Scudo Sports

eBay

Gidip kendiniz sormadıkça bu paket geri yollanacak gibi görünüyor. Belli ki adresi bulamıyorlar, keza bulmak için de uğraşmazlar.

Scudo
@MuratHan Yarın birdaha arıyacam bakalım. :) Siz alışveriş yaptığınızda bilgilerde adres yazıyormuydu?

Elbette yazar, alışverişten sonra size hem alışveriş yaptığınız anda hem de paketin yollandığı gün bilgilendirici mesaj gelir. Bu mesajlar da adres bilgileri görünür. Bir iki harf yanlış ya da eksik çıkmış olabilir. Dediğim gibi ptt bu tür paketler de adres konusun da ısrarcı olmaz. Bulamadıysa geri yollar.

@MuratHan Benim anlamadığım kısım benim bilgilerim neden yok.Ebaydan aldığım kişi bilgileri vermemiş mi?

Bilgiler olmasa paket Trabzon'a gelmezdi. Bilgilerde büyük olasılıkla eksiklik var. Telefonda paketin hangi şubede olduğunu öğrenin bizzat gidip alıp gelin.

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
Peki ucuz bir üründen 75euro kadar alsak, sıkıntı oluyormu? Yani aynı üründen çok getirmek isteyince.

DİPNOT :
uzun süredir yurt dışından alışveriş yaparım kampanyaları takip ederim. gümrük sınırı 75 euro dur. yalnız buna kargo dahil değildir. orneğin aldımğım urun 70 euro kargo ucretı de 10 euro ise toplam 80 euro dur. bu gumruğe takılmaz .nedeninide soyleyim. aldığınız urunde fatura da kargo ucretı ayrıca gosterılır. şimdiye kadar çok alışveriş yaptım boyle . en cins olanıda aldığım urunun 74.89 euro tutmasıydı . kargo ucretıde 15 euro . gumruğe takılmadı. ama gumrukte soyle bir kural var eğer urun gumrukte ıncelenirse 3 tl damga vergisi 60 kuruşta inceleme parası alınır sizden. ister urununuz küçük veya buyuk olsun
diğer sınırlama olayı ise .
boyle bir şey yok bana sadece ebaydan ortalama haftada 10 urun geliyor gerisini siz hesap edin.
genelden gelen urunlerın ustundede dikkat ederseniz gift yazar
gift hediye anlamına gelir ve urununuz evrak vs. işlemlerden muaf olur.
eğer satıcı ıkna ederseniz her haltı yiyebilirsiniz.
ayrıca arkadaşlarımdan duyduğum olay eğer şanslı gününüzde iseniz 75 eurodan fazla alışveriş yaptığınız zaman takılma olayı bazen olmuyor. ama bana hiç denk gelmedi boyle bişey. işiniz tamamen başında duran memura kalmış kısaca. karısıyla arası bozuk degilse laylom . eğer karısıyla kavgalı ise ayvayı yediniz!

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
Merhaba baslikta belirttigim gibi ikinci el brooks sele alinir mi? Ebay de 'de 30 km kullandigini yazan bir ilan var sizce dogrumudur? ACIL!!!

(link)

@Kaan T. Benim fikrimi sorarsan alınmaz çünkü Brooks un özelliği zamanla sizin popo şekliniz alması ama 30 km kullanılan bi sele de çok cazip :) Fakat 65 euro gibi bi fiyata sahip olan bi ürün neden 11 euroya satılıyor...Biraz şaibeli geldi bana...Yani beğenmediğinizde geri iade şansınız var ebay de ama yine kargo parası size ait olacak...

Baska fikri olan? @Anonim su anda acik arttirmada ve daha uc gun var. Fiyat daha fazla artabilir.

Alınır. Kalça kemiği zaten 11-14cm arası değişir, benim brooksa baktığımda sürekli sağa sola kaydığım için selenin belli bölgeleri esnemiş yumuşamış. Eşim de kullandığında o da çok rahat ediyor.

Bu arada en ucuz sıfır halini bike-components.de adresinden alırsınız...

11 euro 35 lira falan ediyor asıl soru şudur 35 liraya bu sele alınmaz da hangi sele alınır :D sırf görüntüsü için bile veririm o parayı.

Yalnızca Almanya'ya gönderileceği yazıyor. Oradan birisine aldırmanız gerekiyor

Açık arttırma 11 euro'dan başlıyosa fiyatı değerine yaklaşır ancak bence asıl dikkat etmeniz gereken nokta, satıcının bugüne kadar 2-3 satış yapmış olması. Ben şahsen puanı bu kadar düşük kişilerden alışveriş yapmıyorum.

@Kaan T. ebayden ürün aldınız mı bilmiyorum ama iki önemli konu var. Birincisi heryere kargo etmiyorlar; ikincisi fiyata çok aldanmayın, son 20-30 sn de fiyatlar birden artırıyor. ... fiyata kadar sürekli artır diye bir seçenek var artırmada ve kim nereye kadar sınır koymuş göremiyorsunuz.

Seleye gelince, @Anonim nun da dediği gibi bu selelerin özelliği kullanıcının poposuna göre şekil alması, 30km pek gerçekçi değil, sele şekil amlış olabilir, fotolardan anlaşılır mı bilemiyorum

satıcı almanyada, almanya içi gönderim yapıyor. yani yurtiçi gnderim. birde son dakikaları bekleyen bir yığın kişi vardır bence :) alınır tabiki umarım şanslısınızdır ve alırsınız

Geri