Scudo Sports

Edirne

Sizlerden özür dilerim. İstanbul'dan oğlum geldi, bu nedenle pazar günü bisiklete çıkamayacağım.

Scudo
Merhaba ;

Evraklar ok tir . Tarih ve saat ? Sürekli hayal kuruyordum bir gün Bulgrastan a biskletle yola çıkıcağıma ..

mrb arkadaşlar ben lüleburgaz m.y.o da okuyorum bisiklet yarışçısıyım burada aktif olmak istiyorum tanışalım

@özlü

Selam kardes
Trakya universitesinde
Cahit turan
Luleburgazda
Guner Kahraman
ve ben varım.
İletişim için
05384965786
bu arada sen Trakya meslek yuksek okulunda mı sın?
Eger ordaysan orda elektrik hocası Cahit turan hocam var onu bulabilirsin..

merhaba ben beşiktaş tan EMRE namıdeğer MASKESİZ.önümüzdeki yaz belirlenecek tarihler arasında trakya turu düzenlemek istiyorum.ben biraz gezdim sayılır ama daha kapsamlı ve daha eğlenceli bişeyler yapmak lazım oldu.biz 3 kişiydik ve edirneyi kuzeyden saros a kadar geçtik.çok güzeldi.yollar ve doğası birde insanı tabiki.turla ilgilenenler benle irtibata geçsinler lütfen.bay bayan doğasever herkesi bekliyorum.şimdiden ekibi oluşturalım programı yapalım.bu arada çekirdek kadro ben dahil 3 kişi.tabiki önerileriniz ve tekliflerinizde önemli.herkesin katkısı şart.şimdiden teşekkürler

güzel bir gezi olucağını sanıyorum..
ancak her şey çok belirsiz tabı dediğin gibi kararlastırma aşamasında oldugundan dolayı çok dogal:)
gelecek yaz benım lisem bitecek bitiremesemde tatil olacak:D
gereklı aşamaları burada yazarsanız ne kadar sureceği nerelere gıdıleceği,kimlerin gideceği vs ona göre katılmak isterim.
ama yaza kadar çok sey değişeceğinden kesin katılırım dıyemem.ancak suan içinde güzel bir gezi yapmayı çok istiyorum.

ayrıca "bünye meselesi" çok kişi arasında sıkılırım:D gezıde az kısı olması benım için önemlı,çok kisi olunca curcuna cıkar havası gelıyor aklıma:) (olcagını sanmıyorum ama) sakınlık ararım.

planın her aşamasını yazarsanız çok sevınırım.

(fazla yazmıyım almıcaksınız sonra beni:p )
sevgilerimle

gazoz gibi kesin olmamakla beraber turunuzun edirne kısmında bir gün süreyle size eşlik edebilmek isterim. ancak büyük bir sorun var ki sizin planladığınız tarihlerde benim öss stresim tam anlamıyla başlamış olacak. kesin tarihler belli olmadan benim de kesin katılırım diyebilme olanağım yok malesef...

kesin programı daha hazırlamadım vaktimiz var.haziran eylül arası bir zamanda yaklaşık 1 hafta düşünüyoruz.tekrar konuşuruz.

kesin programı daha hazırlamadım vaktimiz var.haziran eylül arası bir zamanda yaklaşık 1 hafta düşünüyoruz.tekrar konuşuruz.gelişmelerden de haberar olursunuz tabiki.bu arada çekirdek kadro beşiktaş tan 3 kişi.maksimum 6 kişi düşünüyorum zaten,toplam yani.kalabalığı bizde sevmiyoruz.görüşmek üzere

Merhaba bende edirne merkezdenim, bir motosiklet tutkunuyum ama spor amaçlı bir bisiklet almak istiyorum 300 ytl bütçem var. Ne önerirsiniz.
Eskiden 20 vites(önde 4 diş arkada 5 diş) derdik biz bianchi bir bisikletim vardı dağ bisikletiydi, onu parçalayacak kadar kullanmıştım.

@PATR10

Sitede reklamları bulunan bisiklet firmalarının sayfalarına girerseniz uygun bir bisiklet bulabilirsiniz. Ayrıca sitede 2.el bölümünde de zaman zaman 2.el ya da yeni bisiklet ilanları çıkıyor. Takip edin.
İyi günler...

