ali alper uyar
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 765
Arkadaşlar BUgün resmi olarak edirne bisiklet klübü derneğini açtık, Açılışa İl Valimi,Belediye Başkanımız, Trakya Üniversitesi Rektörümüz ve Emniyet Müdürümüz katıldı ve arkasından rektörlüğe doğru kısa bir gezi yaptık.
Bu güzel günün fotoğraflarını sizinle paylaşmak istedim
Açılışa katılan minik kardeşlerimiz
(link)
Bisikletlerimiz
(link)
Başkanımız Sadrettin hocamız protokolü karşılarken
(link)
Başkanımız Konuşma Yaparken
(link)
Belediye Başkanımız Bisiklet Yolunu ve Güzergahını Müjdelerken
(link)
Emniyet Müdürümüzün Hediye Ettiği Kasklardan Bir Kısmını Miniklerimize Takarken
(link)
Kurdele Keserken
(link)
Ve Bisikletlere Binerken
(link)
Valimizin Bisikletle Tek Başına Meriç Köprüsüne Kadar şaşkın gözlerle gitmesi anında
(link)
Artık Hareket İçin Toparlanıyoruz
(link)
Hareket Etmeden Önce..
(link)
Altındaki Beldayama Patchett ile 1 günde 105 km yapan Tunahan Arkadaşımız
helal olsun diyerek tekrar anıyorum kendisini
(link)
Nisan Ayında Edirne'den Iğdır'a kadar bisikletle gidecek olan Kurucularımızdan Serkan abimiz
(link)
Söğütlük Yolunda..
(link)
Kendisi ile ilk tanışmamda sayesinde bisiklet hkkında birsürü bilgi öğrenmemi sağlayan Utku kardeşimiz.Kendisi tam bir profesyonel
(link)
Fosforlu Yeleği Giyen Kişi olan Ben
(link)
Karaağaç Yolunda Giderken..
(link)
Karaağaçtayız
(link)
Karaağaç İçindeyken
(link)
Rektörlük Binasının Önünde Son Bir Hatıra Fotoğrafı
(link)
Günün en ilginç olayı ise Valimizin bisikletiyle alıp kutlama alanından çıkıp tek başına meriç köprüsüne kadar gitmesi ve polisin bile bir anda bu olaya şaşırıp trafiği apar topar kapatmaya çalışması bizim için ilginç bir anı oldu
Bugün bizi yalnız bırakmayan Valimiz,Belediye Başkanımız, Rektörümüz ve Emniyet Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.Bisiklet sporunu Edirne'deki öncüsü olan Sadri abimize teşekkür ediyorum.Bütün EBİS ailesine ve katılımcılara teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar Yarın veya Ertesi Gün Faaliyet Takvimini Buraya Koyacağım.Çok güzel organizasyonlar var.Hepiniz Ebis'in faaliyetlerine bekliyoruz
İyi Günlerde Kalın
Bu güzel günün fotoğraflarını sizinle paylaşmak istedim
Açılışa katılan minik kardeşlerimiz
(link)
Bisikletlerimiz
(link)
Başkanımız Sadrettin hocamız protokolü karşılarken
(link)
Başkanımız Konuşma Yaparken
(link)
Belediye Başkanımız Bisiklet Yolunu ve Güzergahını Müjdelerken
(link)
Emniyet Müdürümüzün Hediye Ettiği Kasklardan Bir Kısmını Miniklerimize Takarken
(link)
Kurdele Keserken
(link)
Ve Bisikletlere Binerken
(link)
Valimizin Bisikletle Tek Başına Meriç Köprüsüne Kadar şaşkın gözlerle gitmesi anında
(link)
Artık Hareket İçin Toparlanıyoruz
(link)
Hareket Etmeden Önce..
(link)
Altındaki Beldayama Patchett ile 1 günde 105 km yapan Tunahan Arkadaşımız
helal olsun diyerek tekrar anıyorum kendisini
(link)
Nisan Ayında Edirne'den Iğdır'a kadar bisikletle gidecek olan Kurucularımızdan Serkan abimiz
(link)
Söğütlük Yolunda..
(link)
Kendisi ile ilk tanışmamda sayesinde bisiklet hkkında birsürü bilgi öğrenmemi sağlayan Utku kardeşimiz.Kendisi tam bir profesyonel
(link)
Fosforlu Yeleği Giyen Kişi olan Ben
(link)
Karaağaç Yolunda Giderken..
(link)
Karaağaçtayız
(link)
Karaağaç İçindeyken
(link)
Rektörlük Binasının Önünde Son Bir Hatıra Fotoğrafı
(link)
Günün en ilginç olayı ise Valimizin bisikletiyle alıp kutlama alanından çıkıp tek başına meriç köprüsüne kadar gitmesi ve polisin bile bir anda bu olaya şaşırıp trafiği apar topar kapatmaya çalışması bizim için ilginç bir anı oldu
Bugün bizi yalnız bırakmayan Valimiz,Belediye Başkanımız, Rektörümüz ve Emniyet Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz.Bisiklet sporunu Edirne'deki öncüsü olan Sadri abimize teşekkür ediyorum.Bütün EBİS ailesine ve katılımcılara teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar Yarın veya Ertesi Gün Faaliyet Takvimini Buraya Koyacağım.Çok güzel organizasyonlar var.Hepiniz Ebis'in faaliyetlerine bekliyoruz
İyi Günlerde Kalın