Scudo Sports

Ecosmo zite 20"

Gönderdiğim resimlerden birincisi bisiklete sonradan ekleme yapılacak şekilde ama denemek lazım uyuyormu diye.Veya buna benzer birşeyi mıknatıs olmadan kendinde yapabilirsin belki.Nalburdan birkaç parça alınıp yapılabilir.Maksat gidon borusunun arada ezilmesini engellemek.İnternette dahon bisikletlerinin kurulumları videoları var onlara bir bak derim.
Fiyatı iyiymiş.Normalde 650 gibi bir rakama satılıyordu.

Scudo
Merhabalar,
foruma yeni dahil oldum ve ecosmo markasının BETA modeliyle ilgileniyorum. Anladığım kadarıyla ZİTE modeli çelik kadro. Ama ALFA modeliyle BETA arasındaki farkı bilemedim beni aydınlatabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

İyi pedallamalar

Merhaba sportacus cevap için teşekkürler. Ben bu hafta beta modelini gördüm ve araştırmaya başladım anladığım kadarıyla dahon markasının sadece asya pazarına sundugu fason bisiklet firma orta seviye kullanıcıları kazanmak için paralel firması gibi 2009 gibi piyasaya girmişler galiba ve şuanda oldukça da iyiler. Alfa ve beta modelleri alımının, zita çelik galiba. Ben alfa ile beta arasındaki farkı merak etmiştim ama yanılmıyorsam vites akşamı değişiyor. Kullanıcı olarak tavsiye edermisin almayı ciddi olarak düşünüyorum da.
Tesekkurler

ben tavsiye ederim alfa modelini fiyatına göre rakipsiz olduğunu düşünüyorum.

@mavinehir İnanın bende hiçbiryerde bulamadım. Metin bisiklet bakırköyde vardı sadece. Başkada kullanan varmı forumda bilemiyorum.

Merhabalar,
Almadan önce ben de Dahon Türkiye'yi aramıştım ve bu modelin kendi garantilerinde olmadığını öğrenince epey tedirgin olmuştum internet forum vs biraz araştırdıktan sonra gözümü karartıp aldım ve yaklaşık 1 senedir Ecosmo Zita kullanıyorum. Ev iş çarşı pazar gidip gelmek için. Şimdiye kadar en ufak bir sorun yaşamadım. Çok uzun mesafeler basmadığım ve iyi bakımın (Baharda zincirini temizleyip yağladığım, bisikletçiye fren ayarlarını yaptırmanın) etkisi de olabilir :)
Sonuç F/P çok iyi :)

(link)
(link)

arkadaşlar selam,
ecosmo markasını sadece metin bisiklet getiriyor galiba. yukarıda sorulmuş, ben 2 tane ecosmo beta aldım, 2 yıl oldu gayet keyifle kullanıyoruz. metin bisikletteki abiler kaçmaz fırsat diye satmış oldu bana :) hatchback araç olmasına rağmen ikisini de bagaja atıp kabin boy valizlerle haftasonu şehir dışına filan çıkma imkanı da oluyor. 1 yaşından itibaren arkaya çocuk koltuğu da taktık.
dahon ile ilişkisi sorulmuş. ben de bisikleti aldıktan sonra internetten baya araştırmıştım. rivayete göre dahon'un daha ucuza bisiklet vermek için kurduğu bir alt marka. carrefour, metro market gibi yerlere yüksek miktarda vermeyi hedeflemişler. ecosmo'nun birkaç modelinin eski dahon modelleri olduğunu da okudum birkaç sitede. benzeri şekilde yeah, biceco gibi markaları da var diye yazıyordu. bu yazılanlara rağmen henüz abd, ingiltere, almanya gibi ülkelerde bu markadan görmüşlüğüm yok :)
bisikleti alırken garantisi, servisi, yedek parçası konusunda kaygılandım aslında ama kalite/fiyat dengesi cazip gelmişti. iki bisikleti birden almak bütçe için kolay değil tabi :)
ecosmo kullananlar klubü kurarsanız gelirim.

Geri