Scudo Sports

Edirne Cumhuriyet Bayramı 8. yol yarışı

@Volkan Metin
açıkçası,komite mtb 'ye yarışamazsın dememişki, numara vermiş,valla ummadık taş baş yarar, sesli izledim yunus 0.28 'de kameralı bisiklete yanaşır gibi oluyor hop diyor kameralı arkadaş ,bu normal çünki yarış esnasında dikkatsizlik olabilir ,sonra 0.34 'de yunus kameralı arkadaşı geçiyor,
1.29 da yunus ayağa kalkıyor atak yapıyor.1.59 'da en sağda yerini koruyor,9.17 'de bir konuşma oluyor anlamadım kameralı arkadaş ile yunus arasında .

Scudo
kameraya çeken sporcu garip garip konuşmuş,yok değiş,yok niye sıkışık bura falan filan gibi,yahu bu yarış adam ister değişir ister değişmez,ayrıca sıkışıksa girme sende çok saçma garip kelimler,mtb li arkadaş ise helal olsun diyorum,sonuç olarak yarış içinde dikat önemli tabiki,ama zırt pırt saçma kelimler etmekte çok saçma bence,bu tür yarışların sayısı iştirakı umarım artar,işde olması gereken sanrım bu gibi çok yarışlar helal vala

• Beğen
Tepkiler: Groims ve yunakre
@mutlu07

yarış esnasında motivasyon kırıcı kelimeler bence gereksiz,grand fondo marmara yarışında genç sürücülere helal olsun dedim iyisin dedim ,tanımıyorum gençleri....

@Kudret Kurtcebe hocam motivasyon kırıcılıkdan dolayı değil,gerçekten çok saçma şey bu tür konuşmalar davranışlar,yahu bu bir spor bisiklet sporu,vede yarış koşuyorsun,yok niye sıkışık bura yok değiş yok çevirsene,kameranın sonundada,arkadaş reis ayıp ama diyor,güldüm :)

ayrıca bisiklet yarışına istersen şehir bisikleti ilede katılabilirsniz,sonuçta mtb ayrı bir katagori olsada bisiklet olarak geçiyor,açın okuyun isetrseniz kuralara uygun ise her türlü bisikletle katılabilirsniz,diye biliyorum,helal olsun arkadaşa bu iş gerçektende antrenman işi...

@Ömer Çolak

Amaç zaten bu değil mi :) adı üzerinde, yarışıyorlar. Pazar antrenmanı gibi birbirlerini kollama dertleri yok. Nabız bozmak, pozisyon kapmak, rakip azaltmaya çalışmak ve daha çoğu. Benim katıldığım federasyon yarışında, bulunduğum pelotondaki bir yarışçı grup sessiz ilerlerken "pat" diye bağırmıştı. Hani bir araba arkanızdan gelir de camdan sarkıp korkutur ya, aynen öyle. Bunlardan öte, omuz omuza itişme, korkutma çok olağan durumlar. En çok yapılan şey, en arkada gideni yalnız bırakmak için onun önündeki adamın önce yavaşlayıp aniden sağa veya sola kaçıp daha önlere girmesidir. Güçlü biri değilseniz gruptan kopmanız yüksek olasılıktır.

@Ömer Çolak

Pek olası değil. Üst seviye atletlerin olduğu yarışlarda derece getiren şey saf güç değil, keskin yarış zekası ve deneyimidir.

Katılımcılara teker teker teşekkür ederiz ayaklarınıza sağlık. İmkanlarımız açısından elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Her sene hatalarımız dan eksiklerimizden ders alıp seneye daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. İnsallah daha iyisi olmasi için seneye de çalışacağız. Sizleri seneye de bekliyoruz. Teker teker ayaklarınıza sağlık

cok keyifli bir pazar gunu geçirdim

emeği gecen herkese teşekkürler , ozellikle yarıştan sonra konuşma firsati bulduğum ali Alper kardeşime , organizasyon için yaşanan zorluklardan ve halkin ilgisizliğinden bahsetti

bu arada turkiye nin unlu yariscilarindan pek kimse gelmez iken yunanli dünyaca unlu yariscinin gelip destek olmasi da ayri değerlendirilecek bir durum , dunyanin önemli yarislarinda ve klasiklerinde kosmus biriyle ayni yarista olmak beni cok sevindirdi

Yariscilarin genel seviyesi cok yüksek idi , ben 31 kusur km ortalama ile gerilerde kaldim , zaten video da cekismenin ne kadar sert olduğu goruluyor

bizim grup onlara gore daha insafli idi ;),

sariyer çevresinde pek duz rota olmadigi için iyi bir uzun duz yol tecrübesi oldu , bazen böyle yarislar surus teknikleri ve deneyim için onlarca saatlik antrenmana bedel olabiliyor

umarim ileride böyle organizasyonlari daha cok goruruz

@Wasabie Edirne Cumhuriyet yarışı artık klasikleşti :) Yıldan yıla da efsaneleşecek.

Fakat şu videoda 22. dakikaya lütfen bakın ve şans eseri grubun otobüslere dalmadığını görün. 10 saniyeyle kurtardılar...
Gruplarin önünde motor seyretmiyor mu grupların güvenliğini sağlayan?

• Beğen
Tepkiler: Groims
1-66 km de 690 m tırmanış fazlamı bence değil. Ortalama 40 çıkmış, pro bisikletçilerinde kendini gösterdiği bir yarışta bu ortalamada çok değil. Benzer mesafe gençlerin kriteryum etabında 42 ler görmek pek mümkün.
2-Bazıları ego tatmininde yok fazla yanaşma yok öteye git. Yarış zabıtasımısın.
3-edirneye tebrik. birde lisanslı olmayanlar arası bir halk koşusu düzenleyip 300-500 tl verseler daha bir güzel olur.

Gerçekten zevkli yarıştı, sonuçlara ne zaman nereden ulaşabilirim?

@mehmetsunu

mehmet sunu,

(link)
antalya belek sonuçları,geçen pazar,jonas ,23 dakikada 2 km yüzmüş,90 km bisiklet sürmüş ,ortalama 41,
2 saat 09 dakika pedal,21 km koşmuş, 1 saat 23 dakika,
bizden mert onaran ,arif harun iyi derece yapmışlar , bayanlarda ipek onaran ikinci,valla yarı ıronman yarışında bizde varız...epey yabancı katılmış..

@Kudret Kurtcebe
Adamlar bizim dumanımızı atarlar. Sadece bisiklette yaptıkları derecenin bile yanına yaklaşamıyorsunki uzak durmak faydamıza olur. Neme lazım.

• Beğen
Tepkiler: Erkandet
Geri