Scudo Sports

Edirne

Scudo
@canli3
Hayır bize köpek çıkamadı, çünkü kalabalıktık. Ama yanımıza gelen bir Bosnaköylü de bize aynı şeyleri söyledi. Yalnız gelmenin tehlikesinden sözetti.

@canli3
Ahmet Hocam, kusura bakma, tanıyamadım ve bir önceki topicte soğuk bir yanıt vermiş oldum sana. Foruma hoşgeldin. Umarım hoşça vakit geçirirsin.

@catngs

Selam,
Forum da Ke$an lilar seni $a$irtmasin...Ta Amerika dan bu forumu takip eden Ke$anlilar da var...

Ke$an da bisiklet sporu nasil?
Biraz bahsedermisin?
Ke$an in etrafinda bir suru yer olmali dag bisikleti icin...
Neler yapiyorsunuz?
Varmi belli bir gurup oralarda bu i$leri yapan?
Bilgilendirirsen sevinirim...
Kendine iyi bak ,
Memleketime cook selam...

Selamlar..
Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) olarak resmi turlarımız 12 Nisan'da başlıyor..
Turlara katılmak isteyen arkadaslar olursa bize buradan yazabilirsiniz...
Yağış olmayan günler bireysel turlarımız zaten devam ediyor..
Bol pedallı günler

trakya bölgesinden yeni bir sima görmek çok güzel,aramıza hoş geldiniz

@Recep Manavoğlu

Edosk'da zaten beraberiz ama bisikletforuma hoşgeldin Recep.

Hoşgeldin Recep.

@Berker Kartel

Merhabalar,
Gezi duyurularını dört gözle bekliyorum. Umarım bu sene Keşan'ın da dahil olduğu planlarınız vardır. Yoksa Edirne'ye gelmek her zaman mümkün olmuyor. Keşan'da her zaman geziye hazır 3 kişilik bir grup var haberiniz olsun. Görüşmek üzere,

@ssr1150r

Merhabalar,
Foruma hoşgeldin. Burada Keşan'dan birilerini görmek gerçekten şaşırtıcı.. Hem de Amerika'dan? Keşan'da bisiklete çok fazla ilgi yok ne yazık ki :( Ama insanların bisikleti farketmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Özellikle çocukların.. Burada 3-5 kişilik bir grubumuz var. Yaz kış demeden gezilerimiz oluyor. Keşan'da yaşayan biri için ister kısa mesafeli ister uzun mesafeli bir sürü parkur seçeneği var. Sana Keşan'dan bir kar manzarası yolluyorum
Görüşmek üzere, hoşçakal

http://img230.imageshack.us/img230/3025/200901040002ph3.jpg

@catngs

Cok Guzel bir resim...:D ...
Bu arada ne zaman olur bilmiyorum ama , ilk geli$imde sanirim bisikletim ile gelecegim....yapilabilecekleri hayal bile edemiyorum...En kisa surede gorusmek uzere....
:p

• Beğen
Tepkiler: haluk akalın
Geri