Scudo Sports

Edirne Cumhuriyet Bayramı 8. yol yarışı

@Bahadır Gürel kamera kaydı iyiydi abi,kendimi pelotonun içinde hissettim.Sona doğru küfür falan duydum,bir sıkıntı yoktur inşallah

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
Scudo
@kobalamin 3. Peloton surekli kavga edip duruyordu kufurlesmeleri ben arabadan bile duydum

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Bahadır Gürel

Hey yavrum heyyy!!! Merida Matts kadrosu, kafasında buz hokeyi kaskı ile yarışan, tüm yol bisikletli yarışçılara dağ bisikleti ile göz dağı veren can dostum güzel insan Yunus arkadaşıma selamlar. ne basmışsın be abi :))

Mtb resmen coştu, altlarında ki bisikletlerden utansınlar .

• Beğen
Tepkiler: yunakre
@kobalamin

Kamera kaydı bana ait değil, ama olsun isterdim :)

Sabah Edirne'ye giderken geç kalacağımızı anlayınca Uçmakdere rampalarına vurduk kendimizi.

Videoyu izledim; MTB'liyi eleştiren; "elektrik takmış, benden az kadansı var" diyen de çıkmış. Aklın yolu açıktır; eğer iddia ediyorsan yarış sonunda komiteye MTB'linin numarasını verir şikayet edersin, ama kendinden eminsen. Yoksa yarışta birilerine yaranmak için değil. Sonra o MTB'li gelir, orada yüzleşirsiniz. Ondan sonra da ettiğin iddianın sorumluluğunu üstlenirsin.

master a katagorisinde

1- ıoannis tamouridis

1 saat 37 dakika, 66 km de ortalama hızı 40.5

Videoları izledim ben bisiklet sürmüyormuşum onu anladım. :):) Az kalsın yarışa katılarak bir gaflet içerisine girecektim. 10. dk da minibüsteki arkadaşlar beni yanlarına alırdı herhalde. :) Süper video, süper yarış olmuş. Bu işi ciddi sponsorlar ele alsa iyi cevherler mevcut gibi geldi.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Sonuçlar yarın açıklanacak dedi mikrofonu elinde tutan ağabey, ne zaman sıralamaların tamamını görebiliriz

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Mtbli arkadaş iyi iş çıkarmış asıl soru yol bisikleti yarışına mtb ile nasıl katıldı?

• Beğen
Tepkiler: yunakre
@Kudret Kurtcebe
Kudret abi sana bahsettiğim arkadaşım ön 48 tek diş arkası 11-30 ruble elektrikli bisiklet diye şaka yaptıklarını düşünmüştük ama cidden öyle zannetmişler ne güldük dün öyle diyenlere belliki çok içerlemişler

@Ertan M.
Elektriksiz Her hangi bir bisiklet ile katılınabilir kurallar böyle

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12088044_10153725973344306_1295545916095668909_n.jpg?oh=d2eb73bccf1520445713e905ec17dca0&oe=589A9BD1

yunus özdemir bu bisiklet ile 14.'üncü valla tebrikler....
yarıştaki jantlar gene 26 ama değişik,,

kudret abi videoyu sesli izledin mi bilmiyorum ama yarış esnasında seni böyle sözle taciz etseler tepkin ne olurdu merak ediyorum.
insanlarda edep, haysiyet kalmamış be abi, hele hele beraber iştirak ettiğimiz bisiklet sporunda böyle olumsuz sahneler görmek çok acı @Kudret Kurtcebe
resmen bir dağ bisikletine geçiliyorlar diye içine sindiremeyip çamur atan insanlar var, yazıklar olsun.

Geri