da da gezeceğiz..böylece toplam 80-85 km. arası olacak..

hoş geldin kardeş:) edirne 'de bisiklet sürmenin keyfini bilen birisini gördüğüm için sevindim:)

ben de katılmak isterdim ama haftaya sınavım var artık başka bir etkinlikte tanışırız inş:)

@ali alper uyar

Tabiki, öncelik sınavlarda. Başarılar dilerim kardeşim.

Bende tekirdağ merkezden samet aranıza katılmayı çok isterdim ama malesef uzak konumlardayıs tanıştığıma memnun oldum.

SAYGILARIMLA...

Gezi gerçekleşti ve muhteşem oldu. 66 kişiydik. Bu gezilerde sayının her geçen gün daha da artması çok sevindirici.

Bazı aksilikler sebebiyle geri otostopla :))) dönmek zorunda kalsam da (arka dişlilerin göbekten kırılması - oha :) ) çok eğlenceliydi.

En kısa zamanda yenisi dileğimle :) Ali ve Erhan abiye sonsuz teşekkürler.

Evet gerçekten güzel bir gezi oldu.Sizlerle tanışmanın mutluluğunu yaşadım.
Değirmenyeni köyde Ali'ye durumunu sorduğumda bahsetti durumdan.Olsun değişik bir macera yaşamışsın.Bisikletin tamir olunca yine birlikte pedallarız.

Bir kaç arkadaşta makine vardı ama sanırsam foruma üye değiller :(

Selam Berker
Ben İstanbulda yaşıyorum ve Edirneliyim.Yazın haftasonları Edirneye geliyorum ve tek başıma biniyorum.kulüpte yol bisikletine binenler var mı?Kulüpte yoksa Edirne de var mı?Bu konuda bilgini rica ediyorum.
Şevket Tunalı.

Geri