Scudo Sports

Edirne

@SkyGod

Selam Skygod; derslerinde başarılar. Bisiklet etkinliklerine katılmak için bisiklet almayı bekleme bence. Zübeydehanım parkında kiralanan bisikletler var. Bunlarla Tübit(Trakya Üniversitesi bisiklet gurubu) ve Edosk(Edirne doğa sporları kulübü) faaliyetlerine katılabilirsin. Seni aramızda görmek bizi sevindirir. Yaz dolayısıyla etkinlikler biraz durdu ama Eylülden itibaren tüm hızıyla devam edecek. Buradan duyuruları takip edebilirisin.

Scudo
Merhaba,
Ben Edirne'den Ozan. 16 yaşındayım. Mayıs ayından beri bisikletle ilgileniyorum. Bisikletim bundan çok önce yanlış tercihle alınmış bir MTB ancak ben yolda kullanıyorum. Edirne içinde günlük 30-35 km lik Pazarkule veTıp Fakültesi arası geziler yapıyorum.Tekrar herkese selam.

Merhaba Ozan kardeş; ben de aynı güzergahı kullanıyorum, özellikle pazar günleri. Ama şu sıralar işlerin yoğunluğu ve fırsat buldukça yazlığa kaçmam nedeniyle fazla binemedim. Eylülün ilk haftasından sonra tekrar başlayacağım kısmetse. Umarım görüşürüz. Ayrıca EDOSK(Edirne Doğa Sporlar Kulübü)'a üye olmanı öneririm. Gurup olarak da uzun mesafeli sürüşlerimiz oluyor. Selamlar...

EDOSK'tan AV.Gökhan Karakoç'u tanıyorum ona bisiklet etkinliklerini sordum başladığını söyledi ancak web sitesinde bununla ilgili bilgi alamadım. MTB mi yolda kullandığım için de ancak 30 km lik parkurlara katılabilirim. Parkurlarla ilgili bilgi verebilirseniz sevinirim.

Edirneli arkadaşlar, 14 Eylül Pazar günü Bosnaköy-Karaağaç-Pazarkule gezimiz vardır. Yaklaşık 25-30 km. sürecek olan gezinin buluşma noktası ve zamanı: Belediye Binası önü saat 09,30'dur. Katılmak isteyen herkese açıktır. Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: delqn.izkrenov
@delqn.izkrenov

Tabi ki kardeşim, bir iki arkadaş yol bisikleti ile katılıyor bu turlarımıza. Zaten tüm güzergah asfalt yoldan oluşuyor. Bekleriz...

• Beğen
Herkese merhaba Ben Edirneden Erhan Kiriş. Aynı zamanda Edosk üyesiyim görüşmek üzere sağlıklı günler

• Beğen
bosnaköy yolu bisiklet için pek uygun değilmiş. köpekler kalabalık gidince de tek bir kişiye saldırıyorlar
tek başıma zaten gitmezdim, o tarihlerde 6 arkadaşımla gittim. önce kedi-köpek barınağının köpekleri kovaladı. meriç'i geçince de uzaktan çoban köpeklerinin sesleri geliyordu. bosnaköylü çocuklar bence gitmeyin kangal köpeği deyince geri döndük.

@i.golge

vay vay kardeşim nerelerdesin
ya özlettin kendini
tam olarak askerlik ne zaman bidiyo
rahatmısın
hayırlı teskereler.
bende 2 gün önce kardeşimi
ankara mamak a yolladım

görüşmek üzere islam
geldiginde haberim olsun ...
herkese muttlu yıllar

@rahmankarataş