ozkanburak
Soğuk Asfalt Bükücü
- Tepki
- 888
- İsim
- Burak Ö.
- Başlangıç
- 2010—11
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Herkese Merhaba, henüz taze toplamış olduğum bisikletim ile ilgili bir incelemede bulunmak istedim. Kadromuz Eddy Merckx markasına ait. Belgian Cycling Factory çatısı altında Ridley ile birlikte üretim yapan, sahibi ve ismini taşıyan Eddy'nin 1968 Giro'dan adını alan Laverado. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki boya kalitesine ve işçiliğine bayıldım. Kadronun oldukça rijit olduğunu söyleyebilirim. Bundan önce ki bisikletlerim daha agresif geometriye sahip oldukları için bu kadroda kendimi oldukça rahat fakat aynı zamanda alıştığım agresifliği de koruduğunu hissediyorum. Markanın da belirttiği üzere uzun sürüşler, granfondo yarışları için biçilmiş kaftan gibi görünüyor.
Maalesef bulunduğumuz mevsim sebebi ve yazın bile insanı donduran Sivas'ta yaşadığım için yeterince tecrübe edemedim. O sebeple ilerleyen zamanlarda daha genel bir inceleme yapacağım.
Elimde halihazırda Ultegra R8000 grupset mevcuttu. Jantlarım Fulcrum Quattro C17(Racing 400). Fizik sele, Deda Furç, Deda Gidon ve Gidon Boğazı ile tamamlamış oldum. Bu arada Spacerlar için @SerdarCYCoo2Bursa Bey'e tekrar teşekkürlerimi sunmak istiyorum. İlerleyen zamanlarda karbon gidon&boğaz ile tamamlamak istiyorum. Jantlarımdan henüz memnunum fakat ağır olduklarını biliyorum...
Şu an ağırlığı 7,14 kilo.
Heyecanımı paylaşmak istedim, bir kusurum oldu ise affola. Herkese güvenli sürüşler diliyorum.

Maalesef bulunduğumuz mevsim sebebi ve yazın bile insanı donduran Sivas'ta yaşadığım için yeterince tecrübe edemedim. O sebeple ilerleyen zamanlarda daha genel bir inceleme yapacağım.
Elimde halihazırda Ultegra R8000 grupset mevcuttu. Jantlarım Fulcrum Quattro C17(Racing 400). Fizik sele, Deda Furç, Deda Gidon ve Gidon Boğazı ile tamamlamış oldum. Bu arada Spacerlar için @SerdarCYCoo2Bursa Bey'e tekrar teşekkürlerimi sunmak istiyorum. İlerleyen zamanlarda karbon gidon&boğaz ile tamamlamak istiyorum. Jantlarımdan henüz memnunum fakat ağır olduklarını biliyorum...
Şu an ağırlığı 7,14 kilo.
Heyecanımı paylaşmak istedim, bir kusurum oldu ise affola. Herkese güvenli sürüşler diliyorum.