Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Adana-yumurtalik Gezİsİ

eminozk

Daimi Üye
Tepki
379
Adana devlet hastanesi -Çatalpınar-Akpınar köyü-Yumurtalık 66 km
Biniş süresi 3..40 dakikada
Ortalama hız :20 km
Katedilen toplam mesafe 91.77 km (evden)
Toplam biniş süresi: 5 saat 18 dak
Genel ortalam hız:17.2 km

Sabahın ilk ışıklarıyla Şehsuvar beyin evinin önünde buluşup saat 06:30'da hareket ettik öğlen saat 12:00 de zevkli bir yolculuktan sonra Yumurtalığa vardık.Karanlığa kalmamak için Yumurtalıktan saat 13:00 de bir minübüsle geri döndük.Geri dönüş esnasında geçtiğimiz yolu izlediğimizde yol bize bayagı uzun geldi ve hiç yorulmadıgımız içinde şaşırmadık desek yalan olur.Çektiğimiz resimleri sizlerin beğenisine sunuyoruz,zevkli seyirler.
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
Harika bir tur olmuş.
Mandalina ağaçlarına da bayıldım doğrusu.
Göz hakkı mı aldınız nedir:)
Elinize emeğinize sağlık.
Paylaşım için teşekkürler...

Çok güzel bir paylaşım, ayağınıza sağlık, nice turlara...
Oralara gitmeyeli çook uzun zaman olmuş. Güzel bir tur ayarlamak lazım da, vakit yok vakit...

:in: :in: :in: Sevgili dostlar gerçekten harika bir tur.Sizlere gıpta ettim fotolar harika.coğrafya güzel ,hava sıcacık.Sizler ise süpersiniz.Nefis kareler yakalamışsınız.Emeklerinize,pedallarınıza, gönlünüze sağlık.Paylaşım için teşekkürler.

Merhaba.:)
Harika bir tur olmuş.Ayaklarınıza sağlık.
Paylaşım için teşekkürler.:in:

Öncelikle pedal çeviren ayaklarınıza ve paylaşımlarınız için emeğinize sağlık!Bu yola ben de birkaç kez pedal çevirmiştim,yalnız bir enteresan durum var bu tur ile ilgili paylaşmak istediğim;Giderken de gelirken de rüzgar karşıdan esiyor:)Çok yaman ve zor bir yol,umarım önceleri olduğu gibi yol durumu elverişsiz değildir(Yoldaki çukur ve engebeleri kast ediyorum).Buraya bir tur düzenlenmesi durumunda tekrardan çevirmek isterim...

çok keyifli bir tur gerçekleştirmişsiniz.yumurtalık benim çok sevdiğim şirin bir kasabadır.paylaşım için teşekkürler...

İlk defa mandalina ağacı gördüm sayenizde. Ağacından yemek ayrı bir zevktir eminim. Çok teşekkürler.

Harikasınız Emin ağabey, Şeyhsuvar ağabey... :in: Ben de isterim bu turdan... Söz mü?.. :D Güzel fotoğraflar ve paylaşım için çok teşekkürler... Mersin'den saygı ve selamlar...

Vay abilerim , ayaklarınıza sağlık.
Çocukluğumun geçtiği Ceyhan dan sık sık yumurtalığa giderdik yaz tatillerinde.

Hatta ben ilk turumu ceyhandan yumurtalığa o eski bisan bisikletler ile yapmıştım.
Mukavvadan kask modeli hazırlayacağım diye uğraştığımı,( sonra içine köpük doldurmayı düşünüyordum ) hatırlıyorum. Tabi bu zihni sinir projesi gerçekleşmedi.

Sonra ilk vitesli bisikletimle aynı şeyi tekrarlamıştım. Tabi bol azar ve bisikletin satılması ile sonuçlandı tur. 20 yıl önce falan dı herhalde. :)

Bana tüm bunları hatırlatan , çukurovaya has görüntülerle harmanladığınız tur paylaşımınız için tekrar teşekkür ederim.

Geri