Bayram tatili sayesinde hazır fırsat bulmuşken ben de şu konuyu açayım artık diye düşündüm. Bu çılgın arkadaşın adı Robert Hirsch. Yaklaşık 2,5 yıl kadar önce Vanuatu'dan başlamış dünya seyahatine.. Üniversite yıllarında (biyo-kimya okumuş) karar vermiş böyle bir dünya turuna ve hem okuyup hem çalışarak para biriktirmiş. Bunun dışında birkaç sponsoru da var. Günlük 4 euro' yu aşmayacak şekilde seyahatini sürdürüyor. Zaten vejetaryen olduğu için de fazla bir masrafı olmuyor. Ben bunları nereden mi biliyorum? 5-6 ay kadar öncesinden beri Hirsch ile e-posta aracılığıyla haberleşiyorduk. Beni warmshowers sitesinden bulmuş. 6 Aralıkta Keşan'daydı. 4 gün bizde kaldı. Sonra İstanbul'a bir arkadaşımın yanına yolladım keratayı. Bisikletini orada bırakıp (geçen pazar) noel nedeniyle ailesinin yanına amerika'ya uçakla gitti. Şubat 28 gibi geri dönüp dünya turuna kaldığı yerden devam edicek. Aslında daha anlatıcak çok şey var ama, şimdilik bu kadar yazabiliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
merhaba,bisiklet forumun yeni üyesiyim. bulgaristanda doğdum için bulgarca biliyorum ama 30 senedir hiç gitmedim. Ama prosedürleri nedir bilmiyorum birkaç sene evel tanıdığım doktor bir bisiklet sever istediği halde prosedürleri aşamamıştı ve bulg.na gidememişti. Eger haskovo belediyesi yardımcı olursa harika olur ve ben de katılmak isterim. Bu konuda yardımcı olbilecegim bir şey olursa elimden geleni yaparım...Gelişmelerle ilgili beni haberdar ederseniz sevinim...Saygılarımla....bol bisikletli günler dilerim...Ekrem Hacıoğlu@M.Ergun GÖZET

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
slm. Ekrem ağbi,
öncelikle aramıza hoş geldiniz.
bu turu 2007 yazı temmuz ayında yaptık,yaptık diyorum gerçi yalnızdım ama olsun çok güzel geçti.
2008 yazı için düşünenler olursa yine düzenlenebilir.vize işlemleri ile ilgili tanıdık bir firma var bize yardımcı olur sizler sadece pasaportları çıkardınızmı olay tamamdır.görüşmek üzere sevgi ve saygılarımla.

@hızlı

Evet arkadaşlar, geçen sene gurup olarak gerçekleştiremediğimiz bu olayı bu sene gerçekleştirelim. Vize sorununu çözebilirsek katılanların sayısı artacaktır.Bu konuda yardımı olabilecek arkadaşlarla yılbaşından itibaren görüşmeye başlayalım.
Bir de turun tarihi önemli tabi. Ortak bir tarihte anlaşmamız gerekiyor.

ergun ağbi bende vize ve pasaport sorunu yok oralı olduğum için ;)
ayrıntıları ve tur ayrıntılarını ve kazandığımız yurt dışı tecrübelerimizi yeni bir topik ve başlık altında toplayabiliriz dediğiniz gibi yılbaşından sonra konuyu işler duruma getirelim ve güncel tutalım.

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
@hızlı

Tamam hızlı arkadaşım; yılbaşından sonra olgunlaştıralım bu konuyu..
Bu arada mutlu yıllar tüm bisikletseverlere...

Ne kadar uzun zamandır girmemişim foruma, keşandan bisikletsever dostları görmemişim. Bende keşandanım ve sürekli binmeye çalışıyorum. havalar düzelmeye başladı ve güç antrenmanına başladım, Tabi yaşıma uygun olarak :)

@maskesizmerhaba etkinliğiniz hoşuma gitti tabiki kısmet olursa gezinize katılmak isterim doğa ve özgürlük biz bisikletçiler için vaç geçilmez bir tutku

Geri